سلام به همه
1 مگ نامحدود از مخابرات دارم ! الان سرویس دهنده اینترنتی بهتر کدوماست اگه بخوام عوض کنم ؟ برای وبگردی ودانلود (منطقه 7 تهران )
سلام به همه
1 مگ نامحدود از مخابرات دارم ! الان سرویس دهنده اینترنتی بهتر کدوماست اگه بخوام عوض کنم ؟ برای وبگردی ودانلود (منطقه 7 تهران )
سلام دوستان
ممنون میشم هر چه سریعتر راهنماییم کنید
پر سرعت ترین اینترنت همراه از نظر شما برای وبگردی چیست؟
شهرهای مورد نظر: تهران - کیش
مهمترین آیتم انتخاب برای من اول سرعت سریعتر نسب به بقیه؛ و دوم گستردگی پوشش هست
4G همراه اول؟
4G ایرانسل
بسته حرفه ای رایتل؟
مبین نت؟
چه مودمی براش بگیرم تا بتونم بصورت وایفای روی تبلت هم استفاده کنم
آسیاتک خوبه. از اینجا میتونید تخفیف هم بگیرید
saman724.ir/asiatech
Last edited by ramz60; 04-05-2016 at 12:02.
سلام--من از مخابرات طرح طلایی 2 مگ سه ماهه با قیمت 54 هزار هزار تومان دارم روزها سرعت 1 مگ دانلود می کنم اما دانلود شبانه ندارد--توی شرکت شاتل همچنین موردی ندارد که علاوه بر نکات بالا دانلود رایگان شبانه داشته باشد..سرعت متوسط دانلود شبانه 130 کیلوبایت هم باشه کافیه چون نهایت هفته ای 6 یا 7 گیگ دانلود داشته باشد کافی است---
Last edited by poloton7; 12-05-2016 at 07:57.
سلام اگر امکان داره یه سرویس با مشخصات زیر به من معرفی کنید.
استفاده بیشترم روی موبایل برای برنامه های مثل اینستاگرام و وبگردی و بازی کلش و دانلود هم به مقدار کم
از لحاظ سرویس دهنده نظرم به شاتل نزدیک تر و محل سکونتم اهواز هست.
فکر کنم صبانت بتونه نیاز های شما رو برطرف کنه
نکته:دانلود شبانه 1/2 حساب میشه
sent from my LG G3-d855
سلام--بعد از یک هفته یکی از دوستان جواب نمی دهد؟؟
دوستان خواهشا بگید که بجز مخابرات دیگه کدوم شرکتا رو فیبر نوری سرویس میدن؟؟
دوستان من اسياتك دارم ولي يه مشكلي كه باهاش دارم اينه كه به تعداد روزهاي كه سرويس رو تمديد نميكنم ازم هزينه ميگيره
این طرح آسیاتک که یکساله 12گیگ به همراه 4ساعت داونلود رایگان روزانه داره و با کد تخفیف میشه فقط با 2هزار تومان تهیه کرد خوبه به نظرم. البته مهلت ثبت نامش فکر کنم تا 15خرداده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)