دمت گرم حاجی دستشون رو ، رو کردی![]()
دمت گرم حاجی دستشون رو ، رو کردی![]()
عجب کلاه بردارهایی هستنا
من همین الان دیدم
حالا باید منتظر باشیم که کمیته مسابقان لیگ اسپانیا ازش شکایت کنه هه هه
حتما مشکل قضایی داره این موضوع،
تکنولوژی جدیدی که صدا و سیما را دور زد
واقعیتهای تبلیغ پارس آنلاین در بازی رئالمادید و آتلتیکو مادرید
در بازی رئال مادرید و آتلتیکو مادرید تبلیغی از پارس آنلاین پخش شد که بسیاری را به تعجب واداشت. یعنی پارس آنلاین در لالیگا تبلیغ داده ؟ خیلیها تصور کردند این تصاویر یک جعل دیگه از صدا و سیمای ایران است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که صدا و سیما یک تحریف دیگر را انجام داده اما واقعیت ( حداقل این بار) چیز دیگری است. یک تکنولوژی جدید تبلیغاتی به نام digital replacement technology اخیرا توسط چند شرکت معدود تبلیغاتی با همکاری شبکههای ماهوارهای انجام میشه که توسط آن میتوان تبلیغات کنار زمین را کاملا هدفمند برای مناطق مختلف تغییر داد. به این ترتیب تبلیغات محلی را در یک رویداد بینالمللی مثل مسابقه مهم فوتبال جایگزین کرد. به این ترتیب بینندگان در هر نقطه از جهان تبلیغی را میبینند که آگهیدهندگان محلی سفارش دادهاند. نکته جالب اینکه هزینه این تبلیغات برای شرکت تبلیغ دهنده به مراتب از هزینه تبلیغ در صدا و سیما پایینتر است.
اما این تکنولوژی چیست ؟
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ما یکی از چند آژانس بینالمللی هستیم که از تکنولوژی جایگزین تبلیغات Digital replacement technology استفاده میکنیم. بارسلونا یا رئال مادرید فرقی نمیکند در هر کشوری که باشید ما میتوانید تبلیغ متفاوتی را ( کنار زمین ) به بینندگان نشان دهیم.
بر اساس این مدل تبلیغاتی حالا برندهای محلی میتوانند از یک رویداد بینالمللی مثل مسابقه فوتبال برای تبلیغ مستقیم خود استفاده کنند.
در این شیوه جدید تبلیغ بیلبوردهای LEDکنار زمین همچنان مشغول نمایش تبلیغات نرمال خود هستند اما بینندگان تلویزیونی در سراسر جهان تبلیغهای متفاوتی را مشاهده میکنند. این سیستم تصویری با همسان سازی دوربینها و زاویههای آنان عملا تبلیغات را با چنان پرسپکتیوی به بینندگان نشان میدهد که انگار واقعا کنار زمین در حال پخش است.
یک نکته مهم اینکه هزینه تبلیغات در این شیوه به مراتب از هزینه تبلیغات در یک شبکه محلی ( مثل صدا و سیما ) پایینتر است و این احتمالا چالشی بزرگ برای همین شبکههاست. صدا و سیما که خود در زمانی استاد صحنههای آهسته و جایگزین برای عدم پخش صحنههایی که نامناسب تشخیص میداد بود حالا در این زمینه کاملا عقب افتاده و با توجه به اینکه این تبلیغات دور زمین را میپوشانند هم دیگر نمیتوان از حربه صحنههای آهسته و تکراری برای عدم نمایش آنها سود جست.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
منم امروز درخواست تخلیه رو دادم و ایشالا از مخابرات میخوام بگیرم. ایده ال نیست اما دیگه مثله پارس نیست که دزدی رو به حد اعلای خودش رسونده.
به پیشنهاداتش هم زنگ زدم گفتم کارتون بیسته، یوزرهای 4، 5 ساله مثل من رو قشنگ دارین میپرونین + یکمی هم ناسزا نثارشون کردم.اخه خط من که نویزداره و نهایت 2مگ رو میکشه و ماهی نهایت 40 گیگ شبانه دارم مشکل اصلیه پارس انلاینم یا اونی که پهنای 10 تا 16 مگ داره و روزی 15 گیگ شبانه داره ؟
بهشون میگم نه تعرفه ای دارین که شبانه رایگان داشته باشه و دست یوزر بستیت ، از یه طرفم همه سرویس ها محدوده --> در جواب میگه این سایت جدید شرکته. ای تف به این سیایت شرکتتون
قبلا هم مخابرات داشتم البته و طعم ترافیک دزدیشو خیلی چشیدم اما پارس یه کاری کرد که دیگه حاظر نیستم که یه تک هزاری به جیب این بی صفت ها کنم.
دوستان بهترین راه برای اینکه اینا بفهمن طرف حسابشون یه گوش دراز نیست تخلیه کرده( البته دور از جون شما)
برید از مخابرات یا هرجایی که شبانه رایگان میده(اسیا تک، ماکس نت، فن اوا..) تا از شر پارس خبیس خلاص شیم.(اون هایی که قبل 10 اذر هم تمدید کردن نوش جونشون)
شاید که به راه راست هدایت شود![]()
ببخشید یه سئوال!!! مگه این این مسابقه و اون تبلیغات فتوشاپی از شبکه 3 صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش نشد ؟؟؟ پس شبکه های ماهواره ای این وسط چیکارن مسعود جان ؟؟؟!!!
حالا کاری به این مسئله ندارم که تکنولوژی پیشرفت خیلی زیادی کرده و داره اما اگه از بُعد حقوقی به قضیه نگاه کنیم این کار یه نوع تخلف و جرم محسوب میشه و مسئولان لیگ اسپانیا براحتی میتونن شکایت کنن!
و شکایت تو این سطح میتونه واسه اون شرکتی که اینکار رو کرده و همچنین شرکت دزد آنلاین ( پارس آفلاین ) گرون تموم بشه.
مگه صدا و سیما حق پخش این مسابقات رو داره که شرکت های خارجی بیان برا ایران تبلیغات اختصاصی پخش کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملا معلومه که این کار بازم .... هست!
Sent from my iPhone using Tapatalk
مهم اینه که اصلا اونا نمیدونن که ایران اینارو پخش میکنه دلیلشم پخش نشدن این مسابقات با ماهوارست
درضمن شکایت کنه به کی!!!! فک کنم این به کپی رایت مربوطه که ایران!
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه دوست من اینجورا که میگی نیست امتیاز پخش بعضی از مسابقات مهم رو صدا و سیما واقعاً خریداری میکنه البته مسابقه دیشب رو من ندیدم اما شاید اونو خریده باشه.
اگه لازم دونستن شکایت کنن به راحتی میکنن احقاق کنن مثه لیگ و فدراسون فوتبال ما بی در و پیکر نیستن.
ضمن اینکه اگه چند تا کامنت بالاتر رو بخونین که یکی از دوستان نوشته بودن؛ شرکتها و کشورهایی مثه جمهوری آذربایجان مبالغ چند صد میلیون دلاری و یورویی هزینه میکنن و یا اسپانسر میشن که تبلیغاتشون واسه یک یا چند بار و یا برای یکسال پخش بشه
البته اصل قضیهه رو دقیقاً نمیدونم چیه ! اون شرکتی که اینکار رو میکنه مجوز لازم رو برای انجامش داره یا غیر قانونی اینکار رو واسه کشورهای جهان سوم انجام میده!!!
هیچ تخلفی رخ نداده و این کار کاملا به صورت قانونی انجام میشه.
این یه شیوه تبلیغاتی جدید هست که یکی دو سالی میشه رایج شده و از طریق خود اپراتور تبلیغاتی در ورزشگاه برای نقاط مختلف دنیا ارسال میشه.
تو این روش از طریق فیدهایی که برای قاره های مختلف ارسال میشه تبلیغات متناسب با اون محل ارسال میشه؛
مثلا برای خاورمیانه و آفریقا از طریق فید تصویری که ارسال میشه تبلیغات مربوط به اینجا ضمیمه میشه و در اروپا و امریکا هم به همین ترتیب.
این هم لینک اون شرکتی که پارس آنلاین بهش تبلیغات رو سفارش داده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+انتهای همین خبر اومده که در بازی هفته آینده الچه بارسلونا باز هم از این شیوه تبلیغاتی استفاده میشه.
واقعا برای پارس آنلاین متاسفم...به جای اینکه به فکر کیفیت سرویس و ارتقا اون باشه ور میداره هزینه ملیاردی می کنه به صدا سیما پول میده که تبلیغ دور زمین فیک بره براش! شما این طرز فکر مسولین یک شرکت بزرگ رو ببین پی خواهی برد که چقدر مشترک و کیفیت سرویس براشون اهمیت داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)