اعتراف میکنم امروز جای شما خالی!!!!
6صب خوابیدم 5ونیم غروب مادرم از بیرون برگشت دید هنوز خوابم علیه من قیام کرد....
اعتراف میکنم خواب 11ونیم ساعته خیلی چسبید
Sent from my GT-I9082
اعتراف میکنم امروز جای شما خالی!!!!
6صب خوابیدم 5ونیم غروب مادرم از بیرون برگشت دید هنوز خوابم علیه من قیام کرد....
اعتراف میکنم خواب 11ونیم ساعته خیلی چسبید
Sent from my GT-I9082
اعتراف می کنم که خیلی دلم میخواد فعالیت های خودم و سایر دوستان توی این انجمن رو تا چندین سال دیگه ( حداقل 15 سال دیگه ) ببینم ....
اون وقت چه دوستی های طولانی مجازی جالبی خواهد شد ...
@VAHID
@@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by مصطفـی; 17-07-2015 at 23:33.
اعتراف میکنم یه بار از گاری شکلات فروشی یه دونه شکلات تلخ دزدیدمهنوز بعضی وقتا از این بابت ناراحت میشم...
اعتراف میکنم چند سال پیش تو انجمن ورزش یه اتفاقاتی افتاد ، حدودا 5-6 سال پیش بود فکر کنم
تو جو بازی ها بودیم و یه سری پست هایی رد و بدل شد
همکار وقت انجمن ، سینا بود @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومد یه سر و سامونی به تاپیک داد و یه سری از پست هایی که وقت گذاشته بودم روش حذف شد
من نارحت شدم و تو همون تاپیک اعتراض کردم و اونم خیلی مودبانه جواب میداد
و بعدش پست هارو پاک میکرد اون موقع خیلی ناراحت شدم صحبتهامون فکر کنم به PM هم رسید و بعدش دیگه ارتباطم رو باهاش قطع کردم
در حالی که قبلش با هم خیلی صمیمی بودیم تو یه سری مسائل خیلی کمکم کرد
همون شبش فهمیدم کارم اشتباه بوده و خودم خیلی شرمنده شدم ، ولی هیچوقت ازش عذر خواهی نکردم و تا همین الان هم دیگه هیچ مطلبی بین ما رد و بدل نشد.
گفتم اینو بگم که هم اعتراف کرده باشم که تو جو بدی قرار گرفته بودم و یه سری صحبت هایی داشتیم و هم این که دوست دارم الان ازش عذر خواهی کنم.
سینا جان من نمیدونم اصلا اون ماجرا رو یادت هست یا نه ولی من هیچوقت یادم نرفته ، نمیدونم هنوز سر میزنی اینجا یا نه
ولی همینجا ازت عذر خواهی میکنم و اینکه انقدر دیر شد رو بذار رو حساب شرمندگیم.
قربانت میثم الکس./.
من بلد نیستم اینجا منشن کنم
مدیر جان اگر میتونی پستم رو ادیت کن سینا رو منشن کن.
اعتراف میکنم تا حالا از منشن در این فروم استفاده نکردم و الان برای اولین بار شانسمو امتحانش می کنم!
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراف میکنم که دیگر توان چالش ها و مشکلات زندگی رو ندارم. و دوست دارم ، تنهایی زندگی کنم و ارتباطات هایم را با همه،حتی خانواده قطع کنم.
یعنی حتی کسی آدرس منزل م رو ندونه...برای خودم تک نفری زندگی کنم و آرامش داشته باشم...به دور از حرف های مفت و دردسر های همیشگی![]()
اعتراف می کنم هنوز نفهمیدم این منشن به چه درد می خوره!!![]()
اعتراف ميكنم ...
خودتو نميتوني منشن كني در واقع منشني برات نمياد ولي من براتون يه منشن ميفرستم
اعتراف ميكنم ...
اگه با كسي كاري داشتي ميتوني اونو منشن كني كه يه نوتيفيكشن اون بالا مياد و مطلع ميشه كه يه نفر يه جايي باهاش كار داره
اعتراف مي كنم كه دلم نمياد اعتراف هام رو اينجا در ملا عام بنويسم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)