تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 43 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 427

نام تاپيک: بحث و بررسی اینترنت بی سیم (Wireless )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من رادیو rb912uag-5hpnd-out دارم با انتن WL530N که 30db هست برای سرویس PTP (پهنای باند اختصاصی) استفاده میکردم بدک نبود.
    قصد تعویض سرویس دارم و به احتمال زیاد میخوام وایرلس اشتراکی بگیرم.
    اینجا دیدم دوستان sxt 5 رو پیشنهاد میدن یا رادیو های AC میخواستم بدونم برتری خاصی دارند نسبت به تجهیزات من برای PTMP؟

بعضی از دوستان میگفتند که اگر شرکت مورد نظرمون به صورت PTP اینترنت بهمون برسونه بهتره. مگه میشه سرویس وایرلس رو با همون قیمت اشتراکی به صورت PTP گرفت؟

کسی اینجا از شرکت رای‌نت (raynet) وایرلس گرفته؟ از نظر پشتیبانی،سرعت و پینگ چطور بودند؟

داره خودمونی میشه vars1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2018

پيش فرض

بهترین شرکت برای وایرلس چیه؟هم سرعت دانلود برام مهمه هم حجم زیاد.ممنون میشم بهترین تچهیزات رو بگید چی بگیرم و قیمتشون.بین آسیاتک و پیشگامان موندم از کدوم بگیرم.ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان منظور شرکت هایی که میگن وایرلس اشتراکی میدیم چی هست ؟

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان منظور شرکت هایی که میگن وایرلس اشتراکی میدیم چی هست ؟
    وایرلس اشتراکی (پوینت تو مالتی پوینت P2MP - ارتباط یک نقطه به چند نقطه) یعنی اینکه سمت سرویس دهنده فقط یک رادیو قرار بگیره و سمت مشتری چندین رادیو از اون سرویس بگیرن.
    اینجوری سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه و بین مشتری ها تقسیم میشه.
    سرعت وابسته میشه به دورترین مشترک (هرچی آخرین مشترک دورتر باشه سرعت همه کمتر میشه)، و به تعداد مشترکین همزمان که دارن از یک رادیو استفاده میکنن سرعت وابسه هست و هرچی تعداد بیشتر بشه، به تعداد مشترکین سرعت تقسیم میشه.

وایرلس اختصاصی (پوینت تو پوینت P2P - ارتباط یک نقطه به یک نقطه) یعنی اینکه به ازای هر مشترک، یک رادیو هم سمت سرویس دهنده قرار میگیره و ارتباط رادیویی یک به یک برقرار میشه
    Last edited by shaahani; 03-05-2020 at 09:40.

5. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

وایرلس اشتراکی (پوینت تو مالتی پوینت P2MP - ارتباط یک نقطه به چند نقطه) یعنی اینکه سمت سرویس دهنده فقط یک رادیو قرار بگیره و سمت مشتری چندین رادیو از اون سرویس بگیرن.
    اینجوری سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه و بین مشتری ها تقسیم میشه.
    سرعت وابسته میشه به دورترین مشترک (هرچی آخرین مشترک دورتر باشه سرعت همه کمتر میشه)، و به تعداد مشترکین همزمان که دارن از یک رادیو استفاده میکنن سرعت وابسه هست و هرچی تعداد بیشتر بشه، به تعداد مشترکین سرعت تقسیم میشه.

وایرلس اختصاصی (پوینت تو پوینت P2P - ارتباط یک نقطه به یک نقطه) یعنی اینکه به ازای هر مشترک، یک رادیو هم سمت سرویس دهنده قرار میگیره و ارتباط رادیویی یک به یک برقرار میشه

عملا برای کاربر خونگی به صرفه نیست درسته ؟
    چون من خط تلفن ندارم مگی 130 هزار خیلی گرونه خدایی نمیصرفه گفتم شاید این اشتراکی به صرفه تر باشه

داره خودمونی میشه vars1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2018

پيش فرض

بهترین شرکت برای وایرلس چیه؟هم سرعت دانلود برام مهمه هم حجم زیاد.ممنون میشم بهترین تچهیزات رو بگید چی بگیرم و قیمتشون.بین آسیاتک و پیشگامان موندم از کدوم بگیرم.ممنون میشم راهنمایی کنید
    یعنی کسی نمیدونه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

اگر نویز وجود نداشته باشه تو جایی که هستید یا از رادیو قدرتمندی استفاده بکنید میتونید بهترین سرعت رو از هر شرکتی بگیرید (لاقل 85 درصد مواقع سرعت واقعی رو بهتون تحویل میده)
    اینکه که چه شرکتی بهینه س از نظر حجمی رو باید خودتون بررسی کنید اما بین شرکت های جامع مثل پیشگامان و اسیاتک و شاتل و... فکر میکنم پیشگامان بهترین قیمت و حجم رو داشته باشه اما خب در کل قیمتا رفته بالا باید مجددا تعرفه ها رو بصورت تلفنی بپرسید.

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چون من خط تلفن ندارم مگی 130 هزار خیلی گرونه خدایی نمیصرفه گفتم شاید این اشتراکی به صرفه تر باشه
    بنظرمن اگه قراره سرویس اشتراکی بگیرید، نخرید پولتون رو حفظ کردین، خیلی وقت ها ممکنه کاملا قطع باشید در سرویس های اشتراکی، بسته به ترافیک رادیویی و آب و هوا، مشکلاتتون زیاد میشه.

اگه بتونید با همسایه ها شریک باشید یا بودجه کافی داشته باشید، سرویس اختصاصی میتونه اینترنت مناسبی در اختیارتون بگذاره، اگه نه بهتره در فکر انواع دیگه ارتباط باشید.

10. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

بصورت مولتی پوینت صرفه داره البته طبق حرف دوستان اگر نزدیکتون زیاد نویز وجود نداشته باشه(اینم با خریدن یه رادیو قدرتمند برطرف میشه) . بنده به شخصه خودم مولتی پوینت استفاده میکنم و تا الان قطعی نداشتم .

12. این کاربر از sadrazp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام
    اگر نویز زیادی دارید تو منطقه میتونید از دیش های آنتی نویز استفاده کنید و مشکل نویز رو کاملا برطرف کنید
    پوینت تو پوینت همیشه خیلی بهتره تا مالتی پوینت
    باید ببینید تو منطقه یا شهرتون چه شرکت هایی سرویس میدن

14. 2 کاربر از komail7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •