با اپدیت 1.4 ریلودد بازی هم مشکل stop working من موقع لود کردن سیو حل نشد مجبور شدم بی خیال سیوم بشم بازی دوباره از اول برم
امیدوارم سر نسخه بعدی اساسین کرید یوبی سافت دیگه مثل اساسین یونیتی گند نزنه![]()
با اپدیت 1.4 ریلودد بازی هم مشکل stop working من موقع لود کردن سیو حل نشد مجبور شدم بی خیال سیوم بشم بازی دوباره از اول برم
امیدوارم سر نسخه بعدی اساسین کرید یوبی سافت دیگه مثل اساسین یونیتی گند نزنه![]()
Last edited by clau; 21-12-2014 at 15:42.
دوستان اگه کسی احیانا پک 1.4 رو امتحان کرد، لطفا در مورد حل شدن مشکل افت فریم توضیح بده، من یه سری مطالب خوندم که این پک هم باعث ایجاد یه سری مشکلات شده ولی البته بیشتر در مورد کارتهای SLI و Cross مشکل ذکر شده بود. به هر حال اگه مشکل فریم ریت با این پک حل میشه لطفا یه ندا بدین دانلود کنیم.
ممنون
سلام ازاین جا میتونید بپرسید که همه نوع ابدیتو برادانلودگذاشته وتوضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من آپدیت 1.4 و نصب کردم دیگه از همون اول بازی وقتی اجرایش می کنم stop working میده و میپره بیرون. چاره چیست؟
اپدیت ۱.۴ داری نصب میکنی وقتی نصبش تمام شد اون تیک patch.bat بردار با همون کرک که با اپدیت بازی ارایه شده بازی اجرا کن
اساسین یونیتی روی 62 درصد تمام کردم و متاسفانه بخاطر ارور stop working که سر بعضی ماموریت های جانبی بازی داد نتوستم همرو تمام کنم و بازی از سیستم پاک کردم
حیف بازی با این گرافیک خفن و داستان قشنگی که داشت اینهمه باگ های مسخره بازی خراب کرد
باید به یوبی سافت جایزه زرشک طلایی داد بخاطر باگهای بی شمار این بازی که با این همه اپدیت کردن هم اخر باگ ها و ارورهای مسخرش از بین نرفت![]()
Last edited by clau; 30-12-2014 at 17:39.
الان کار از کار گذشته و تیک پچ و برنداشته آپدیت کردم، راه حلی به نظرتون میاد؟ دوباره باید آپدیت کنم یا نصب؟
یک بار بازی از اول نصب کن فقط اپدیت 1.4 بریز با کرکش (تیک patch.bat فقط بردار)
بازی اجرا کن
مراحل داستانی بازی من 2بار که بازی تمام کردم با این روش stop working نداد( مراحل جانبی این ارور میده)
Last edited by clau; 30-12-2014 at 19:40.
الان مشکل جدید پیش اومد! بازی و که میخوام از اول نصب کنم ارور "Decompression failed with error code -11" میده و نصب نمیشه. میتونید راهنمایی کنید؟
مشکل من حل شد بالاخره! ارور قبلی هم راه حلش این بود که باید تو درایو c نصبش می کردم. بازی و دوباره نصب کردم با آپدیت 1.4 و اجرا شد و از سیو قبلی هم اورد. باز هم سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)