دوستان سعی کنید حتما با ssd بگیرید واقعا تو سرعت بوت ویندوز تاثیر داره.من خودم تجربه کردم که میگم...
دوستان سعی کنید حتما با ssd بگیرید واقعا تو سرعت بوت ویندوز تاثیر داره.من خودم تجربه کردم که میگم...
خب میگن ssdدارهاش! دیگه بک لایت نداره ، یعنی چند ثانیه بوت سریع به نبود بک لایت می اَرزَد!
بک لایت علاوه بر زیبایی خیلی وقت ها و خیلی جاها تو نور کم محیط به کار میاد
حالا در نظر بگیر این قابلیت روی لپتاپ هایی با چه قیمت وجود داره!
کی گفته؟ من لپتاپم i5 با شش گیگ رم و گارانتی هماهنگ گرفتم. هم بکلایت داره هم اس اس دی.
Sent from my HUAWEI G700-U10
مال دوست من هم کور ای5 بت رم 6 هم بک لایت داره هم اساس دی هست
پس هر دو رو با هم داره، چه بهتر ، بگیرم راحت شم، فنا شدم از بس جستجو بررسی تحلیل کشف و ضبط! و... کردم، وال لا!
از پاسخ یا اطلاع رسانی دوستان متشکرم اشک در حلقم چشمه زد! (شوخی)
دوستان بلوتوث این لپتاپ چجوری کار میکنه؟من هرچی میزنم گوشیمو پیدا نمیکنه!
ویندوزم 8 و سی دی درایوراشم کامل نصب کردم.
اول مطمئن شو درایور رو درست نصب کردی ، بعدش تونستی برو سایت لنوو ، جدیدترین ورژن درایور بلوتوس رو بگیر و نصب کن:
اما برای حل مشکلت موس رو ببرید سمت راست مانیتور تا اون نوار ( charms bar ) پیدا بشه ، بعد آخرین گزینه یعنی setting رو بزنید
توی پنجره باز شده هم change pc setting :
توی این پنجره ، از قسمت pc and device :
بلوتوس ، بلوتوس لپ تاپ رو روشن کنید ، حالا بلوتوس گوشی رو هم روشن کن.حالا وقتی که آیکن بلوتوس کنار ساعت اومد روش کلیک راست کن add a bluetooth device رو بزن تا گوشیتون پیدا کنه.وقتی پیدا کرد میتونی فایلهات رو ارسال کنی
نکته:
اگه حتی وقتی گوشیت رو هم پیدا کرد ولی موقع فرستادن فایل گزینه send / received نبودن ، برو توی درایوی که ویندوز عوض کردی ، پوشه windows و سپس پوشه system32 حالا بگرد دنبال فایل fsquirt.exe ، وقتی پیداش کردی روش کلیک راست کن و send to desktop رو بزن ، حالا برو توی دسکتاپ و همین فایل رو اجرا کن ، میبینی که گزینه های send / received اومدن.از این دفعه اینطوری فایل بفرست
Last edited by hamidreza2010; 09-02-2014 at 01:36.
آقا من همه ی اینکارارو کردم گوشی رو هم میشناسه ولی وقتی میخوام چیزی بفرستم اتفاقی نمی یفته!!خودم حدس میزنم که از ویندوز باشه...!
یعنی چی اتفاقی نمی افته؟
شما گزینه های send / received رو داری دیگه؟
گوشی رو باید Add کنی بعد فایلهات رو بفرستی که یه پیام Accpet توی گوشی میاد ، اوکی بزنی دریافت میشه
همین پیام accept نمیاد!!
از گوشی هم که میخوام چیزی بفرستم بازم اتفاقی نمیوفته!!
با چندتا گوشی هم امتحان کردم...فقط گوشی رو میشناسه و تو فرستادن یا دریافت کردن مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)