بازدید داگلاس از موزه بارسلونا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داگلاس در حال کسب اطلاعات درباره تاریخ بارساست و افتخارات گذشته باشگاه را می ستاید و امیدوار است تا بتواند در بخشی از تاریخ بارسا ماندگار شود.
داگلاس پریرا، بازیکن جدید بارسا هنگام بازدید از موزه باشگاه، محو و مجذوب تاریخ 115 ساله بارسا شد و سپس به ما گفت: «می خواهم بخشی از تاریخ بارسا باشم».
داگلاس از تمامی تجربیات و بخش های موزه لذت برد و از همه جوایز
و نمایشگاه مانند پیراهن های پوشیده شده توسط کوبالا، مارادونا، لادروپ، کومان و کفش های بلتی (همان کفش هایی که در فینال لیگ قهرمانان پاریس با آنها موفق به گلزنی شد) و دستکش های علامت گذاری شده با نام ویکتور والدس، دیدن کرد.
داگلاس از چهار قهرمانی لیگ قهرمانان و چهار توپ طلای لیونل مسی تحت تاثیر قرار گرفت و گفت: «همه چیز در این موزه را دوست دارم. از بودن در بخشی از تاریخ این باشگاه و راهی که در آن قدم گذاشته ام، بسیار خشنودم. تاریخ بارسلونا را بسیار دوست دارم و می خواهم بخشی از آن باشم».
در پایان این گردش، مدافع برزیلی تاکید کرد که برای شروع اضافه کردن عناوین و افتخارات دیگر به لیست جوایز باشگاه بی تابی می کند. او گفت: «دیدن افتخارات مسی و باشگاه، برای من به خاطر بودن جزئی از این گروه و توانایی کمک کردن، خوشحال کننده است».
منبع : سایت رسمی باشگاه
مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir
لوئیز انریکه: «این نتیجه می تواند شرایط ما را بهتر کند»
سرمربی تیم فوتبال بارسلونا، از تلاش بی دریغ بازیکنان خود برای غلبه بر ویارئال ابراز رضایت کرد.
بارسا پس از تلاش های زیاد در بازی برابر ویارئال در نهایت موفق شد با گل رامیرز به سه امتیاز مسابقه دست پیدا کند. لوئیز انریکه از تلاش زیاد بازیکنانش راضی بود و اعتقاد داشت که بازی نه تنها بسیار پرهیجان بود، بلکه هر دو تیم نیز موقعیت های خوبی برای گلزنی داشتند.
انریکه در مصاحبه خود گفت: «شرایط مناسب زمین به هر دو تیم امکان ارائه یک بازی خوب را می داد و ویارئال نیز می دانست که در چه مواقعی حمله کند». لوئیز انریکه درباره رامیرز نیز گفت: «رامیرز زمان خوبی گل سرنوشت ساز را به ثمر رساند و سه امتیاز را برای ما به ارمغان آورد. این نتیجه می تواند شرایطمان را بهتر کند».
این پیروزی، دومین برد بارسا در این دوره از رقابت های لالیگا بود. پیروزی 3-0 برابر الچه در هفته اول رقابت ها، اولین برد بارسا را رقم زد. لوئیز انریکه در ادامه اضافه کرد: «ما برای هفته های آینده نیز برنامه ریزی کرده ایم و آماده رویارویی با حریفان هستیم». انریکه در ادامه گفت: «ما اگر بتوانیم سرعت انتقال توپ خود به حمله را افزایش دهیم، می توانیم حریفان را به سختی بیاندازیم. ما این کار را در بازی برابر ویارئال نیز انجام دادیم، هر تیمی تمی تواند به راحتی از سد ال مادریگال بگذرد». او در ادامه اضافه کرد: «من از شرایط تیم راضی هستم و تیم روند صعودی را پشت سر می گذارد».
سرمربی بارسا در مصاحبه پیش از بازی خود نیز گفته بود که: «از زمانی که وارد بارسا شدم، از همه چیز راضی هستم. هنوز زمینه های بسیار زیادی برای پیشرفت وجود دارد اما بازیکنان واکنش های متناوبی به این روند نشان می دهند. هنوز برای قضاوت زود است اما دلایل فراوانی برای مثبت اندیشیدن وجود دارد». در پایان هم انریکه درباره گل سرنوشت ساز ساندرو گفت: «بسیار خوشحالم از اینکه می بینم جوانان بسیار به ما کمک می کنند. ما از او قدردانی می کنیم و از او و همه جوانانی که برای باشگاه تلاش می کنند، متشکریم».
مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir
آسیب دیدگی جزیی مسی و مونیر
در بازی دیشب بارسا مقابل ویارئال، دو مهاجم بارسا بازی را با آسیب دیدگی های جزیی به پایان بردند.
پس از پیروزی 1-0 مقابل ویارئال، کادر پزشکی باشگاه اطلاعیه ای در خصوص شرایط جسمانی مسی و مونیر منتشر کرد. ستاره آرژانتینی بارسا دچار کشیدگی ماهیچه کشاله ران شد و آزمایشات بعدی میزان دقیق آسیب دیدگی او را مشخص خواهد کرد. مونیر الحدادی نیز دچار کوفتگی در ساق پای خود شد و آزمایشات روز سه شنبه میزان دقیق آسیب دیدگی را مشخص خواهد کرد.
مسی در این دیدار 90 دقیقه در میدان حاضر بود و یک پاس گل نیز برای ساندرو فراهم کرد در حالیکه مونیر دقیقه 59 جای خود را به نیمار در ترکیب اصلی تیم داد.
مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir