برادر، من فقط توصیه ام اینه که شما یه عکس از ایشون ببین بعد اگر نظرت عوض نشد بیا اینجا اعلام کن با هم میریم تایپیک بانوان خواستگاریش![]()
برادر، من فقط توصیه ام اینه که شما یه عکس از ایشون ببین بعد اگر نظرت عوض نشد بیا اینجا اعلام کن با هم میریم تایپیک بانوان خواستگاریش![]()
خدایش اونا که فقط عاشق جمال شدن بعد از چندسال به غلط کردن افتادن وای به شما که هنوز همون رو هم ندیدی...
تنها راهش اینه که با ورزش زیاد خودت رو خسته کنی ، اخبار ایران وجهان رو گوش بدی و تمام بدبختی های دوران زندگی رو هم روزی یکبار مرور کن شاید خوب شدی اونوقت یروزی میای این تاپیک رو میخونی و میبینی چه شانسی اوردی
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by arash59b; 27-02-2015 at 15:20.
البته اونایی هم که عاشق کمال شدن زندگی خوبی دارن
ایشون قصد ازدواج ندارن . فقط میخوان برا هم لطیفه بگن و بخندن . همین![]()
حالا کار از محکم کاری عیب نمیکنه
شاید هم شوخی شوخی جدی شد. عشق که این چیزا حالیش نیست والاااا
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب من یه راه خوپ سراق دارم![]()
دعوتش کن به این تاپیک خودش میخونه میفهمه که عاشقش شدی .بعد برو نظرشو بپرس و ازش جواب بگیر .چطوره ؟ خوپه ؟
اینو هم همیشه یادت باشه وقتی میخای کسی رو بلند کنی باید ببینی بهت پا میده یا نه اگه پا داد بعد بری تو کارش .
حالا بهت پا میده که اینطوری دادری خودت رو به در و دیوار میکوبی ؟![]()
برا همینه که میگم نظرش عوض میشه...
مشکل عشقای مجازی اینه که ما یه تصویری از طرف مقابل تو ذهنمون میسازیم که 180 درجه با واقعیت اون فرد متفاوت هست...حالا نه فقط از نظر ظاهری، از شخصیت و خلق و خو و رفتار فرد هم...
دل حاج @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاک پاکه
اینقدر ته دلشو خالی نکنید که ممکنه اونی نباشه که تصور میکنه
احساسن جان نگفتی بلاخره ، از تیم مدیریته یا ناظر ؟
من که میگم همین روزا خبرهای خوبی میشنویم![]()
عاقا یعنی میشه به عروسی تو پی سی ورلد بی افتیم
خودم تاپیک وصلاتون رو با اجازه مدیر ارشادمیزنم
![]()
به هر حال اگر اینجا وصالی صورت بگیره دعای خیرشم دامن ادمین و دستیارش و تمام برو بچه های پشت صحنه رو میگیرهو جمیعا با هم عاقب به خیر میشیم
البته اگر شما مشخص میکردی طرف کی میتونه باشه میتونستیم با چند تا از خانم های انقلابی و پیشرو در امر ( چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ) اسباب وصال شما رو فراهم میکردیم ...
![]()
Last edited by Mr_100_dolari; 27-02-2015 at 16:34.
عاقا شما چکار دارین کیه!
این همه پی.ام و حدس و گمان
فعلا قصد داریم به زودی روش کار کنیم ( یکم جدی تر )
شاعر میگه:
چشم هایت مرا سیاسی کرد ، با لبت انقلاب خواهم کرد
اومدم بگم چند سالتونه توی پروفایل رو نگاه کردم مشخص شد![]()
اگه سنتون پایین بود این صحبت ها شاید قابل توجیه بود ولی الان دیگه واقعا خیلی عجیبه!![]()
اگه واقعا این حرفا جدیه یکمی خودتون فک کنید به یه نتیجه می رسین!
توی دنیای واقعیش هم پسر و دختر کلی هم دیگه ای رو می شناسن بعدش می فهمن عاشق هم نبودن و کاملا اشتباه بوده دیگه چه برسه به دنیای مجازی
حتی مطرح کردن این هم خنده داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)