سلام .
این WEBSCR یعنی چی اونوقت ؟!
.
سلام .
این WEBSCR یعنی چی اونوقت ؟!
.
سلام
WEBSCR سه تا حرف اخرش که مخفف اسکرین هستش و به فیلمهایی گفته میشه که برای پخش آن لاین یا استرمینگ روی بعضی کانالهای اینترنتی در نظر گرفته شده ولی قبل از اینکه روی سایت قرار بگیرین به قولی ریلیز و ریپ میشن...چون منبع اصلی این نوع کیفیت بالایی داره معمولا ریپهای گرفته شده هم کیفیت بالایی داره
سلام رفقا .
من فیلم مکانیک رو دانلود کردم . نسخه ی بلوری ریپ و با حجم ۲.۴ گیگ . این اسم کامل ریلیز دانلودی :
The.Mechanic.2010.720p.RC.BRRip.XviD.AC3-TiMPEکیفیت تصویر و صدا عالی هست . این چنتا اسکرین ازش :
اما مشکلی که داره اینه که به نظر میاد مثلا نسخه ی نهایی فیلم نیس . بعضی وقت ها این یارو بومه ... میکروفونه ... که برای صدابرداری هست (؟) میاد تو کادر یا مثلا بالا یا پایین تصویر یه کادر میاد . مثل عکس زیر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا میخواستم بدونم این ریلیز خاصی هست که مثلا قبل از نسخه ی نهایی بلوری به بیرون درز میکنه که کامل ادیت نشده ؟ این RC قبل از بلوری ریپ، توی اسم فایل چه معنی داره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
سلام...
میخواستم بدونم منظور از کیفیت پرده سینما چیه؟ یعنی صداهای خارجی هم روش ظبط شده؟
بله . کیفیت پرده یا Cam به این معنیه که یه نفر دوربین رو برده تو سینما و باش از رو پرده ی سینما فیلمبرداری کرده . توی کیفیت Cam جدا از صدای شلوغ پلوغ کردن اطرافیان شخص فیلمبردار میتونین شاهد سر و کله ی افرادی که ردیف جلو نشستن هم باشید.
.
اوه پس تو خارج هم از این کارا میکنن![]()
سلام
این سوالو توی تاپیک دیگه ای هم مطرح کردم که گفتن اینجا هم بگم بهتره:
سوالم راجع بع دو تا Code هست که میخاستم ببینم فرقشون چیه و کدوم بهتره
یه فیلم بلوری میخام دانلود کنم که دو جا هستش
یکی حجمش حدود 8.5 گیگ هست فرمتش هم MKV و FPS 23 و Bitrate 9444 kbps و Resolution: 1920x800
کدک هم V_MPEG4/ISO هست
یکی دیگش هم حدود 7.5 گیگه با فرمت WMV و FPS 23 و Bitrate 9772kbps و Resolution: 1920x800
کدکش هم VC-1 هست
میخاستم ببینم کدوشون کیفیت بهتری دارن و تفاوت این کدک هایی که گذاشتم رو بگید، کدومشون برای پخش بلوری بهتره؟
یه سوال دیگم هم راجه به این حاشیه های سیاه بالا و پایین تصویر هست Sample فایل دوم رو که دانلود کردم اینطوری بود میخاستم ببینم ارجینال همینطورین یا با تبدیل اینطوریش کردن و برای همین 1 GB از اولی کمتره
ممنون
من هنوز منتظر جوابم ها کسی نیست اینجا؟
این فروم هم مثل اینکه داره از نفس میفته دیگه!
قبلا یه سوالی مطرح میکردیم 100 نفر جواب میدادن ولی حالا...
سلام...کسی میتونه در مورد این تضیح بده؟
کیفیت: R5 – خوب
منظور از این R5 چیه؟
و در ضمن درجه های کیفت تصویر فیلمو هم به ترتیب میتونین بزارین؟
مرسی
این یه گوف در فیلم اصلیه و ربطی به نسخه دانلودی نداره.....
Boom mic visible: After Steve McKenna's first kill Arthur Bishop tells him 'I told you to make it clean'; the mic and boom are clearly visible behind Arthur's head extending from round the corner
این RC هم معناش اینه که صدای فیلم به اوریجینال ریلیز نشده و از یه منبع دیگه با فیلم ترکیب شده....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
wmv یه فرمت آماتوریه و دم دستیه....کیفیت مناسبی نداره....
mkv یه فرمت به نسبه مناسبه اگه ریلیز کننده اش تنظیمات مناسبی رو براش انتخاب کنه....
پس ام کی وی قطعا انتخاب بهتریه.....
QUOTE=mohsen_gh1991;6045177]
سلام...کسی میتونه در مورد این تضیح بده؟
کیفیت: R5 – خوب
منظور از این R5 چیه؟
و در ضمن درجه های کیفت تصویر فیلمو هم به ترتیب میتونین بزارین؟
مرسی[/QUOTE]
R5 کیفیتی بین dvdscr -دی وی دی اسکرین و dvdrip -دی وی دی ریپه....عموما" از نظر تصویری یه ذره از دی وی دی ریپ پایینتره ولی از نظر صدا کیفیتش عموما" مطلوب نیست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)