چرا میشه از طریق ادیتور
فقط باید ادیتور بازی رو پیدا کنید و دانلود کنید و بعد ایمپورتش کنید.البته تغییرات زیادی تو لیگ باید بدید چون منم اون فایل رو دارم دیگه خیلی قدیمی شده و کلی جابجایی بازیکن و مربی باید توش انجام بشه
چرا میشه از طریق ادیتور
فقط باید ادیتور بازی رو پیدا کنید و دانلود کنید و بعد ایمپورتش کنید.البته تغییرات زیادی تو لیگ باید بدید چون منم اون فایل رو دارم دیگه خیلی قدیمی شده و کلی جابجایی بازیکن و مربی باید توش انجام بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نقل و انتقالاتش طبق معمول قدیمیه
ممنون. فکر کنم یکی تو یکی از فروم های fm دارد اپدیت شودش را درست می کند. وقتی لینکش را گذاشت، خبر می دم. ولی اگر کسی نمیتواند صبر کنه، فایلی که aaasadi گذاشت را دانلود کنید و با editor نقل و انتقالات را درست کنید
سیو جدیدم با بارسا را شروع کردم، فقط امیدوارم باز هم مثل دفعه قبلی چلسی برا خرید پدرو پیشنهاد بده
راهی سراغ ندارین که بدون کاهش قیمت یه بازیکن کاری کنم که تیمهای دیگه براش پیشنهاد بدن؟
سلام داداشم
خوش اومدی
من ادیتور رو میریزم پنجره ای که برام باز میکنه فونتاش قر و قاطیه و file اینا نداره
بهتر بگم شبیه پنجره سالهای قبل نیست و نمیشه فایل آورد توش و ادیت کرد
ممنون میشم اگر راهی بلدید کمکم کنید
16 تا تاکتیک بکار گرفتم تا با چلسی منچستر رو بردم :|
3-1 بردم
تازه هازارد هم بازی ندادم :|
فالکائو و فن پرسی و دی ماریا هم مصدوم کردم :|
Last edited by aaasadi; 17-12-2014 at 17:48.
داشتم بازي ميكردم يدفعه كرش دمپ داد اين ارور لعنتي ول كن ما نيست :(
بازی برای من اجرا شد.با اجرای DirectX موجود در خود بازی که نزدیک به 100 مگ خودش دانلود کرد و مشکل Crash dump حل شد
بد نیست استارتر این را هم در پست اول به عنوان راهنمایی قرار بده
اکثر گلهایی که تیم من میخوره یا شوت از راه دور یا ضربات کرنر ( حتی در بازی با بارسلونا و رئال ) نمیدونم این ضعف بازیست یا تمام تیمها تاکتیکشون اینه ، این شوت از راه دور زیادی در اون اغراق شده هر تیمی یک بازیکن شوت زن داره که از 50 کیلومتری گل میزنند
در 15 بازی آخر تیمم 3 برد 5 تساوی و 7 باخت داشتم ، در این مدت رکورد 8 بازی بدون برد ( چه حذفی چه لیگ ) رو بر جا گذاشتیمشانس آوردم اول فصل نتایج خوبی گرفتیم والا الان از مالاگا اخراج شده بودم ( البته تقصیر خودم بود نباید کمک هام رو عوض میکردم ) البته از دست این هئیت مدیره تیم خیلی شاکیم هر چی میگم میگویند نمیشه ، نمیشه ، نمیشه ( حتی بهشون میگم میخوام دوره مدرک B رو بگذرونم میگویند ، موافقیم ولی الان نمیشه )
البته یک کار دیگر هم کردم خودم تمرینات رو به دست گرفتم ، الان تیم یکم بهتر نتیجه میگیره
Last edited by ERPF; 18-12-2014 at 11:20.
همانطور که میدانید در این فصل رئال رکورد بردهای پیاپی رو در اروپا بدست آورده و اگر 4 برد دیگر رو به دست بیاره رکورد جهانی رو به خودش اختصاص میده جالبه که بدونید در این سیو من چنین اتفاقی افتاده و رئال رکورد 25 برد پیاپی رو بدست آورد و البته در لیگ رکورد 18 برد پیاپی رو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)