من شب با طرح یک مگ حدود 700 مگ تا 1.5 گیگ میگیرم نوسان داره
من شب با طرح یک مگ حدود 700 مگ تا 1.5 گیگ میگیرم نوسان داره
برای منم دقیقا همینطور بود، ولی الان یک هفتست سرعت روو چند کیلوبایته شبا!
زنگ زدم شرکت میگه دانلود شبانه به ما ربطی نداره!!!
دوست عزیز اگر امکانشو دارید که ADSL بگیرید لحظه ای تعلل نکنید و دانلود شبانه راحت دو سه گیگ هرشب دارید. من الان وایمکس ایرانسل دارم طرح ۱۲۸ با ضریب یک به یک که معادل یک مگ میشه. رایگان شبانه از ساعت دو تا هشت . از بین چهار دکل موجود در شهر ما فقط یک دکل که دور هم هست خلوته و من به اون وصل میشم و هر شب بین یک گیگ و نیم تا یک گیگ و هشتصد دانلود دارم. کلا وایمکس بدرد دانلود شبانه نمیخوره .اگر امکان استفاده از چیزی غیر از وایمکس رو ندارید میتونید جستجو کنید و به یک دکل خلوت وصل بشید تا دانلود شبانه حد اکثری داشته باشید.QUOTE=blackspider;8528135]بهترین دانلود شبانه رو کدوم شرکت ارائه میده؟[/QUOTE]
م
من نمیدونم مبین نت چطوریه. ولی با ایرانسل اینطوریه که به این آدرس میریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه wimax. را انتخاب میکنیم و فرکانس دکل رو عوض میکنیم .
دقیقا گزینه فرکانس دکل چیه به انگلیسی؟
برای من اینا رو داره:
PKM
Authentication
Inner EAP
برای شما گزینه دیگه ای هم داره؟
ما یک گزینه wimax داریم که وقتی واردش میشیم کلیه فرکانسهای دکل ها اونجاست. اون دکلی که بهش وصل هستیم بوسیله ادیت غیر فعال میکنیم و اتوماتیک وصل میشه به دکل قوی تر. اگه دکل بعدی هم سرعتش خوب نبود دوباره اونو غیر فعال میکنیم.
این عکس رو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به دکل به فرکانس ۳۴۹۴۰۰۰ و قدرت -۷۸ وصل شدم که فاصلش زیاده و قدرتش کم اما سرعت دانلودش از دکل منطقه ما که قدرتمنده بیشتره. چون دکل منطقه ما ترافیکش خیلی زیاده . مودم اتوماتیک به دکل قوی تر و نزدیک تر وصل میسه. اما شما در قسمت wimax فرکانسشو غیر فعال میکنید تا به دکل بعدی که ممکنه سرعت بهتری داشته باشه وصل بشید. من چهار تا دکل رو میتونم توی خونم بگیرم که همشون افتضاحن و دانلود شبانم بیشتر از ششصد مگ نمیشه .اما این دکلی که الان بهش وصلم چون خلوته دانلودم حد اقل یک گیگ و ششصد مگه .
آقا دو مگ مبین نت هنوزم دانلود شبانش سر جاشه یا نه؟ مخابراتم بازی در آورده سرعت رایگان شبانه رو از 2 مگ رسونده به 256 حالا میخوام برگردم مبین نت کلافه شدم از دست این سرویس کننده های اینترنت![]()
یه نصیحت دوستانه. اینترنت نداشته باش اما وایمکس نگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)