دوستان مدل hu7000 و ju7000 رو سام سرویس با چه نامی عرضه کرده؟اصلا عرضه کرده؟
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
دوستان مدل hu7000 و ju7000 رو سام سرویس با چه نامی عرضه کرده؟اصلا عرضه کرده؟
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
کیفیت تصویر خیلی خوبه
میشه بگی دقیقا چه مدلیه ؟ و 55 اینچش چنده ؟ البته با گارانتی
یعنی مدلهای 2015 هم این مشکل رو دارند!؟
آره خودم توی مدل ub950 شاهد این سایه بخصوص توی بازی فیفا بودم که البته رو حالت تصویر بازی رفع میشد اما کیفیت تصویر افت میکرد
با توجه به عکسای Mehrdad092000 کیفیت تصویر uf950 عالی هست اما در مورد دوتایی شدن و سایه توی بازی باید صبر کنیم تا از نزدیک ببینیم
این هم review کامل از مدل uf950
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها، شما تونستین با تلویزیونتون اپلیکیشن دانلود کنین یا ببینین؟ برای من متاسفانه اصلا lg store نداره. تو راهنماش خوندم نوشته برای بعضی از منطقه ها و کشورها ارائه نشده
با ریست و تغییر منطقه هم درست نشد
ببین بهترین کار بهت میگم نظر اینارم ول کن
کلیپ 3dبریز فلشت برو اون تلویزیونا که میخوایو تست کن خیالت راحت
Sent from my LG-D380 using Tapatalk
خواهش
جدن برای تصاویر sdعالیه همچنین توی سایز برزگ.منم فکر نمیکردم خوب باشه از پس.که گفته بودن بده منتظر فاجعه بودم خخخ
توی عکس.هم معلوم نمیشه تصویر در حال حرکت و اینا خوب نمیشه اما باز حالا باز عکس خواستین بگین
قابل نداره داداش
اینم همون 55 اینچه
55uf950t
این مدل دقیق من 5400 گرفتم بانه
ps3
وصل کردم.تست میکنم میگم
ببین من دانلود کردم اما استور استرالیا رفتمنوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز خاصیم نداره هم برنامه هم بازی هم کلیپ فعلا جای کار داره
اما باز استور ایرانو یه جور راه بندازیما
راستی اپدست کردین تی ویرو؟
آره آپدیت کردم الان ورژن آپدیتش 03.03.55 هست آپدیت شما ورژنش چنده؟
حقیقتش تفاوت خاصی ندیدم چون توضیحی نداده بود خودمم نفهمیدم واقعا چه چیزی تغییر کرد.
شما خود برنامه lg content store یا lg smart world رو توی لیست برنامه هاتون دارین؟ از اول نصب بودن یا خودتون دستی از جایی نصب کردین؟
مشکل من اینجاس که هیچ کدوم از این برنامه ها توی لیست تی وی من نصب نیس و باید این برنامه نصب باشه تا من بتونم اپلیکیشن دانلود کنم. تو راهنماش هم که نوشته این استور در تعدادی از کشورها دردسترس هست و بستگی به منطقه داره. تی وی من برای منطقه خاورمیانه و آفریقا عرضه شده و روی هرکشوری میزارم اصلا برنامه ای نمیاره. الان فقط چند اپلیکیشن پیشفرض یوتیوب و... روی تی وی نصب هست.
الان بدنبال راهی هستم که بصورت دستی استور الجی رو روی تی وی نصب کنم که فعلا به نتیجه ای نرسیدم.
راستی شما تونستین فایل آپدیت رو از طریق فلش نصب کنین؟ من فایل آپدیت رو دانلود کردم و طبق روش ال جی عمل کردم ولی فایل رو نشناخت و نتونستم از این طریق آپدیتش کنم. بعد رفتم تی وی رو از طریق مستقیم و گزینه آپدیت، آپدیت کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)