یه سوال
آیا حرکت اسکات باعث کم رشد کردن پاها میشه (یعنی میسوزونه)
یه سوال
آیا حرکت اسکات باعث کم رشد کردن پاها میشه (یعنی میسوزونه)
نه برعکس اگه فشار به اندازه کافی باشه باعث رشد میشه!
کلا اساسا بدن سازی اینه که اول شما عضلات رو طی حرکات سنگین تخریب میکنی و با رسیدن پروتئین به عضلات و سلول ها بازسازی میشن
سلام دوستم !
ضمن تایید حرف Molibden عزیز باید بگم حرکت اسکوات نه تنها باعث کم شدن رشد نمیشه بلکه چون عضله پا دومین عضله بزرگ بدنه با ترشح زیاد هورمون رشد در بدن باعث ارتقای سطح رشد بدن میشه . البته به شرط رعایت اصول تغذیه و استراحت و ریکاوری مناسب .
در حرکت اسکوات که یه حرکت چندمفصلی و ترکیبی و مادر به حساب میاد تقریبا کل عضلات بدن درگیر هستند و این یکی از مزایای این حرکت فوق العاده ست .
دوستان توجه كنن مواردي كه فرمودند در صورتي تحقق خواهد يافت كه حتما نكات زير رو رعايت كنن وگرنه با خطرات و سدمات مواجه خواهند شد:
۱) محل قرارگیری هالتر
۲) قوس صحیح کمر
۳) موازی شدن روی ران با زمین
۴) پاشنه پا پائین
۵) تنفس
۶) سر رو به جلو
۷) لم دادن به عقب
۸) بیومکانیک فردی
9)درست فشار دادن هالتر به سمت بالا
ضمن تایید صحبت های دوستون باید بگم حرکاتی مثل اسکوات که در واقع به عنوان تکنیک ازش یاد برده میشه باید بسیار با حوصله و زیر نظر مربی چک بشه تا استیل درست حرکتی در فرد جا بیفته . البته خیلی از مواقع استفاده از تکنیک های پاورلیفتر ها میتونه امنیت عضلات رو تضمین کنه و خیلی جاها برعکس ...
مبتدی ها که نباید سراغ این حرکت برن
ولی واقعا یکی از بهترین حرکات بدنسازی هست پاهارو منفجر میکنه!!!
من حال و حوصله و وقت باشگاه رفتن ندارم/چیکار کنم چاق بشم/قد:166/وزن:50/چی بخورم مکمل چی پیشنهاد میدید/این پودرهای چاقی به درد بخور هست اگه هست معرفی کنید ممنون![]()
اینم از اون حرفا بودا !
مکمل بدون داشتن فعالیت بدنی اصلا جواب نمیده هیچ ! بلکه ظاهرا باعث کم کار شدن کلیه و کبد و ... هم میشه .
چون اکثرا مصرف پروتئین ها با دریافت آب کافی همراه نمیشه ! حالا ورزش هم نکنی که دیگه به به !
چیزی به اسم پودر چاقی ! وجود خارجی نداره .
مکمل های پروتئینی و آمینو اسیدی فقط برای ساختن و ترمیم ( در صورت تمرین کردن ) بلوک های سازنده عضلات استفاده میشن و به تنهایی و بدون وارد کردن استرس و فشار به عضلات کاربرد چشم گیری ندارن .
من تا 3 ماه پیش وزنم 60 کیلو بود والبته قدم 180
باشگاه نمیرفتم ولی با یه سری ورزش خونگی و وزنه زدن باعث شد اشتهام بیشتر بشه و این سه ماهی حدود 7-8 کیلویی وزنم اضافه شد
فقط مشکلم اینه که اکثر این اضافه وزن به شکمم منتقل شده ! یعنی شکمم در مقایسه با هیکل نسبتا لاغرم خیلی جلو اومده
هرروز 40تا درازنشست هم میرم ولی مثل اینکه فایده ای نداشته
بهترین راه برای کوچیک شدن شکم و عضلانی شدنش چیه ؟
جسارتا ! تعداد وعده های غذاییت رو بیشتر کن و از حجمشون کم کن . یعنی سعی کن غذای پرحجم نخوری . بخش عمده ای از جلو اومدن شکم مربوط به حجم معده میتونه باشه .
البته کلید دفع چربی های زائد شکم فقط دراز نشست نیست . اونم دراز نشستی که شما میاید که بازم جسارتا حدس میزنم مثل 90% افراد بیشتر فشار رو کمرتون هست تا شکم ...
پیشنهاد میکنم سری به بخش پرسش و پاسخ وب پاورلیفتر بزنید ( نه برای تبلیغ ! از تنبلی خودمه که اینجا به تفصیل نمیتونم توضیح بدم ! ) حرکات جالبی یاد دادم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)