نسل عوض شده ، این تغییرات نسل و مسائل جامعه هست که تغییر رو ایجاب میکنه و دین اسلام هم راهکاری نداره.
نسل عوض شده ، این تغییرات نسل و مسائل جامعه هست که تغییر رو ایجاب میکنه و دین اسلام هم راهکاری نداره.
به نظر من الان که جامعه ما که روز به روز به سمت بی دینی و بی خدایی پیش میره در سالیان آینده امری عادی بشه.چون هیچ منطقی هم نمیگه که با چند کلمه عربی میتونین با هم زندگی کنین.
هرچند که از نظر منم امر پسندیده ای برای فرهنگ ما نیست.
خوب اگه بخوایم از نظر منطقی بگیم اره ازدواج سفید خوبه که همون دوستی هست بیشتر چرا خوبه اول اینکه طرفین نگا میکنن میبینن اگه بخوان ازدواج واقعی کنن خیلیی مکافات داره که در توان مالیشون نیس و یه چیز که هست طرفین میتونن واقعا علاقه به خودشون رو بغهمم چون بعد ار این که نیاز جنسی برطرف شد معمولا افراد دیگه از طرف مقابلشون خوششون نمیاد و ولش میکنن الان توی کشورای غربی برای ازدواج اگه زنه خودش حقوق دلشته باشه مرده باش ازدواج میکنه اگر نه که هیچ نمیصرفه و از طرفی هم بدون ازدواج راحت میتونه نیازای جنسیشو ارضا کنه و اون مشکلات ازدواج رو نداره و در کل میشه گفت به نفع مرد تموم میشه از نظر من ولی اگه خود زن مهم نباشه و عمل جنسی رو که هردفه با یکی بخوابه بد ندونه فزقی نمیکنه
اما از طرف دیگه هم بده چرا چون همونطور که گفته شد این وسط هیچ تعدی وجود نداره و زوجین هر موقع عشقشون کشید میتونن بزنن بهم تمون مورد بعد بچس اگه طی این مدت بچه ای به دنیا بیاد خوب مسلما حرام زاده هست و بعد اگه یهو همچی خراب شد این بچه چی میشه معلوم نیس
و اینکه اینگونه روابط بیشتر از روی غریزه و تنوع طلبی وراحتیه که باعث میشه طرفین حتی در حین رابطشون هم مشکل داشته باشن ظاهرش خوبه میریم با هم یه مدت زندگی میکنیم از روحیات هم اخلاق هم با خبر میشیم خو بعدش حالا از همم خوشتون اومد بعدش که با هزار شک و تردید زندگی میکنید چی همیشه تنها باشید خونه اقوام اشنا ندارین چه زندگی میشه این واقعا اسم اینو میشه گذاشت خانواده شعن پدر مادری چی میشه
از نظر من باید جلوش گرفته بشه نه چون ایرانه تو هرجای دنیا ما یچیزی داریم به نام خانواده وقتی نتونیم خانواده خوبی درست کنیم نه تنها به خودمون و خانواده خودمون بلکه به کل جامعه ضرر میزنیم.
متاسفانه آگاهی شما از فرهنگ غرب فقط در هنرپیشه های هالیوود و سلبریتهاشون خلاصه می شه.در صورتی که غافلید از اینکه فرهنگ غرب بدلیل پیشرفت خواه ناخواه یک فرهنگ نیمه جهانیه و بدلیل آزادی های بیشتری که به انسان می ده خب سلطش هم بیشتره.
بله متاسفانههر دینی یکجور تحریف می شه وگرنه دین در زمان و مکان خودش اکثرا و در بیشتر موارد یک جور قانون بوده برای پیشرفت و صلاح افراد آن جامعه... البته در اینجا منظورم ادیان یکتاپرستی هست که خوب این هم یک تحول فرهنگی بود در زمان خودش.
یعنی این صیغه های کوتاه مدت که صورت میگیره راهکار مناسبی نیست بنظرتون؟!
ببخشید شما دارید به کلیت اشاره می کنید منظور از ما در کلام شما یعنی من و شما....درسته. می شه بگید فرهنگ ما و ملت ما چیست؟؟
متاسفانه به دلیل قوانین سایت نمیتونم بگم.
فکر کنم ازدواج اسلامی قدیمی اینجوری بوده که تا پول مهریه رو نمیدادی کسی دختر و زن نمیداده اگر دختر بود پول رو پدرش میگرفت اگر زن بود پول رو خودش میگرفت، بعد هر وقت مرد می خواست می تونست زن رو طلاق بدهد.
شما تنها فکر میکنید یا از کسی مشورت هم میگیرین؟
این چه فکریه برادر من این کار که میشد فروش دختر و خودفروشی
مهریه کلا فلسفش جداست
Last edited by stealer; 22-04-2015 at 12:05.
عزیز همین الان هم یه زن یا دختر میتونه همون اول مهریشو بگیره، مورد داشتیم خانم بعد از عقد گفته تا مهریه نگیرم خونه آقا نمیرم.
درست ولی شما کلا میگی قدیما پول میگرفتن دختر میدادن:|
مهریه حق زنه که میتونه هر موقع خواست بگیره از مرد یا حتی نگیره
مهریه یک نوع هدیه هست که مرد روز ازدواج اونو به زن میده
آقا بنده یک مسئله ای مطرح کنم ....
ببینید تا کی بشر متکبر میخواد اسیر عقل خودش بمونه؟!! دین آمده تا اشتباهات عقل رو اصلاح کنه...
شما در طی تاریخ تفکر بشر ببینید هر زمان انسان تنها ب عقل خودش تکیه کرد نظریش شکست خورد!
کینز در اقتصاد، فروید در روانشناسی،اسمیت در مدیریت،داروین در زیست شناسی،مارکس در فلسفه و....
نظریات مبتنی بر عقل بشر عمدتا با شکست مواجه شده..... آیا بهتر نبود با ایده های الهی و راهنمایی های خداوند بشر خودش رو ب تعالی میرسوند؟؟؟!
در جایی که دین حکم میکنه حرف عقل باطل خواهد بود / عقل انسان ذاتا ناقصه و ذاتا دستخوش اشتباهاته
Last edited by hardware026; 22-04-2015 at 18:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)