تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 34 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 335

نام تاپيک: FC Bayern München | اف سی هالیوود

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هیتسفلد: گواردیولا باید برای یک سال دیگر در بایرن مونیخ بماند

اوتمار هیتسفلد انتظار دارد که پپ گواردیولا سال های بیشتری در باواریا باقی بماند.

طرفداری- گواردیولا که در سال 2012 با قراردادی سه ساله به عنوان جانشین یوپ هاینکس معرفی شد، تاکنون قرارداد خود را با مسئولان این باشگاه تمدید نکرده است.

به گزارش FFT سرمربی اسبق بایرن و دورتموند که با این دو تیم به قهرمانی اروپا نائل شده است در این خصوص گفت:

تمدید قرارداد برای یک فصل می تواند گزینه خوبی برای طرفین باشد.

قرارداد یک ساله برای مربی جدیدی که به باشگاهی می آید خوب نیست اما پس از سه سال عقلانی به نظر می رسد.

گواردیولا تیم را بازسازی کرده و نزدیک به انجام کارهای بزرگ است. بایرن فوق العاده بازی می کند. این نشان می دهد که باید این روند ادامه داشته باشد.

با یک قرارداد یک ساله، او آزادی عمل و اطمینان خواهد داشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Guardiola should sign one-year extension - Hitzfeld

2. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بایرن آماده پیشنهاد 17 میلیون پوند سالیانه به گواردیولا تا او حداقل تا 2018 بماند

منبع Daily Mirror

ماتئوس: چه چیزی می تواند برای گواردیولا بهتر از بودن در بایرن باشد؟!

چه چیزی می تواند برای گواردیولا بهتر از بودن در بایرن باشد؟ تمام آرزوهایش در مونیخ به حقیقت پیوسته اند. او چه چیز بیشتری می تواند بخواهد؟

بایرن هیچگاه این اندازه مقتدر نبوده است. آن ها به کیفیتی جدید رسیده اند.

او تا کنون بارسا را هدایت کرده است، رئال مادرید هم که به نوعی برای او تابو محسوب می شود.

البته که انگلیسی ها پول زیادی دارند اما آن ها در حال حاضر از نظر ورزشی کمی عقب تر هستند.

مسئولان بایرن اما، آمادگی کامل برای جدایی او را دارند.

No team better for Guardiola than Bayern Munich - Matthaus

4. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مصدومیت تیاگو همان چیزی است که پپ از آن می ترسید

آنچه پپ از آن می ترسید بالاخره به سرش آمد! در حالی که تیاگو آلکانترا، بازیکن تکنیکی تیم ملی اسپانیا و بایرن مونیخ، در این فصل به طور ثابت برای باواریایی ها به میدان می رفت و اتفاقا خیلی مؤثر هم بازی می کرد، بار دیگر دچار مصدومیت شد و باید چند وقتی خارج از میادین فوتبال سر کند.

آسیب دیدگی تیاگو در جریان دیدار دوستانه دو تیم اسپانیا و انگلیس اتفاق افتاد.

وقتی خبر مصدومیت او به گوش پپ رسید، سرمربی گواردیولا خشمگین شدو در حالی که تیم تحت هدایتش در این فص به تعادل رسیده بود و به جز بادشتوبر و ریبری، تمام مردانش را در اختیار داشت.

پپ بارها درباره مصدومیت بازیکنان تیمش در جریان بازی های ملی هشدار داده بود و تیاگو از آن بازیکنانی بود که خیلی در ترکیب بایرن به او نیاز داشت.

6. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مدیر برنامه لواندوفسکی تلاش رئال مادرید برای جذب لواندوفسکی را تائید کرد

باشگاه رئال مادرید کماکان در تلاش است تا شرایط انتقال رابرت لواندوفسکی را مهیا کند، خبر ی که پیش از این انتشار یافته بود، اما هیچکدام از طرفین آن را نه رد کردند و نه تائید کردند، اما در آخرین گزارشات، مدیر برنامه های این مهاجم لهستانی در مصاحبه با روزنامه مارکا اسپانیا اظهار داشت:
    رئال مادرید به شدت برای به خدمت گرفتن لواندوفسکی علاقه مند است، ما چندین بار با یکدیگر در ارتباط بودیم، چند روزی است که مکاتبه ای با یکدیگر نداشته ایم، اما صحبت هایی در مورد این انتقال انجام شده است.
    Last edited by hossein blak; 16-11-2015 at 07:35.

8. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زیدان: گواردیولا بایرن را به سطح دیگری رسانده

زین الدین زیدان، اسطوره فوتبال فرانسه، معتقد است پپ گواردیولا از زمان نشستن روی نیمکت بایرن، ‏این تیم را به سطح بالاتری رسانده است.‏

به گزارش "ورزش سه"، گواردیولا که در سال 2013 هدایت باواریایی را برعهده گرفت، در دو فصل ‏اخیر، دو قهرمانی در بوندس لیگا و یک قهرمانی در جام حذفی برای این تیم به ارمغان آورد اما تیمش هر ‏دو فصل در نیمه نهایی چمپیونزلیگ مغلوب شد.‏

زیدان که تحت تاثیر کار این مربی اسپانیایی قرار گرفته، معتقد است بایرن با گواردیولا به سطح بالاتری ‏رسیده است.‏

او به تی زد گفت:" آنچه من متوجه شدم این است که پپ گواردیولا بایرن را به سطحی عالی و فوق العاده ‏رسانده است. از وقتی که او به بایرن رفته، من بازی بدی از این تیم ندیدم. ‏

او نه تنها بهترین بازی ها را از بازیکنان گرفته، بلکه از هر نفر 120 درصد توانش بازی می گیرد.

آلمان ‏باید به داشتن چنین باشگاهی افتخار کند."‏

Zidane lauds Guardiola's impact at Bayern

10. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پپ: شکست نیمه نهایی مقابل بارسلونا یکی از بهترین لحظات حرفه ام به عنوان سرمربی بایرن بود. همه هواداران ما را تشویق کردند. آنها احمق نیستند. آنها دیدند که بازیکنان همه چیزشان را برای پیراهن گذاشتند.

12. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بکن باوئر: رفتن گواردیولا از بایرن شرم آور خواهد بود

مدیر افتخاری بایرن مونیخ، معتقد است که خروج پپ گواردیولا از این تیم، برای این باشگاه شرم آور خواهد بود و اعلام کرد که نمی خواهد گواردیولا از باواریایی ها جدا شود.

گواردیولا از ماه ژوئن سال 2013 که سکان هدایت این تیم را بر عهده گرفته، موفقیت های زیادی را با این تیم به دست آورده که از جمله آن ها می توان به قهرمانی های پیاپی در بوندس لیگا و همچنین موفقیت در جام حذفی این کشور، سوپرکاپ یوفا و جام جهانی باشگاه ها اشاره کرد.

اما به هرحال قرارداد این مربی در یایان این فصل به اتمام خواهد رسید و گمانه زنی ها در مورد انتقال این مربی به باشگاهی دیگر، آغاز شده است.

این در حالی است که منچستر سیتی، منچستر یونایتد و چلسی به عنوان محتمل ترین مقاصد بعدی این مربی چهل و چهار ساله برای فصل بعد عنوان می شوند.

بکن باوئر که خود دو دوره کوتاه هدایت این تیم را برعهده داشته در مقاله ای در یکی از روزنامه ها می نویسد: اگر پپ بایرن را ترک کند، برای این باشگاه شرم آور خواهد بود.

پپ اکنون بوندس لیگا را خیلی بهتر می شناسد و آلمانی را هم روانتر و راحت تر صحبت می کند و اکنون بازیکنان بیشتر و با کیفیت تری را در تیم در قیاس با ابتدای کارش دارد.

Guardiola exit would be a shame for Bayern - Beckenbauer

14. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روبن: گواردیولا بهترین است؛ امیدوارم در بایرن بماند

ستاره هلندی دوست دارد تا گواردیولا در بایرن بماند و باواریا را ترک نکند و یادآوری کرده که فعلا خودش هم قصد ترک تیم را ندارد.

به گزارش کاپ، آرین روبن ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ از پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی تیمش خواسته تا به حضورش روی نیمکت مربیگری تیم باواریایی ادامه دهد. این درحالی است که قرارداد کنونی پپ با بایرن تا پایان فصل جاری اعتبار دارد و هنوز مذاکرات برای تمدید قرارداد او آغاز نشده است. اما گزارشهای منتشره حکایت از آن دارد که او با سران سیتی به توافق رسیده تا در پایان فصل به انگلیس برود و از منچستر یونایتد هم به عنوان یکی دیگر از مقاصد احتمالی او یاد می شود.

در این میان آرین روبن در صحبت هایی گفته: ما یکی از بهترین سرمربیان دنیا را داریم. این را خیلی از بازیکنان تیم ما می گویند و همه ما می خواهیم که پپ بماند. با او کار کردن خیلی بامزه است. از نظر تاکتیکی او بهترین است و من این را به خاطر اینکه پپ فعلا سرمربی تیم ماست، نمی گویم. او یک فرد بی عیب و نقص است که کاملا با شرایط بایرن جور است.

روبن در ادامه یادآوری کرد که هیچ وقت به فکر ترک بایرن نیفتاده و گفت: من هیچ وقت به جدایی از بایرن فکر نمی کردم. من در مونیخ خیلی راضی و خوشحالم و خانواده ام هم اینجا خوشحالند. تا سال 2017 با این باشگاه قرارداد دارم و نمی توان در دنیای فوتبال آینده دور را دید ولی درحال حاضر همه چیز خوب است و امیدوارم که به همین ترتیب ادامه یابد.

Robben pleads for 'world's best' Guardiola to stay at Bayern

16. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

لمان: پپ با رفتنش بوندسلیگا را جذاب تر می کند!

ینس لمان، دروازه بان سابق تیم ملی آلمان و باشگاه آرسنال، اعتقاد دارد در صورت خروج پپ گواردیولا از فوتبال آلمان، بوندسلیگا خیلی جذاب تر می شود!

در هفته های اخیر خبر پیوستن گواردیولا به منچسترسیتی در فصل بعد، نقل محافل شده است. با این حال، پپ گواردیولا از اعلام رسمی تصمیم خود، 19 دسامبر و بعد از بازی بایرن مونیخ با هانوفر خبر داده است.

ینس لمان در مورد این انتقال احتمالی می گوید:
    می دانم برای بایرن خیلی سخت است؛ بعد از پپ، مربی دیگری را جایگزین او کنند. او نشان داده فوتبال آلمان را خوب شناخته است و با بازیکنان ارتباط خوبی دارد.اگر گواردیولا از بایرن برود، اتفاق خوبی برای این تیم نمی افتد. چرا که بازیکنان این تیم سه سال است که با فلسفه پپ خود را وفق داده اند و برای آنها سخت است که استایلمربی دیگری را بپذیرند، اما احساس می کنم، رفتن او برای بوندسلیگا، خیلی بهتر باشد، حداقل بعد از 3 سال، هیجان به فوتبال آلمان بر می گردد! (اشاره به یکه تازی بایرن مونیخ در لیگ آلمان)

18. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

کاستا: گواردیولا بهترین مربی جهان است

داگلاس کاستا که در فصل تابستان گذشته به باشگاه بایرن مونیخ پیوست در تمجید از پپ گواردیولا اظهار داشت:
    ((هر روز از پپ یک چیز جدید یاد می گیرم، هر لحظه ای که با او می گذرانم برای من بسیار با ارزش است، بی شک او بهترین مربی جهان است و از کار کردن با او بی نهایت مفتخرم، او به خوبی با ما ارتباط برقرار می کند و می توانیم با داشتن او به موفقیت های بزرگ برسیم.
    از روزی که به بایرن مونیخ آمده ام بسیار برخورد خوبی با من شده است و باشگاه و هوادران به گرمی از من استقبال کرده اند، سپاسگزار آن ها هستم، برای من مهم نیست که فرانک ریبری یا توماس مولر یا من در ترکیب تیم هستیم یا خیر! مهم نتیجه گیری تیم است.))

20. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •