تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 52 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 516

نام تاپيک: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

بر اساس گزارش «آکامی« در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۴، این کره جنوبی بوده است که با سرعت متوسط اینترنت ۲۳٫۶ مگابیت در ثانیه پیشتاز بوده است و سرعت متوسط دسترسی در اینترنت بیشتر از ۱۰٫۵ مگابیت نبوده است و این در حالی است که نت‌فلیکس برای مشاهده ویدئوهای اولترا اچ دی، سرعت ۲۵ مگابیتی را توصیه می‌کند. حالا خانه یک آمریکایی را در نظر بگیرید که در آن چند عضو خانواده بخواهند، هر یک به صورت جداگانه ویدئو ببینند و همه بخواهند از یک اتصال اینترنتی استفاده کنند.
    بعد ما هنوز گیر بیت وبایت و دانلود شبانه هستیم! ما 30 ثانیه ویدیو الترا اچ دی ببینیم حجم 1 ماه تموم میشه

2. این کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hmd

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من یه توضیح کلی برای اینترنت ماهواره ای میدم برای دوستان که سوالاتیم بود در خدمتیم . من خودم بیشتر از 10 سال کارت --- یا همون ماهواره دارم :
    اینترنت ماهواره به دو صورت آفلاین و آنلاین .
    آنلاین خودش به دو صورت یک طرفه و دو طرفه .
    دو طرفه مثل بانکها و ... قابل پیگیری و تا تجهیزاتشو نصب کنی میگیرنت
    یک طرفه قابل پیگیری نیست و به هیچ عنوان نمیفهمن که داری استفاده میکنی چون عین این میمونه که داری از ماهواره کانالی مشاهده میکنی ولی اینجا در عوضش تو فایل دریافت میکنی . اصولشم اینجوری که شما فایل از طریق ماهواره دریافت میکنی ولی سند از طریق adsl یا diaup یا 3g یا .... . این روش مشکلات خودش داره : سرعت دانلود به سرعت پینگ و سرعت آپلود اینترنت خودت بستگی داره که هر چقد پینگ پایین تر سرعت آپلود بالاتر حداکثر سرعت دانلود خواهید داشت . همچنین شما توی این روش به ازای مقداری دانلودی آپلود داری که به ازای 1 گیگ یا 2 گیگ حجمی برابر 100 تا 200 مگ آپلود ازت کم میشه که البته اگر شرکت سرویس دهنده خودت آپلود حساب کنه برات .
    همچنین مشکل اصلی که وجود یه سری از این دوستان بی جنبه ایرانی حمله ور شدن به این فرکانسها و شروع کردن به -- کردن و 24 ساعت افتاده به جون این اکانتها و شخص و شرکت اصلی اکانتها متوجه شدن و فرکانسها و سرویساشون عوض کردن که برای دریافت این فرکانسها و سرویسهای جدید چیزی بالا 1000000 تومان باید پول بدین تا کارتیو بخرین که بتونه این فرکانسها و سرویسها رو دریافت کنه .
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دانلود آفلاین : این روش میتونه کمکی باشه در حال حاضر . این روش احتیاج به اینترنت نداره و شما فقط با باز کردن یه برنامه فایلهایی که کسایی دیگه در حال دریافتش هستن شما هم دریافت کنید که به صورت مجانی هست و همانجوری که دوست عزیزمون گفتن مثل تور ماهیگیری میمونه هرچی گیرت اومده اومده البته میتونه با فیلترها محدود کنید که چه فایلهایی و چه فرمتهایی براتون دانلود بشه . ولی میشه این روش مدیریت کرد فقط باید جمع بشین و یک گروه تشکیل بدین :

روش به این صورت که جمع میشین و پولی میرازین وسط و چند نفر مسئول میشن که اکانتهای اصلی تهیه کنن که بهشون میگیم دانلودر . یک سایت میزارین و لینکها رو براساس نظر گروه تو لیست دانلود قرار میدین . و اون دانلودر شروع میکنن به دانلود و فقط بقیه اون برنامه رو باز میکنن و فایلها رو دریافت میکنن تو این روش حداقل در ماه 500 گیگ یا حتی بیشتر میتونید فایل دریافت کنید .

4. 13 کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zoroasterormazd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من یه توضیح کلی برای اینترنت ماهواره ای میدم برای دوستان که سوالاتیم بود در خدمتیم . من خودم بیشتر از 10 سال کارت --- یا همون ماهواره دارم :
    یک طرفه قابل پیگیری نیست و به هیچ عنوان نمیفهمن که داری استفاده میکنی چون عین این میمونه که داری از ماهواره کانالی مشاهده میکنی ولی اینجا در عوضش تو فایل دریافت میکنی . اصولشم اینجوری که شما فایل از طریق ماهواره دریافت میکنی ولی سند از طریق adsl یا diaup یا 3g یا .... . این روش مشکلات خودش داره : سرعت دانلود به سرعت پینگ و سرعت آپلود اینترنت خودت بستگی داره که هر چقد پینگ پایین تر سرعت آپلود بالاتر حداکثر سرعت دانلود خواهید داشت . همچنین شما توی این روش به ازای مقداری دانلودی آپلود داری که به ازای 1 گیگ یا 2 گیگ حجمی برابر 100 تا 200 مگ آپلود ازت کم میشه که البته اگر شرکت سرویس دهنده خودت آپلود حساب کنه برات .
    همچنین مشکل اصلی که وجود یه سری از این دوستان بی جنبه ایرانی حمله ور شدن به این فرکانسها و شروع کردن به -- کردن و 24 ساعت افتاده به جون این اکانتها و شخص و شرکت اصلی اکانتها متوجه شدن و فرکانسها و سرویساشون عوض کردن که برای دریافت این فرکانسها و سرویسهای جدید چیزی بالا 1000000 تومان باید پول بدین تا کارتیو بخرین که بتونه این فرکانسها و سرویسها رو دریافت کنه .
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دانلود آفلاین : این روش میتونه کمکی باشه در حال حاضر . این روش احتیاج به اینترنت نداره و شما فقط با باز کردن یه برنامه فایلهایی که کسایی دیگه در حال دریافتش هستن شما هم دریافت کنید که به صورت مجانی هست و همانجوری که دوست عزیزمون گفتن مثل تور ماهیگیری میمونه هرچی گیرت اومده اومده البته میتونه با فیلترها محدود کنید که چه فایلهایی و چه فرمتهایی براتون دانلود بشه . ولی میشه این روش مدیریت کرد فقط باید جمع بشین و یک گروه تشکیل بدین :

روش به این صورت که جمع میشین و پولی میرازین وسط و چند نفر مسئول میشن که اکانتهای اصلی تهیه کنن که بهشون میگیم دانلودر . یک سایت میزارین و لینکها رو براساس نظر گروه تو لیست دانلود قرار میدین . و اون دانلودر شروع میکنن به دانلود و فقط بقیه اون برنامه رو باز میکنن و فایلها رو دریافت میکنن تو این روش حداقل در ماه 500 گیگ یا حتی بیشتر میتونید فایل دریافت کنید .
    بله همونطور که گفتم هر چیزی چاره ای داره برای فرار از محدودیت شبانه هم تنها راه استفاده از اینترنت ماهوراه ای هست . لطفا این دوستمون یکم در مورد وسایل مورد نیاز برای راه اندازی اینترنت ماهواره افلاین رو توضیح بدن

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

۵۰۰ گیگ در ماه که چیزی نمیشه سرعت میشه ۲۰۲ کیلو بر ثانیه از همین اشغالنتی که داریم هم کم تر میشه من الان ۴۷۰ دریافتمه ثابت هم هست فوقش ۵ کیلو بالا پایین بشه تو یک ربع دانلود

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.

دوستان لطفاً وارد مباحث متفرقه نشیدو از موضوع تاپیک فاصله نگیرید.

مرسی.

8. 9 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من یه توضیح کلی برای اینترنت ماهواره ای میدم برای دوستان که سوالاتیم بود در خدمتیم . من خودم بیشتر از 10 سال کارت --- یا همون ماهواره دارم :اینترنت ماهواره به دو صورت آفلاین و آنلاین .آنلاین خودش به دو صورت یک طرفه و دو طرفه . دو طرفه مثل بانکها و ... قابل پیگیری و تا تجهیزاتشو نصب کنی میگیرنتیک طرفه قابل پیگیری نیست و به هیچ عنوان نمیفهمن که داری استفاده میکنی چون عین این میمونه که داری از ماهواره کانالی مشاهده میکنی ولی اینجا در عوضش تو فایل دریافت میکنی . اصولشم اینجوری که شما فایل از طریق ماهواره دریافت میکنی ولی سند از طریق adsl یا diaup یا 3g یا .... . این روش مشکلات خودش داره : سرعت دانلود به سرعت پینگ و سرعت آپلود اینترنت خودت بستگی داره که هر چقد پینگ پایین تر سرعت آپلود بالاتر حداکثر سرعت دانلود خواهید داشت . همچنین شما توی این روش به ازای مقداری دانلودی آپلود داری که به ازای 1 گیگ یا 2 گیگ حجمی برابر 100 تا 200 مگ آپلود ازت کم میشه که البته اگر شرکت سرویس دهنده خودت آپلود حساب کنه برات . همچنین مشکل اصلی که وجود یه سری از این دوستان بی جنبه ایرانی حمله ور شدن به این فرکانسها و شروع کردن به -- کردن و 24 ساعت افتاده به جون این اکانتها و شخص و شرکت اصلی اکانتها متوجه شدن و فرکانسها و سرویساشون عوض کردن که برای دریافت این فرکانسها و سرویسهای جدید چیزی بالا 1000000 تومان باید پول بدین تا کارتیو بخرین که بتونه این فرکانسها و سرویسها رو دریافت کنه .----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------دانلود آفلاین : این روش میتونه کمکی باشه در حال حاضر . این روش احتیاج به اینترنت نداره و شما فقط با باز کردن یه برنامه فایلهایی که کسایی دیگه در حال دریافتش هستن شما هم دریافت کنید که به صورت مجانی هست و همانجوری که دوست عزیزمون گفتن مثل تور ماهیگیری میمونه هرچی گیرت اومده اومده البته میتونه با فیلترها محدود کنید که چه فایلهایی و چه فرمتهایی براتون دانلود بشه . ولی میشه این روش مدیریت کرد فقط باید جمع بشین و یک گروه تشکیل بدین :روش به این صورت که جمع میشین و پولی میرازین وسط و چند نفر مسئول میشن که اکانتهای اصلی تهیه کنن که بهشون میگیم دانلودر . یک سایت میزارین و لینکها رو براساس نظر گروه تو لیست دانلود قرار میدین . و اون دانلودر شروع میکنن به دانلود و فقط بقیه اون برنامه رو باز میکنن و فایلها رو دریافت میکنن تو این روش حداقل در ماه 500 گیگ یا حتی بیشتر میتونید فایل دریافت کنید .
    دوست عزیز مطلب شما خوب ولی هم خلاف قوانین انجمن هست و هچنین خلاف جهت تایپک
    جان من ازاین جور مطالب نزارید که خدایی نکرده باعث بسته شدن تایپک بشه چونکه تنها امید ما برای مقابله با این قانون مسخره مصرف منصفانه همین تایپک هست
    با تشکر
    Last edited by khoodet; 29-09-2014 at 21:23.

10. 6 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جدیدترین جواب وزیر :

دوستان ریس کمیسیون تنظیم مقررات کیه؟

===============

اما احساس من این که تو کلام ایشون یک جور عقب نشینی وجود داره قبلا قاطع جواب میداد و این هم به خاطر زیاد بودن کامنت هاست پس دوستان کامنت ها تاثیر داره جان اولا هر روز کامنت بزارید و همچنین نفری بیشتر از یک کامنت بزاره و شعار هایی که چند صفحه قبل یکی از کاربرا گذاشته بود هم خیلی خوبه

12. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان اگر خود رگلاتوری اومده و این قانون رو تصویب کرده... دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.
    مثل اینکه نمک گندیده است

تنها راه حل هم تخلیه بود، ولی وقتی که همه ی شرکت ها دارن این قانون رو اعمال میکنن، تقریبا هیچ راه کاری نمیمونه...
    من خیلی وقت پیش برای حذف نامحدود از مخابرات خوزستان شکایت کرده بودم که از 195 تماس گرفتن و گفتن کارش کاملا قانونیه و من بعد از اون دیگه به خودم زحمت صفحه باز کردن و شکایت کردن رو ندادم...
    این پیج های وزیر هم به احتمال 95% مدیر دارن از طرف وزیر و خود وزیر احتمالا اصلا سر نزنه بشون...

14. 5 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

جدیدترین جواب وزیر :

===============

اما احساس من این که تو کلام ایشون یک جور عقب نشینی وجود داره قبلا قاطع جواب میداد و این هم به خاطر زیاد بودن کامنت هاست پس دوستان کامنت ها تاثیر داره جان اولا هر روز کامنت بزارید و همچنین نفری بیشتر از یک کامنت بزاره و شعار هایی که چند صفحه قبل یکی از کاربرا گذاشته بود هم خیلی خوبه
    چه جالب من سوالی رو که اونجا از وزیر پرسیده بودم اینجا شما جوابشو برام گذاشتی.دمت گرم.بالاخره این.... یک جوابی داد.خوب همونطور که حدس میزدیم بود.گرچه بازم جواب دو پهلو و دیپلماتیک است اما تا حدودی تکلیف را مشخص کرد.به قول فامیل دور من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم

16. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

جدیدترین جواب وزیر :

===============

Last edited by david-ebi; 29-09-2014 at 22:01.

18. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •