ورژن HD که 100% زیرمجموعه D-smart خواهند شد و غیر قابل دسترس!
ورژن HD که 100% زیرمجموعه D-smart خواهند شد و غیر قابل دسترس!
ببخشید کانال ESPN در 15 درجه غزب هنوز در دسترسه؟ ینی خبری نشد میخوان قفل گذاری کنن یا نه؟
بین اسپورت ها فقط همین دوره جام جهانی از دسترس خارج شدن یا کلا؟ ینی بازیهای فصل بعد رو هم نمیتونیم ببینیم؟الکی دلت رو خوش نکن بین اسپورت دیگه فقط با ریسیور مخصوص خودش باز میشه....
Last edited by SA3EDLORD; 06-06-2014 at 21:47.
ESPN Caribbean در دسترسه ...
XENON24 : شنیدم که گلوبال استار برنامه ای واسه حک سیستم دو زوجی الجزیره داره...( پشتیبانی استارمکس اینو نوشته بود)
Last edited by sasan.69; 07-06-2014 at 01:29.
سلام
گویا شبکه vQAفقط سه بازی ایران را پخش خواهد کرد ....
چیزی نشنیدم
راستی دوستان امروز از یه منبع نسبتا موثق شنیدم بر عکس خودت مسابقات که داری حق کپی رایت است و تنها کانالهایی که امتیاز و حق پخش مسابقاتو دارن می تونن پخش کنند، افتتاحیه و اختتامیه کامل ازاد و فری میباشد
دوستان کدینک شبکه های bein sport تغییر کرده؟
در بازیهای مهم،اسکای دو زبانه پخش میکنه (انگلیسی،ایتالیایی) و باید تغییر زبان دهید
مگه میشه؟هر چیزی یک تهیه کننده داره مگر اینکه طرف خیرات کرده باشه
طبق خبر رسمی که در سایت خود bein بود،این پکیج در طول جام جهانی فقط از طریق گیرنده های مخصوص این شرکت قابل بازگشایی خواهد بود
علتش هم که مشخصه:مقابله با کارت شیرینگ و البته سود بیشتر با فروش گیرنده های اختصاصی
--------------------------
دوستان من نمیتونم شبکه ورزش رو روی badr بگیرم.شاید برای تنظیمش باشه اما شبکه 3 و استانی ها رو دارم.کسی روی این جهت،این شبکه ورزش رو داره؟
Last edited by mohammad_87; 07-06-2014 at 18:17.
شبکه ورزش فرکانسش S2 هست و فقط با دستگاه های HD یا فول اچ دی میشه گرفت.دوستان من نمیتونم شبکه ورزش رو روی badr بگیرم.شاید برای تنظیمش باشه اما شبکه 3 و استانی ها رو دارم.کسی روی این جهت،این شبکه ورزش رو داره؟
پس فقط در طول جام جهانی؟طبق خبر رسمی که در سایت خود bein بود،این پکیج در طول جام جهانی فقط از طریق گیرنده های مخصوص این شرکت قابل بازگشایی خواهد بود
مطمئنی؟ ینی فینال چمپیونز لیگ هم انگلیسی پخش کرده بود؟در بازیهای مهم،اسکای دو زبانه پخش میکنه (انگلیسی،ريالایتالیایی) و باید تغییر زبان دهید
trt ها(غير HD) دوتا فركانس دارن رو مسير تركست. يكي 11096 ديگري هم كه 11919. trt haber فركانس اولي بوندس ليگا رو رايگان پخش مي كرد اما رو فركانس دومي بسته بود. الان احتمالش هست كه بازم فركانس اولي باز باشه براي جام جهاني؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)