یعنی اگه دوباره فعال شم و هر روز عکسای جالب زیاد بذارم دوباره تعداد لایکا میره بالا و میرسه به مرز 600 - 700 تا؟
یا همینقدر می مونه؟
یعنی اگه دوباره فعال شم و هر روز عکسای جالب زیاد بذارم دوباره تعداد لایکا میره بالا و میرسه به مرز 600 - 700 تا؟
یا همینقدر می مونه؟
سلام....یه مدت ای یه اکانت اینستاگرام استفاده نکردم الان وقتی وارد میشم میزنه به دلیل یه سری فعالیت مشکوک کدی که به ایمیل میزنیم رو وارد کن من ایمیل الکی زدم و دسترسی بهش ندارم شماره موبایل هم کلا نزدم...باید چیکار کنم؟
(به محض ورود میره تو صفحه وارد کردن کد و امکان تغیر ایمیل وجود نداره)
دوستان من بعضی صفحه ها تو گوشی بعضی عکساشون برام لود نمیشن ، ولی وقتی با کامپیوتر وارد اینستاگرامم میشم همون عکس ها راحت لود میشن ! دلیلش چیه تو گوشی اینجوریه ؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 23-08-2016 at 17:55.
خوب را ه قانونی و منظقیش همینه دیگ. با پست های جذاب میزاد لایک و فالور بالا می ره.
دوستان ، اگر با دستکتاپ اکانت بسازیم و به اینستاگرام دسترسی داشته باشیم و برای آپلود عکس و ویدئو برنامه gramblr رو نصب و استفاده بشه ، این نرم افزار امنیت داره ؟ هم از نظر امنیت کامپیوتر و همین اینکه برای آپلود باید از طریق این برنامه وارد اکانت اینستاگرام بشیم و وارد کردن پسورد اکانت در این برنامه امنیت داره ؟
برای آپلود عکس و ویدئو محدودیت حجم فایل چقدر هست ؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدین
Last edited by Setareh 2006; 16-08-2016 at 22:24.
سلام
من خودم هم از این برنامه استفاده میکنم .. بله امنیت داره ( هنوز اکانتمو هک نکردن : دی )
محدودیتی هم قرار نداده ولی اگه حجم عکس یا فیلمتون زیاد باشه یکم لگ میزنه ..
حالا اگر هم مطمئن نیستید میتونید نرم افزار Memu یا بلواستک رو نصب کنید ( شبیه ساز اندروید روی ویندوزند ) و اینستاگرام رو روشون نصب کنید و از اونجا پست بدید ..
باتشکر
سلام
خیلی ممنون که سریع پاسخ دادین
بلواستک رو قبلا امتحان کردم متاسفانه موقع نصب پیغام داد که با سیستم سازگار نیست
Memu رو امنحان نکردم از Gmblr بهتر و مطمئن تره ؟
حالا که شما خودت از Gmblr داری استفاده می کنی و مشکلی برات پیش نیومده فعلا با همین کار می کنم .
منظور از حجم زیاد عکس و ویدئو ، یعنی از چند مگ بیشتر ؟
سلام
خواهش میکنم ...
سلام مشکل چندانی واسه حجم فایل وجود نداره ...
نمیتونم دقیق بگم چقدر بستگی به سرعت اینترنت و رم و .. داره چون که این نرم افزار از مرورگر به صورت همگام استفاده می کنه ...
حالا خودتون امتحان کنید ببینید چقدر توانشه : دی
باتشکر
سلام . ممنونم که اینقدر سریع پاسخ میدین
حالا فعلا از همین برنامه Gmblr استفاده می کنم
چون من در صفحات اینستاگرام دیدم که زمان ویدئوهای آپلود شده خیلی کوتاه مدت هستند از این جهت پرسیدم که محدودیت ارسال ویدئو چقدر هست ؟
خارج از این موضوع ، وقتی یک پیج رو در اینستاگرام باز می کنیم که حاوی چندین عکس و ویدئو آپلود شده هست ، زمانی که ماوس رو روی یک عکس می گذارم ( بدون اینکه روش کلیک کرده باشم ) تعداد کل کامنت ها رو مثلا 35 تا نشون میده ولی بعد که روی عکس مورد نظر کلیک می کنم و وارد اون پست میشم تعداد کامنت ها کمتر هست . علت کمتر بودن کامنت ها چیه ؟ آیا علت می تونه این باشه که تعدادی از کامنت ها توسط خود صاحب صفحه پاک شده ؟ اگر علت پاک شدن کامنت ها باشه ، در اینصورت باز هم باید تعداد کل کامنت ها ( علیرغم کم شدن بدلیل پاک شدن تعدادی از اون ها ) ، برای مثال در اینجا 35 نشون داده باشه ؟ ( نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم )
سلام
احتمالا تعداد کامنت هایی که صاحب صفحه حذف میکنه محاسبه نمی شوند و برای همین هم تعداد کامنت کم نمیشه ... ولی اگر خودتون کامنت رو حذف کنید محاسبه میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)