دوستان یعنی شما فقط بخاطر اینکه ده هزارتومن ندید معطل کرک موندید؟! یا کد اشتراکی مشکلاتی داره؟ من میخوام کد اشتراکی بگیرم ولی دقیقا نمیدونم از کجا بگیرم
- - - Updated - - -
دوستان یعنی شما فقط بخاطر اینکه ده هزارتومن ندید معطل کرک موندید؟! یا کد اشتراکی مشکلاتی داره؟ من میخوام کد اشتراکی بگیرم ولی دقیقا نمیدونم از کجا بگیرم
- - - Updated - - -
Last edited by Malona; 11-04-2016 at 11:28.
سلام دوستان من میخوام فیفا ۱۵ رو انلاین بازی کنم با ایکس باکس وان و سی دی بازیمم انلاین هستش اما نمیتونم راهش چیه کسی میدونه چجوری میشه انلاین بازی کرد؟ وقتی میخواستم بازی کنم گفت باید publuc id داشته باشم منم رفتم تو سایت ea یه ایدی جدید ساختم با همون ایمیل هاتمیلم اما الان که میخوام بازی کنم میگه پروفایله شما اجلزه ورود نداره؟
کسی میدونه چی به چیه واسه انلاین بازی کردن چیکار باید کرد؟
سلام دوستان من میخوام فیفا ۱۵ رو انلاین بازی کنم با ایکس باکس وان و سی دی بازیمم انلاین هستش اما نمیتونم راهش چیه کسی میدونه چجوری میشه انلاین بازی کرد؟ وقتی میخواستم بازی کنم گفت باید publuc id داشته باشم منم رفتم تو سایت ea یه ایدی جدید ساختم با همون ایمیل هاتمیلم اما الان که میخوام بازی کنم میگه پروفایله شما اجلزه ورود نداره؟
کسی میدونه چی به چیه واسه انلاین بازی کردن چیکار باید کرد؟
باسلام خدمت دوستان
آقا مایه دسته شوک ویرا داریم توتنظیماتش از کنترل پنل ویبره چپ راست و both فعاله و دسته هم به خوبی میلرزه. حالا چطور میشه تو بازیهایی مثل فیفا این ویبره خوردنو حس کنیم؟
مثلا میگن توپ که به تیرک میخوره یا خطاهای سنگین دسته ویبره میزنه. خب چطوریه؟!؟ واس من نمیشه اصلا توبازی ویبره نمیخوره.
ممنون میشم راهنمایی کنید
خودم یافتم طبق این انجام دادم حل شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان به نظر شما هنوز امیدی به اومدن c r a c k بازی هست ؟؟؟
سلام اقا فک کنم فیفا 16 میشه بازی کرد لطفا یکی امتحان کنه خبرشو بده
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش نصب بازی فیفا 16در ابتدا شما باید بازی فیفا 16 نسخه دمو را مطابق راهنمای زیر نصب کنید .آموزش نصب نسخه DEMO :- ابتدا فایل مورد نظر خود را دانلود کنید .- با استفاده از نرم افزار Winrar فایل را از حالت فشرده خارج کنید .- با استفاده از نرم افزار Virtual CloneDrive فایل ISO را در درایو مجازی اجرا کنید .- فایل setup.exe را اجرا کرده و مراحل نصب را ادامه دهید .- قبل از اجرای بازی نرم افزار Orgin را دانلود و نصب کنید .- اگر اکانت ندارید یک اکانت ساخته و سپس وارد نرم افزار شوید .- بخش Demo and Beta یا گزینه هایی مشابه را انتخاب کنید .- بازی Fifa 16 Demo را پیدا کرده و بر روی گزینه Download کلیک کنید .- بازی شروع به نصب می کند , پس از نصب 1 درصد از بازی آن را متوقف کنید .- حال فایل Setup را که نصب کرده بودید (پوشه ای به نام FIFA 16 DEMO) را یافته و پوشه را به طور کامل کپی کرده و به پوشه Origin Games انتقال دهید .- حال به نرم افزار اورجین بازگشته و اجازه دهید دانلود ادامه یابد .- نرم افزار یکبار فایل ها را چک کرده و پس از گذشت مدتی کوتاه بازی آماده اجرا می شود .- در هنگام ست آپ دموی بازی اگر احتیاجی به وارد کردن آدرس بازی بود بازی را در این آدرس نصب کنید : C:Program Files (x86)Origin GamesFIFA 16 Demo- بازی فیفا 16 نسخه FIFA 16 Super Deluxe Edition را دانلود کنید .- نرم افزار ORIGIN را نصب کنید .- تمام محتویات پوشه FIFA 16 Super Deluxe Edition را در پوشه FIFA 16 DEMO کپی کنید (اگر در هنگام کپی با اروری مواجه شدید دکمه SKIP را بزنید تا کپی به پایان برسد )- پوشه DLC و Data که در پوشه FIFA 16 DEMO واقع شده است را پاک کنید .- پوشه DLC و Data را از فایل FIFA 16 Super Deluxe Edition کپی و در پوشه FIFA 16 DEMO پیست کنید .- به فایل FIFA 16 DEMO رفته وارد پوشه dlc شوید و پس از آن فولدر dlc_powdll را پاک کنید .- محتویات پوشه REG-DAT را در پوشه FIFA 16 DEMO کپی و ریپلیس کنید .
- بازی را از طریق نرم افزار اوریجین یا Shortcut دستک تاپ اجرا کنید .- توجه کنید که فقط برای اجرای دفعه اول بازی باید انلاین باشید و برای اجرای بازی در دفعات بعدی اینترنت شما حتما باید قطع باشد و نرم افزار ORIGIN شما نیز در حالت آفلاین مود باشد .
دوستان مث اینکه کرک جدا هم اومده !!
کسی تست کرده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amir-Rainman; 05-05-2016 at 11:55.
کرک به درد نمیخوره هم لگ داره هم کرش ... سی دی کی اشتراکی بخرید خودتو خلاص کنید ..... کسی خبر نداره dlc برای یورو 2016 میاد یا نه ؟؟؟؟
اوضاع خیلی سخت شد
از فیفا 2014 به بعد نصب و راه اندازی فیفا 2015 و 2016 خیلی سخت شد.
اکثر کاربران ایرانی سیستم مورد نیاز نداشتن مجبور به ارتقا شدن.
باید به فکر خرید پلی استیشن باشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)