اولین باریه که میخوام یه بازی رو اصل بخرم. به نظرتون میارزه؟
این بازی رو بخوام اوریجینال (خود بازی یا cd key) بخرم، کجا و کدوم سایت رو پیشنهاد میدید که مطمئن باشه؟
قیمتش حدودا چنده؟
اولین باریه که میخوام یه بازی رو اصل بخرم. به نظرتون میارزه؟
این بازی رو بخوام اوریجینال (خود بازی یا cd key) بخرم، کجا و کدوم سایت رو پیشنهاد میدید که مطمئن باشه؟
قیمتش حدودا چنده؟
اصل که صد درصد میارزه فیفا، گزینه ها امکاناتی که در اختیارته واسه آنلاین خودش اندازه چند تا بازی ارزش داره ، خرید فیزیکی یا دیجیتالی مزایا و معایب خودشون رو دارن ولی به نظرم دیجیتال به صرفه تر هست از اونور فیزیکی فروش مجددش راحت تره.
جایی رو سراغ ندارم چون پی سی بازی نمیکنم ولی تو نت زیاد هستند.
پ.خ شد ....
درسته من چون اول راهم نمیدونستم ترنسفر در سطح بالا متفاوته
چند سوال دیگه
1- چرا در سایت ها از پتانسیل یک بازیکن صحبت میشه؟ مگه کارتهامون پیشرفت هم میکنند؟
پیشرفت برای همه بصورت یکسانه یا مثل کریر هر شخص میتونه بازیکن هاش رو با تمرین یا بازی، سریعتر پیشرفت بده؟
2- مربی یک چیز نمادینه یا واقعا بدرد میخوره؟ از بعضی کارت ها سر در نمیارم و میگه بزار تو club و بعدا استفاده کن مثلا کارت هایی که نشان سوت داره
3- ارزش داره بازیکن ها رو نگه دارم؟ مثلا درجه وفاداریشون بره بالا رو بازیشون تاثیر میزاره؟
4- کلا از دسته بندی های چمیستری هم سر در نیاوردم مثل backbone, gladiator, anchor و غیره
1-نه پتانسیل توی التیمیت تاثیری نداره ، اگه جایی هم پتانسیل بازیکن ها رو میزنن مربوط به کریر میشه ، کارت ها هیچ وقت تغییر نمیکنن
2-اگه به قسمت سوم هر کارت نگاه کنی (اونجا که باشگاه و ملیت رو میزنه) دو تا نماد بالای کارت هست ؛ یکیش لویالتی بونوس بازیکن هست که با 10 تا بازی بدست میاد(بازیکن هایی که از پک در میان این امتیاز رو به صورت دیفالت دارن) و دیگری امتیاز مربوط به منیجر ؛ یعنی با داشتن یه مربی میتونی 11 تا کمیستری بگیری
3-ارزش داره بازیکن های بلااستفاده رو نگه داری ولی واسه SBC ، اگه یه بازیکن تو SBC به کار بیاد هم میتونی خودت استفاده کنی هم میتونی با چند برابر قیمت اصلیش بفروشی
4-کمیستری استایل ها میتونن چند تا از ویژگی های 6 گانه اصلی بازیکن رو زیاد کنن ، مثلا واسه مهاجم ها اکثرا Hawk ، Finisher ، Sniper میزنن که توی ضربات نهایی تاثیر داره ؛ این تنها راهیه که تو آلتیمیت میشه اورال بازیکن رو یکم زیاد کرد
سلام
میشه راجع به cd key اشتراکی یه توضیح بدین ؟
من اگه بخرم هروقت بخوام میتونم بصورت آفلاین وارد بازی بشم ؟
بله میتونید . فقط باید برای فعالسازی اولیه از سایت موردنظرتون نوبت گیری کنید و طبق راهنماش فعالسازی رو انجام بدید . بعدا هر وقت خواستید میتونید بصورت آفلاین وارد اوریجین بشید و بازی کنید .
سیستم رو هم به تلویزیون وصل نکنید که باعث دی اکتیو شدن سیستم میشه .
سلام. داداش! این شماره ی 13 رو چجوری می تونم تو بازی اعمال کنم؟ دهنم سرویس شده به خاطر این سبک جدید کرنر!فیفا حسابی گند زد تو این نسخه ی 17. راستی! راهی هم هست که سرعت گیم پلی بازی رو بیارم پایین؟
من تا دو سال پیش PES 15 بازی می کردم. فوق العاده بود. گیم پلی آروم، عین فوتبال واقعی! بعدش یهو PES 16 اومد، گیم پلی رو انقد سریع کرد که با دو تا پاس از این طرف زمین میرسیدی اونور. بعد رفتم FIFA 16 رو بازی کردم که خدا رو شکر گیم پلی ـش آروم بود با گرافیک فوق العاده! تازه از شرّ PES 16 خلاص شده بودم که باز امسال FIFA 17 اومد گند زد تو بازی و گیم پلی رو سریع کرد.همین گیم پلی سریع اعصاب آدمو خورد می کنه. اگه بخوای دفاع کنی، وقتی مهاجم حریف یه سر توپ بزنه، مدافع تو 100 کیلومتر جا میمونه. اگرم درست بزنی زیر پاش، توپو انقد پرت می کنه اون طرف تر که بازم اگه بازیکن حریف اون دور و ور باشه، سریع توپو صاحب میشه!
شرمنده، زیاد توضیح دادم. بی زحمت جواب اون دو تا سؤالمو بده. مرسی.
خودمم هنوز 13 رو کشف نکردم D: .احتمالا اضافه نشده :( والا منم اصلا خوشم نمیاد از این روش نمیدونم با چه استدلالی به این روش رسیدن دیگه اصن نمیتونم رو کرنرا گل بزنم یه خیلی کم پیش میاد :(
واسه سرعتم تو تنظیمات قبل از شروع بازی یه آپشن هست به نام Game Speed که روی نرماله . از اونجا میتونی سرعت بازیو کم یا زیاد کنی .
اگه با سرعت کل بازی مشکل نداری و مشکلت سرعت بازیکناست میتونی تو تنظیمات Game که وقتی بین بازی Pause میکنی صفحاتو سوییچ کن 2 تا صفحه هستن یکی مربوط به خودته یکی مربوط به حریف . اونجا میتونی فقط سرعت حریف و خودتو کم کنی و به بقیه چیزا دست نزنی .
فیفا امسال مشکلاتی داره اونم به خاطر تغییر موتور بازیه که طبیعیه وخیلی از مشکلاتم با اپدیت های رسمی برطرف یا کمتر میشه.
ولی امسال بازی رقیب یا همون pes 2017 به معنای واقعی افتضاحه از وقتی بازی کرک شده من اون بازیو دارم انجام میدم گرافیک که هیچی در بارش حرف نزنیم بهتره بحث من گیم پلی داغون بازیه.
من نمیدونم روی چه حسابی یه عده میگنpes 2017 سخت شده و گل زدن راحت نیست. کافیه توپو ببرید به کناره ها سانتر کنید من اون بازیو زیاد انجام دادم به جرات میتونم بگم بالای نودوپنج درصد گلام با سانترو وضربه سر به ثمر رسیده. این گیم پلیه؟ این هوش مصنوعیه؟ هوش مصنوعی باید دست شما رو بخونه واز یک سوراخ هزار بار گزیده نشه و راه سانتر و گل خوردن از طریق سانترو ببنده نه اینکه راه براه گل بخوره. گیم پلی باید منو مجبور کنه برای رسیدن به گل راههای مختلفو امتحان کنم نه اینکه همین فرمونو تا ته برم گل بزنم وبپرم هوا..
جالبه یه عده توهم زدن که pes 2017 بهترین شبیه ساز فوتباله. بحث سلیقه نیست یه عده هر سال منتظر شاهکار کونامی هستن هر سال کونامی اب یخ رو سرشون میریزه و بهشون ضد حال میزنه بنده های خدا دیگه ضعفای بازیو نمیبینن وگمان میکنن با بهترین بازی شبیه ساز طرفن وpes 2017 تبدیل میشه به بهترین شبیه ساز فوتبال![]()
باور کنید من به هیچ کدوم از بازیا تعلق خاطر ندارم وطرفدار بازی خوبم هر بازی بهتر باشه به نفع ماست ولی واقعا شرکت کونامی با این بازیش چشم بازارو کور کرده
کنایه امیزه که بازی جی تی ای که چند ساله از تولیدش میگذزه میزان فروشش از pes 2017 بیشتره.
.
Last edited by ragbar12; 02-11-2016 at 16:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)