تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 262 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من که نفهمیدم میشه به این نسخه امیدوار بود یا نه
    من یه 3 ، 4 دستی بازی کردم به نظر خیلی بهتر از 14 بود (اولاً که نسخه اصلی نیست ، تجربه نشون داده که کونامی بازی رو تو نسخه اصلی تغییر میده ، حالا یا بهتر میشه یا بدتر ، بعدشم این که بالای 10 دست باید بازی کرد تا مشکلات معلوم بشه)
    مشکلی که من دیدم بیشتر ضییف کار کردن دروازه بان بود ...
    نظر من اینه که ترفدارای خود پس رو برمیگردونه ، ولی فیفایی رو نمیتونه جذب کنه ...

2. 3 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا اینارو همه جا نزار اینا مال پیس14 و پیس15 هستن نه فیفا

6. این کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که چند سالی هست یک فیفایی هستم ولی به این نسخه خیلی امیدوارم... دمو که واقعا هیجان انگیز و طبیعیه.... بهترین موقع گرافیک و فیزیک عالی بازیکنا و لباساشون توی خوشحالی ها به نما میاد....
    الان که این عکسای فیس بازیکنا که بالاتر هست رو میبینم تعجب میکنم... خیلی داغونن ولی تو جریان بازی باور کنید اینجوری نیست.... اگه برید رو replay و تک تک بازیکنا چهره هاشون رو ببینید حالتون بهم میخوره ولی تو جریان بازی وقتی یک نمایی از بازیکن به تصویر کشیده میشه کلا تفاوت رو احساس میکنید....من الان یک چیزی حدود بالای 20-30 دست بازی کردم و بنظرم دروازه بان ها مشکل انچنانی ندارن.... در مورد تک به تک ها بگم که شما خودتون جند بار دیدید تو واقعی بازیکنای حرفه ای اروپایی تک به تک رو از دست بدن؟ یکی مثل مسی ، رونالدو، بیل، نیمار، روبن و ده ها بازیکن دیگه خب وقتی تک به تک بشن درصد اشتباهشون 1 به 10 هم نیست.... تازه بنظرم باید درصد گل شدنش رو بیشتر کنن.... واقعا این تاخیر دو ماهه خیلی رو اعصابه اخه چجوری تا دوماه دیگه با 7 تا تیم و یک ورزشگاه ، همش صبح ، بدون گزارشگر سر کنم؟؟!!!

8. 4 کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واقعا این تاخیر دو ماهه خیلی رو اعصابه اخه چجوری تا دوماه دیگه با 7 تا تیم و یک ورزشگاه ، همش صبح ، بدون گزارشگر سر کنم؟؟!!!
    تو که خوبی ماهایی که کنسول نداریم چه کنیم
    راهی هست که بشه با جهتهای اصلی موقع ضربه ازاد حرکت کرد؟
    انیمیشنهای بازی چه قدر زیاد شده مث انیمیشنهای دروازبان و دفاع کردن و تکل زدن
    نقطه ضعف برای گل زدم هست؟مثلا مثل 2013 که شوت کات دار میزدیم گل میشد
    هنوز هم مهاجمها زیاد تو افساید میمونند؟

10. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو که خوبی ماهایی که کنسول نداریم چه کنیم
    راهی هست که بشه با جهتهای اصلی موقع ضربه ازاد حرکت کرد؟
    انیمیشنهای بازی چه قدر زیاد شده مث انیمیشنهای دروازبان و دفاع کردن و تکل زدن
    نقطه ضعف برای گل زدم هست؟مثلا مثل 2013 که شوت کات دار میزدیم گل میشد
    هنوز هم مهاجمها زیاد تو افساید میمونند؟
    فکر نکنم راهی باشه من که با همون شک سمت راست اینو و اونور میکنم
    انیمیشن دروازه بان ها که خیلی تحول یافته کلا انگاری یک سری انیمیشن طبیعی تر جایگزین شدن ولی دفاعا نه زیاد امیدوارم تو نسخه اصلی بیشتر بشه...
    آفساید مهاجم ها به طور قطع عالی شده... هوش مصنوعی مهاجمین و حرکت بدون توپشون خیلی بهتر کار شده در حدی که من هنوز ندیدم مهاجمی تابلو تو آفساید گیر کنه همه ی افساید ها با اختلاف کمه و اونم از روی باهوشی مدافع ها بدست میاد
    سوال دیگه داشتین من در خدمتم

12. 2 کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

انیمیشن دروازه بان ها که خیلی تحول یافته کلا انگاری یک سری انیمیشن طبیعی تر جایگزین شدن ولی دفاعا نه زیاد امیدوارم تو نسخه اصلی بیشتر بشه...
    آفساید مهاجم ها به طور قطع عالی شده... هوش مصنوعی مهاجمین و حرکت بدون توپشون خیلی بهتر کار شده در حدی که من هنوز ندیدم مهاجمی تابلو تو آفساید گیر کنه همه ی افساید ها با اختلاف کمه و اونم از روی باهوشی مدافع ها بدست میاد
    ریتها مث نسخه قبلی تخیلی نیستن که؟

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه بار قبل ازت سوالهایی کردم که احتمالا ندیدی دوست عزیز
    باز هم تکرارشون میکنم

نحوه پرتاپ اوت بلند تغییری کرده؟
    ===================
    نحوه توپ گیری از مهاجمین نرم تر و انعطاف پذیرتر شده
    یعنی با یه حرکت مخالف میشد توپ و از کنار بازیکن رد کردبدون اینکه پاشو درست بزاره مقابل توپ
    ===================
    موقع ضربات ایستگاهی اگه میخواستیم پاس بدیم به یار کناریمون اگه درست جهت و تنظیم میکردیم طرفش باز هم پاس دقیق بهش نمیرسید این مشکل بر طرف شده؟
    مثلا میخوی ضربه خطارو بزنی و میخوای پاس بدی جلوت دو تا از بازیکنهای خودت هست و میخوای دقیقا به سمت چپی پاس بدی دوربین و میگرفتی طرفش پاس و میدادی ولی خیلی وقت ها پاس به اون فرد نمیرسید
    ===================
    تو ضربات پنالتی با چند تا از بازیکنهها مثل مسی و غیره اگر محکم ترین شوت و هم میزدیم باز هم میرفت تو گل تو این نسخه بر طرف شده
    دیدی که اگر با رونالدو پنالتی بزنی جت و بگیری و شوت هم تا اخر بگیری باز گل میشه ولی برای خیلی از بازیکنهای دیگه شوتت میره تو اسمونها
    ===================
    نحوه پاس دادن تو نسخه های قبلی خیلی راحت بود فقط کافی بود دکمه پاس و بزنی تا پاس دقیق بده این و تونسند طبیعی ترش بکنند؟
    ===================
    تو نسخه 13 وقتی سانتر میکردیم با مهاجم میخواستیم ضربه سر بزنیم توپ اکثرا میخورد بالای کلشون با ارتفاع تو اوت میرفت حسرت یه سر زدن حرفه ای تو دلمون موند بر طرف شده؟انیمیشن های سر زدن چه طوری شده ؟
    ===================
    تو نسخه 13 وقتی تک به تک میشدیم با در وازبان و به سمت گوشه حرکت میکردیم دروازبان خروج هاش خنگ میشد و درست پوشش نمیداد بازیکن مهاجم را و راحت گل میخورد انگار فقط مسیر رو به روش برای دروازبان تعریف شده
    زاویه رو درست نمیتونست تنگ کنه برای مهاجم (امیدوارم متوجه منظورم شده باشید)
    ===================
    یه بدی که ساکرهای قبلی داشت این بود که بازیکن تقریبا ایستا بود و برای خودش کمتر سعی میکرد موقعیت سازی کنه یه جورایی منتظر پاس بود
    مثلا کار تیمیشون برای حمله کردن واقعی نبود قبلا گفته بودن که این بار هر 22 بازیکن دارای هوش مصنوعی هستند هنگام بازی ایا تونستند این کار رو بکنند؟
    ===================

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پیج رسمی بازی برای XBOX360 توی سایت لایو ایکس باکس ایجاد شده مثلا قرار بود امروز دموی بازی برای ایکس باکس بیاد کونامی بیشتر از اینکه شبیه یه کمپانی باشه شبیه دوکون گیم فروشیه که معمولا هم توی پیش بینی هاش به مشکل برمی خوره.. با همه شما هم من شرط می بندم خروجی جالب توجهی نمی تونه داشته باشه البته از الان نمی خوام آیه یاس بخونم ولی کونامی هروقت از این بدقولی بازیا در میاره دیر می خواد منتشر کنه آخرشم خروجی جالبی نمی تونه داشته باشه گرچه امیدوارم بعد یک سال بازی متعادلی ببینیم ازش

16. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دمو برای ایکس باکس 360 اومد بالاخره!

• Release date: 9/24/2014
    • Size: 984.48 MB

18. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •