یه سوالی واسه من پیش اومده که اگر بخوایم یه استوریج رو از بازی حذف کنیم باید چیکار کنیم؟؟ اصلا عملیه ؟؟![]()
یه سوالی واسه من پیش اومده که اگر بخوایم یه استوریج رو از بازی حذف کنیم باید چیکار کنیم؟؟ اصلا عملیه ؟؟![]()
نمیشه اگه چیزیو بسازی دیگه نمی شه از بین برد
اول بازی برای آموزش به شما مقداری رو استفاده میکنه که مهم نیست
مهم استفاده خوده شما برای ادامه کار هست که باید قبل از استفاده از Gem برای هرکاری از اونها برای ساخت خانه ی کارگر یا Builder's Hut اقدام کنید
250 جم برای کارگر دوم
500 جم برای کارگر سوم
1000 جم کارگر چهارم
2000 جم کارگر پنجم
نمایی از Builder's Hut :
![]()
سلام
یک اسکرین شات از کل کلن و صفحه آپگرید نیرو ها بزارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به زودی نقشه عوض میشه با آپدیت TH ...
پ.ن : نیروها هم لول3 هستن اکثرا ( تا لول 4 آزمایشگاه که میشده آپدیت کرد )
Last edited by Georges St-Pierre; 02-08-2014 at 13:59.
اینم مپ من
البته این عکس واسه دیروزه الان لول 60 شدم th هم لول 8 شده
نیرو ها چی ؟
وضعیت شما خیلی خوبه همه چی در یک سطح تعادل هست تقریبا .
شما الان شروع کن کل دیوار هارو به سطح 6 برسون در کنار اون هم Canon هارو یک لول آپگرید کن .
حواستون باشه Storage های سوم رو فعلا نسازید تا الکی فضا رو اشغال نکنه و استراتژی دفاعی رو بهم بریزه.
نیرو ها در چه وضعیتی هستن ؟
الان وقتشه که خیلی روی نیرو ها فوکوس کنید چون سرعت عمل پیشرفت در این لول مدیون نیرو هاست
اینم آخرین تغییرات مپ من.
الان سه تا کارگر مشغول به کارن ! یه ویزار تاور داره آپ میشه یه کمپ و یه کالکتور اکسیر هم داره آپ میشه
منتظرم کارگرم کارش تموم بشه اون یکی کمپ هم آپ کنم اما معلوم نیست تا 10 ساعت دیگه چه اتفاقی بیفته
محتوای مخفی: عکس
الان دارم اکسیر جم می کنم تا آرچر به لول5 برسونم بعدش هم یا بربریان ارنقاع می دم یا جیانت
فکر نکنم storage لول 1 زیاد تاثیر داشته باشه البته هنوز نساختم
دیوارم که خیلی طلا می خواد ولی دارم کم کم لول شو می برم بالا (آدم دلش نمی خواد طلا بده دیوارو لول آپ کنه)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)