هر هشت سال ميريم جام جهاني كه تبليغات ببينيم ديگه
اصلاً زنگ بزن به باباي شبكه سه
ساده اي ؟
صداي ما رو هيچكس نميشنوه
برنامه ي ٢٠١٤ هم فقط خودش رو ميبينه و از حق ما دفاع نميكنه
هر هشت سال ميريم جام جهاني كه تبليغات ببينيم ديگه
اصلاً زنگ بزن به باباي شبكه سه
ساده اي ؟
صداي ما رو هيچكس نميشنوه
برنامه ي ٢٠١٤ هم فقط خودش رو ميبينه و از حق ما دفاع نميكنه
هیچ چیزی جالبتر از سانسورهاشون نیست!واقعاً هیچ مورد منشوری(به قول آقایون) ندارن این تماشاگرا.99 درصدشون تیشرت تیم ملیشون رو پوشیدن.به خدا ما روزانه توی خیابونهای خودمون 10 برابر پیشرفته تر(!)از اینا می بینیم!ولی واقعاً ظلم می کنن با این کارشون چون واقعاً شات های فوق العاده زیبایی می گیرن از تماشاگرها.دیروز گل اول بلژیک رو از یک زاویه ی جالب بین تماشاگرهای پشت دروازه الجزایر تصویر گرفتن که من به شخصه فوق العاده لذت بردم(نمیدونم این رو شبکه 3 پخش کرد یا نه؟).بازی مکزیک-برزیل هم دیشب یه جو فوق العاده بین تماشاگرها داشت ولی متاسفانه باز هم صدای ورزشگاه رو شبکه 3 کم کرده بود تا بلکه فیض وافرتری از گزارش پیر طریقت این حرفه استاد جواد خیابانی ببریم.
از اونجایی که فردوسی پور همه کاره ی ۲۰۱۴ هست میتونیم مطمئن باشیم که اگه احساسش نسبت به ما بدتر نباشه، بهتر نیست.
اما خب یه تهیه کننده در برابر سیاست شبکه چیکار میتونه بکنه ؟ چه اعتراضی میتونه داشته باشه ؟
حالا گفتید موقع خوندن سرود ملی .. نمیدونم صداوسیما نشون داد یا نه ولی ما از ماهپاره دیدیم موقع خوندن سرود ایران دوربین تا رفت روی اندرانیک تیموریان خنده اش گرفت .یعنی فاجعه ای رقم خورد .
اگه دانلود منیجر idm داری افزونه idm cc رو نصب کن تا با فایرفاکس مچ بشه
بعدش همه لینک ها رو میشناسه !! و بالای هر ویدئو لینک دانلودش رو میده
بعد جالبه یکی هست که همه رو درست پیش بینی میکنه و بیشترین امتیاز رو واسه بردن ماشین داره !!![]()
دقیقا .......
صحنه بسیار حساس زیر نویس سایز بزرگ پخش میکنن. اصلا نمیشه دیگه بازیکن و توپ رو دید .
مداوم یک صحنه اهسته مسخره رو تکرار میکنن .
زمانی ه میخوان بازی رو با پاس شروع کنن . میره این بانک لعنت شده رو تبلیغ میکنه .... توبیابون همه جمعیت داره میره سر قبر بانک پارسیان .
ای کاش تکرار میکردنمداوم یک صحنه اهسته مسخره رو تکرار میکنن .
ولی اون صحنه هایی که تکرار میشه همشون صحنه هایی هست که سانسور میکنن و بعد مجبورن تکرار کنن !!
تا دوربین میره سمت تماشاگرا اینا هم سانسور میکنن !!
دیشب 100 بار موج مکزیکی تو ورزشگاه رو نشون داد !! (( هر دفعه سانسور میکردن موج مکزیکی به جاش پخش میشد !!))
تو یکی از بازی ها صحنه های قبل شروع بازی رو وسط بازی میذاشتن !! نمیدونم چندتا بازی رو اینطوری کردن!
تو بازی ایران-نجریه شبکه 3 سوتی داد و برای 0.1 ثانیه صحنه ای از kiss دادن دو زوج ایرانی رو نشون داد (اینو من دیده بودم ولی شک داشتم، بعد یه جا تو نت خوندم مطمئن شدم براش پیج هم باز کردن :|)
Last edited by Iloveu-ALL; 18-06-2014 at 14:38.
مزدک میرزایی عازم برزیل شد
خدا رو شکر من از شبکه های بلاد کفر بازی ها را میبینم و از این بحث ها که دوستان انجام میدن به دورم
واقعا دیدن بازی از رسانه ملی خیلی اعصاب خورد کن و ملال انگیزه دیشب بازی برزیل خیلی تماشاگرا را نشون میدادند و من همش به فکر عزیزانی بودم که بازی را از رسانه ملی ضرغامی می بینند
جالب میشه تصویر را 10 ثانیه دیر پخش میکنند اما صدا مزدک جلوتره علاوه بر صحنه آهسته باید صدای جلو و خروسی مزدک را هم تحمل کردمزدک میرزایی عازم برزیل شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)