پاک شود............
پاک شود............
Last edited by k1ozil; 21-09-2014 at 18:46.
یعنی محدود نمیکنن سرعتمو؟
من روزی 1 گیگ دانلود می کنم حد اکثر...
داداش حواسم نبود سرویس های ارت نامحدودن و ترافیک منصفانه دارن.شما میتونی تا 26 گیگ توی ارت 5 دانلود داشته باشی.
دوست عزیز اگه قرار باشه که حجم انتقادات یا صفحات تاپیک ISP نشانگر به قول شما «منفوریت»ش باشه، شاتل منفورترین محسوب میشه. چون تاپیک شاتل به قدری حجیم و وسیع شد که تاپیکش رو بستند و یه تاپیک جدید براش ایجاد کردن.
تاپیک سابق شاتل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پایان دوره ی من فردا هست و هنوز شارژ نکردم و 300 مگ از ترافیکم مونده بود رفتم دیدم تو پنلم زده 4 گیگ مونده ! خودکار 4گیگ اضافه کرده . چرا اینطوریه ؟ یعنی چی ؟
عجیییبه...
اگه بخوای یه روزه هم این 4 گیگو دانلود کنی، یوهو موقع تخلیه یا تمدید، این دزدا پولشو ازت میگیرن؛واسه همین میگم ریسک نکن و دانلودش نکن این 4 گیگو...
تو روح این شاتل . دیشب 300 مگ از شارژم مونده بود استفاده کردم جزو 4 گیگ شارژ این ماه حساب کرده . صبح ساعات 6 تا 8 1 گیگ و نیم دانلود شبانه کردم نصفش دوباره جزو ترافیکم حساب شده .
چه وضعشه ؟ من ساعتم را همیشه با time.ir چک میکنم . اون از وضع قطعی و محدودیت شبانه و اینم از کاراشون . گندشون بزنه با این سرویس دهیشون .
دو احتمال وجود دارد:
1- به علت تولدتان ترافیک هدیه داده
2- در سیستمشان مشکلی پیش آمده
شما در پنل ببینید تاریخ اتمام اعتبار را کی زده و ترافیک قابل انتقال به دوره بعد را چقدر زده
1 . تولدم نبوده
2 . چه مشکلی ؟ من با 2 سیستم و مرورگر مختلف رفتم بازم همینطور بود .
اتمام اعتبار 29/7 ساعت 12 شب
ترافیک انتقال به دوره ی بعد صفره
با پشتیبانی تلفنی صحبت کردم خودشون هم توش مونده بودن اون میگفت زنگ بزن فنی - یکدفعه قطع میکرد و وصلم میکرد واحد فروش - بعد از حدود 45 دقیقه صحبت با واحدهای مختلف به هیچ نتیجه ایی نرسیدم .
اصلا صاحب نداره . رو سرشون خراب بشه .
حدود 500 مگ از ساعت 8 تا 8:30 ازم کم شده درصورتی که هیچ استفاده ایی نکردم . مصرفم تا ساعت 7:40 دقیقه بوده و ساعتم را با سایت time.ir چک کردم .
200 مگ هم دیشب ازم کم شده . جمعا 700 مگ دزدیدن رفت ...
ما زنگ زدیم نمایندگی گفتیم آرت 4 بگیریم سرعت دانلود میاد روی چند؟ گفت 120 تا 130...
گفتم خوب بخوام سرعت بیاد روی 200 باید چه آرتی بگیرم؟ گفت آرت 7 و 8 ...![]()
کجای دلم بذارم اینارو؟ چرا اینطوریه وضعیت ما؟
جداً باید بیخیالی طی کرد وگرنه دیوانه میشه آدم.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)