تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 35 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 344

نام تاپيک: AC Milan | روسونری ها |

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

جای این صحبتم توی این تاپیک نیست، اما من تاپیکی مناسب پیدا نکردم ...

+
    ++
    +

امروز توی اخبار داشتیم، باشگاه پارما رسما ورشکسته شد.

چند ماه پیش، یه خبر خوندم یه جایی نوشته بود که اکثر تیم های سری A، مقداری پول رو برای کمک به این تیم دادن

که بتونه خودشو [تا حدودی] از این منجلاب بکشه بیرون، اما متاسفانه کاری که نباید اتفاق می افتاد، افتاد.

پارما، از باشگاه های قدیمی و ریشه دار ایتالیا بود که نزدیک به یک قرن سابقه داشت و در طول این مدت بازیکنان بزرگی رو تقدیم فوتبال ایتالیا و دنیا کرد.

جیان لوئیجی بوفون و فابیو کاناوارو هم دیگه شاید بزرگترین هاشون باشه.

.
    .
    .

امیدوارم دیگه هیچوقت شاهد چنین اخباری نباشیم ...

2. 6 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من نمیخوام بدبین باشم اما قبلا هم گفتم تا قراردادی رسمی ثبت نشه نمیشه بهش امیدوار بود.از طرفی تصمیمات و چرخشهای 180 درجه ای گالیانی و برلو رو زیاد دیدیم.نمومش آوردن و بردن سیدورف که اولش برلو عاشق سیدورف بود بعد با تیپا انداختش بیرون.نمونه بعدی دقایق پایانی نقل و انتقالات پارسال که بیابیانی تا باشگاه هم اومده بود و همه چیز در حال نهایی شدن بود.شبکه میلان هم مدام نشونش میداد اما ناگهان بوناونتورا جایگزینش شد(البته کاری به بحث فنی نداریم)

اینها رو من باز هم سیاهکاری های رسانه ای میدونم تا برلو خودش رو یکم محبوب کنه و از ناراحتی و عصبانیت هواداران نسبت به خودش کم کنه.این همه بازیکن لینک شدند اما نهایتا سر از تیمهای رقیب درمیارن.اینتر و یووه با کمترین جنجال دارند بازیکن جذب میکنند و قرارداد واقعی میبندند اونوقت ما داریم با اسامی بازی گرفته میشیم.

4. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جکسون مارتینز دیگه باید بازیکن اتلتیکو مادرید دونست -عدم حضور در رقابت های اروپایی سال بعد هم یکم کار جذب بازیکن سخت میکنه

اونور یووه به راحتی دیبالا و مانزوکیچ در خط حمله و خدیرا در خط هافبک میخره میلان هم 2تا مهره ارزشمند ( کوندوگبیا- مارتینز) به راحتی از دست میده کوندوگبیا که با بی لیاقتی هر چه تمامتر از دست دادن و به اینتری رفت که اون هم وضعیتی مشابه میلان داره
    در بین گزینه های خط حمله کاوانی که خریدش ماموریت غیر ممکنه شاید اگه پاری سن ژرمن لاکازته جذب کنه بشه زلاتان آورد به میلان

بشخصه اصلن به فصل نقل و انتقالات خوش بین نیستم با شاهکاری که تا اینجای کار مسئولان میلان انجام دادن
    این دفعه گالیانی رو نمیشه مقصر دونست . میلان حاضر شده بود 40 میلیون رو برای کوندوگبیا پرداخت کنه و حتا با خود بازیکن هم به توافق رسیده بود که یکدفعه نظر بازیکن تغییر کرد به سمت اینتر رفت .

به هر حال کوندوگبیا بازیکن خوبی بود ولی انصافن 40 میلیون نمی ارزه . درمورد مارتینز هم هنوز مشخص نیست که به چه تیمی میره .

خودش توی مصاحبه ای که داشته گفته میلان و اتلتیکو به دنبال من هستن ولی من از آیندم خبری ندارم . ولی احتمال منتفی شدن اون هم هست .

چون که گالیانی گفته بود با نیومدن کوندوگبیا و عدم انتقال احتمالی جکسون مارتنیز ما همچنان 75 میلیون برامون باقی میمونه و چیزی رو از دست ندادیم که در این مورد به نظرم حق با گالیانیه (:

به هر حال امیدوارم این اتفاقات اخیر باعث بشه گالیانی به خودش بیاد و تلاشش رو بیشتر کنه .

++

از سقوط پارما هم خیلی ناراحت شدم . تیمی بود با بیش از یک قرن سابقه در فوتبال ایتالیا و از همه مهمتر تیم بازیکن سازی بود . هنوز اون پارمای رویایی با بوفون - کاناوارو - تورام - سنسینی - دینو باجیو - ورون - کرسپو - کیه زا و ... توی ذهنمه .

واقعن یک تیم رویایی بود که حتا تا قهرمانی در سری آ هم پیش رفت ولی در نهایت دوم شد .

از فصل دیگه پارما نه در سری B و نه در سری C , بلکه باید در لیگ آماتور کارش رو دنبال کنه !!! امیدوارم پارما هم مثل فیورنتینا بتونه دوباره خودش رو پیدا کنه و برگرده . جای هفت خواهر و تیم های ریشه دار سری آ نباید خالی بمونه .

6. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به نظر می رسه میلان امسال بودجه خوبی برای نقل و انتقالات داره، ولی آوردن بازیکن با هزینه های غیرمنطقی می تونه به ضرر میلان تموم بشه چون در صورت هزینه و عدم نتیجه احتمالا بودجه اینچنین در سال بعد در اختیار باشگاه قرار نخواهد گرفت.

یووه در قبل از دوران اوج چندین بار اینطور هزینه کرد (آوردن بازیکنانی چون دیگو، ملو خورخه مارتینز و میلاس کراسیچ با مبالغ بالا) که باعث شد یووه اصلا پیشرفتی نکنه. وقتی یووه پیشرفت کرد که بازیکن هایی مثل پیرلو، ویدال، ووچیتیچ و لیختشتاینر رو با مبالغ پایین و منطقی آورد. میلان هم به چنین استراتژی نیاز داره در نقل و انتقالات. بطور مثال پرداخت 35-40 میلیون یورو (نصف کل بودجه نقل و انتقالات تیم) برای بازیکنی مثل کوندوگبیا اصلا در شرایط میلان منطقی نیست.

امروز خبر تمایل میلان به خرید ماتویدی منتشر شد که فکر می کنم تصمیم بسیار منطقی تری نسبت به کندوگبیا است. هم ارزون تر خواهد بود، هم با تجربه تره و هم از نظر فیتنس و آمادگی خیلی شرایط خوبی داشته در طول فوتبالش (مصدومیت جدی هیچ وقت نداشته و اکثر فصل ها در تمام بازیهای تیمش آماده بازی بوده). در این سال ها فیکس تیم ملی فرانسه هم بوده که نشون میده می تونه در بالاترین سطح بازی کنه. میلان باید به دنبال اینطور بازیکن ها باشه.

8. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خبر جذب ماتویدی رو نمیشه جدی گرفت . PSG نشون داده که راحت بازیکناش رو از دست نمیده و چندین بار پیشنهادهای با مبلغ بالا رو با قاطعیت رد کرده و از طرف دیگه عدم حضور میلان در لیگ قهرمانان کار رو برای جذب بازیکنان سخت میکنه .
    اونطور که توی خبرها عنوان شده میلان و بی تاچیبول حساب زیادی رو پروژه مارکتینگ آسیایی باز کردن و به همین دلیل به دنبال بازیکنان و نامهای بزرگ برای سود و درآمد بیشتر در مارکتینگ هستن یا به نوعی میشه گفت به نام های بزرگ نیاز داره .
    در کل برنامه بی تاچیبول جزئیات بیشتری داره که شامل خیلی مسائل میشه و از اونجایی هم که یک تاجر هست میشه روی شم اقتصادیش هم حساب کرد .

در حال حاضر نامهای زیادی به میلان لینک شده و میشه . ایمولا از مارسی - ویتسل از زنیت - ناینگولان - رابیوت از PSG و ... و از طرف دیگه بعد از اتفاقات اخیر در نقل و انتقالات گالیانی روزه سکوت گرفته و هیچ صحبتی نمیکنه !

ایجنت جکسون مارتینز هم یک مصاحبه ای کرده و گفته هنوز با هیچ تیمی توافق نکردیم و هنور در حال بررسی پیشنهادات میلان و اتلتیکو هستیم و به چند روز زمان نیاز داریم !!!

به نظرم بهتره میلان قرارداد رو با این بازیکن منتفی کنه . از این دست بازیکنان و ایجنت ها هیچ خوشم نمیاد. برای پول و قرارداد بیشتر هی امروز و فردا میکنن . باشگاه پورتو میگه که این بازیکن با میلان توافق کرده ولی فکر کنم اینو ایجنتش منتظر پول بیشتر هستن
    میلان بهتر بود بهش برای تصمیم گیری اولتیماتوم میداد . الان هم بهتره از خریدش کنار بکشن چون طبق خبرها اتلتیکو نتونسته با پورتو به توافق برسه و مبلغ درخواستی رو بده . این میتونه درس خوبی برای مارتینز باشه .

No One Has The Right To F*uck Around With Us

10. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

به نظرم بهتره میلان قرارداد رو با این بازیکن منتفی کنه . از این دست بازیکنان و ایجنت ها هیچ خوشم نمیاد. برای پول و قرارداد بیشتر هی امروز و فردا میکنن . باشگاه پورتو میگه که این بازیکن با میلان توافق کرده ولی فکر کنم اینو ایجنتش منتظر پول بیشتر هستن
    برادر چرا مارتینز لجی انقدر؟
    کلا دیگه جذب بازیکن راحت نیست مخصوصا برای باشگاه های بزرگ، باشگاه تا روی یه بازیکن دست میزاره همه باشگاه ها رقیب شروع میکنن به پیشنهاد دادن و تیم مقابل هم بدش نمیاد تا میتونه بازار گرمی میکنه!
    بازیکن خوبیه (بود)! اما مدیر برنامه هاش گفت اتلتیکو رو انتخاب کرده و دیگه نهایی شده، مبلق پیشنهادی هر دو باشگاه اتلتیکو و میالان هم مساوی و 35 میلیون یورو بوده و چون التلتیکو فعلا وضعیت بهتری داره ترجیح داده بره اونجا- از طرفی بنظرم اصلا بیستر از این ارزشش رو نداشت که خرجش کنیم
    شایعاتی هم در مورد هیگواین به گوش میرسه که اگه واقعی باشه و بتونیم بگیریمش خیلی خوب میشه، ولی الان در وضعیتی هستیم که بنظرم نباید پول های انچنانی خرج کنیم اگه یکی دو تا ستاره سطح بالا با قیمت خوب بیاد خوبه ولی برای موفقیت باید هوشمندانه تر عمل کنیم الن بیشتر تیم ها دارن چشم بسته ستاره میگیرن اگه یکم هوشیار باشم میتونیم رو بازیکنای خوب احتمال جداییشون زیاده حساب کنیم، نمونه زیاده
    به کوپا آمریکا هم یه نیم نگاهی داشته باشیم بد نیست بعضی موقعا بازیکنای خوبی از این تورنومنت ها در میان.

12. 5 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

به کوپا آمریکا هم یه نیم نگاهی داشته باشیم بد نیست بعضی موقعا بازیکنای خوبی از این تورنومنت ها در میان.
    اتفاقا منم میخواستم بگم.

تو آمریکای جنوبی، کلا مهاجم های خوبی وجود داره و اگه بتونیم یکی دو تا شونو که کیفیت قابل قبولی داره رو بهش پیشنهاد بدیم و جذبش کنیم، بهتره

تا اینکه بخوایم 30، 40 میلیون بابت مهاجم های دیگه بپردازیم.

14. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب جکسون مارتینز هم به اتلتیکو رفت و ایجنتش هم در مصاحبه ای گفته که "ما از میلان و گالیانی متشکریم . ما ترجیح دادیم که اتلتیکو رو انتخاب کنیم و این انتقال رو من بصورت رسمی تائید میکنم " ... به سلامت .

الان هم مطبوعات بلژیکی همگی خبر از توافق میلان و اکسیل ویتسل برای انتقال خبر دادن و گفتن که در چند ساعت آینده احتمالن کار انتقالش تموم میشه . امیدوارم سرنوشت این انتقال مثل دو بازیکن قبلی که خواهانشون بودیم نشه .

برتولاچی هم توسط رم مالکیت نیمی دیگر از مالکیتش که در اختیار جنوا بود بصورت کامل خریداری شد ولی خبرگزاری ها میگن که این بازیکن علاقمند به حضور در رم نیست و خواهان انتقال به میلانه . باشگاه رم چیزی نردیک به 8 میلیون برای مالکیت کامل این بازیکن پرداخت کرده .
    گفته شده که میلان هم پیشنهاد 12 - 13 میلیونی برای این بازیکن ارائه کرده و ملاقاتی هم با ایجنت اون داشته .

خوزه مائوری پدیده و هافبک 19 ساله تیم پارما هم یکی دیگه از گزینه های جدی میلان برای تقویت خط هافبک هست . خبرگزاری ها گفتن که میلان و این بازیکن توافقات لازم رو انجام دادن و شانس حضورش در میلان بیشتر از تیم های دیگه است .

در خبرهای دیروز هم گفته شده که میلان آندرا پولی رو به تورینو پیشنهاد داده برای معاوضه با ماکسیموویچ مدافع 23 ساله و صربستانی این تیم .

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بودجه خرید میلان مگه 100 تا نبود چی شد هر چی جلوتر میریم کمترمیشه الان رسیده به 75 تا

مثل اینکه ماتری بنجل مصاحبه کرده گفته دوست دارم دوباره برای میلان بازی کنم و میخوام با میهایلویچ صحبت کنم
    Last edited by clau; 24-06-2015 at 18:45.

18. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بودجه خرید میلان مگه 100 تا نبود چی شد هر چی جلوتر میریم کمترمیشه الان رسیده به 75 تا

مثل اینکه ماتری بنجل مصاحبه کرده گفته دوست دارم دوباره برای میلان بازی کنم و میخوام با میهایلویچ صحبت کنم
    اون 75 تا که گفتم اشاره ای بود به مبلغی که میلان قرار بود برای دو بازیکن {کوندوگبیا 40 میلیون و ماتینز 35 میلیون} پرداخت کنه . بودجه میلان هم طبق اخبار باید چیزی بین 120 تا 150 میلیون باشه .
    ماتری بیخود کرده . اولین کاری که باید بکنیم اینه که اینو از تیم بندازیم بیرون . بعدش هم نوبت به مونتاری و بونراست .

در مورد ویستل هم در خبرها گفته شده که باشگاه زنیت 30 میلیون خواسته . ویتسل اگه اشتباه نکنم سال 2012 بود که با 40 میلیون از بنفیکا به زنیت رفت .

کمیل گلیک مدافع لهستانی تیم تورینو هم بعنوان یکی از گزینه های میلان برای عمق خط دفاعی مطرح شده . اگه بتونیم جذبش کنیم عالی میشه . فصل قبل فوق العاده بازی کرد .

20. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •