تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 80 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

داش منبع این خبر که میگی کجاس ؟ لنوو تو ایران دومه ؟ یا تو آسیا ؟ یا تو جهان ؟
    در مورد فروش نمیدونم اما برترین برند مطمئن باش لنوو نیس

برترين برند‌هاي لپ‌تاپ در دو ماهه اول 2014
    وبسايت معتبر "Laptop Mag" برترين برند‌هاي لپ‌تاپ در دوماهه نسخه 2014 را معرفي كرد.در اين بررسي تمام شركت‌هاي صاحب نام حضور داشتند.چندين فاكتور در بررسي لپ‌تاپ ها منظور شده‌اند كه شامل بررسي سخت افزاري،نرم‌افزاري،طراحي، دنه و امكانات صوتي و تصويري، و حتي زيبايي مي باشند.

پس از بررسي ها،شركت‌هاي زير به ترتيب توانستند در جمع برترين سازندگان رايانه هاي قابل حمل در دوماهه نخست سال 2014 حضور پيدا كنند :

• Acer
    • Apple
    • ASUS
    • Dell
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Sony
    • Toshiba

در مجموع نباید زیاد به آمارها دقت کنی !
    دوست عزیز درضمن همین سایتی که فرمودین زده لنوو دومینه.
    این قسمت بهترین و بدترین برند های لپ تاپ رو زده.سایت laptopmag
    دقیقا همون آماری هست که من از اول گفتمعرض کردم که لنوو دومین برند معتبر لپ تاپه و اچ پی چهارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

از 4540 تون راضی بودین؟ مشکل سخت افزاری گرما و غیره چیا داشت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

4540 با ویندوز 8.1 ناسازگاره.نه خیلی هم ناسازگار فقط اسلیپ کار نمیکنه و بلوتوث به زحمت نصب میشه.اگه انتخابتون بین 4540 و 450 هست پیشنهاد میکنم 450 بخر.چون 450 خیلی از 4540 بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بله مرسی نتیحه گیریم این شد باتوجه به کاربری من :. اول 450 ، بعد z510 و بعد 4540s

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله مرسی نتیحه گیریم این شد باتوجه به کاربری من :. اول 450 ، بعد z510 و بعد 4540s
    انتخاب درستی کردین،
    4540 وقتی با جدیدترین ویندوز ناسازگار هست دلیلی واسه خریدش نمیمونه !
    بین z510 & 450 جدا از بحث سلیقه بیشتر نوع کاربری فرق میکنه تا کارایی،
    مطمئن باشین توی کارایی شما تفاوت قدرت این دو دستگاه رو احساس نخواهید کرد، شاید مثلا nfs rivals رو z510 سه یا چهار فریم بیشتر اجرا کنه ولی محسوس نیست، ولی در عوض 450 حسگر انگشت داره که واسه من خیلی مهمه، باتریش حدود 5 تا 6 ساعت واسه وبگردی با نور 20% جواب میده که حدود یک و نیم ساعت بیشتر از z510 هست و قابل تعویض، پورت usb هم یکی بیشتر داره که خیلی مهم نیست،
    ی مورد خیلی مهم طراحی فنی دستگاه هست که معمولا زیاد دقت نمیکنن، من خودم همیشه لپتاپی میخرم که هر جایی بتونم استفاده کنم، شما به زیر این دو دستگاه دقت کنین، طراحی لنوو باعث میشه اگه روی فرش بخوای بازی کنی تهویه به خوبی صورت نگیره ولی پروبوک مثل ایسوس تهویه رو از زیر دستگاه انجام نمیده و فرقی نمیکنه توی رختخواب باهاش کار کنی یا روی کولپد،
    اچ پی کلا ی مدل نیمه صنعتی محسوب میشه و در طراحی فنی واسه شرایط سخت هم در نظر گرفته شده، به مورد اشاره میکنم : هارد سری پروبوک دارای سنسور شتاب سنج هست، همون سنسوری که توی موبایلتون باعث چرخش صفحه میشه، این سنسور کارش اینه که وقتی لپتاپ مثل توی جاده خاکی با ماشین داری رانندگی میکنی مانع از ایجاد بدسکتور روی هارد بشه، با وقتی لپتاپ از دستتون میافته«حتی اگه خاموش باشه» هد هارد رو از دیسک دور میکنه تا اطلاعات آسیب نبینه،
    لنوو z510 هم سری مالتی مدیا هست و ب هیچ عنوان واسه شرایط سخت طراحی نشده، برعکس سری فوقالعاده tinkpad
    همه این موارد رو کنار هم بزار و ببین کارایی که شما از دستگاه میخواین چیه و انتخابی بکن که آینده نگی کاش اونو میخریدم، همه چی به نوع کاربرد شما مربوط میشه ...

6. این کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

انتخاب درستی کردین،
    4540 وقتی با جدیدترین ویندوز ناسازگار هست دلیلی واسه خریدش نمیمونه !
    بین z510 & 450 جدا از بحث سلیقه بیشتر نوع کاربری فرق میکنه تا کارایی،
    مطمئن باشین توی کارایی شما تفاوت قدرت این دو دستگاه رو احساس نخواهید کرد، شاید مثلا nfs rivals رو z510 سه یا چهار فریم بیشتر اجرا کنه ولی محسوس نیست، ولی در عوض 450 حسگر انگشت داره که واسه من خیلی مهمه، باتریش حدود 5 تا 6 ساعت واسه وبگردی با نور 20% جواب میده که حدود یک و نیم ساعت بیشتر از z510 هست و قابل تعویض، پورت usb هم یکی بیشتر داره که خیلی مهم نیست،
    ی مورد خیلی مهم طراحی فنی دستگاه هست که معمولا زیاد دقت نمیکنن، من خودم همیشه لپتاپی میخرم که هر جایی بتونم استفاده کنم، شما به زیر این دو دستگاه دقت کنین، طراحی لنوو باعث میشه اگه روی فرش بخوای بازی کنی تهویه به خوبی صورت نگیره ولی پروبوک مثل ایسوس تهویه رو از زیر دستگاه انجام نمیده و فرقی نمیکنه توی رختخواب باهاش کار کنی یا روی کولپد،
    اچ پی کلا ی مدل نیمه صنعتی محسوب میشه و در طراحی فنی واسه شرایط سخت هم در نظر گرفته شده، به مورد اشاره میکنم : هارد سری پروبوک دارای سنسور شتاب سنج هست، همون سنسوری که توی موبایلتون باعث چرخش صفحه میشه، این سنسور کارش اینه که وقتی لپتاپ مثل توی جاده خاکی با ماشین داری رانندگی میکنی مانع از ایجاد بدسکتور روی هارد بشه، با وقتی لپتاپ از دستتون میافته«حتی اگه خاموش باشه» هد هارد رو از دیسک دور میکنه تا اطلاعات آسیب نبینه،
    لنوو z510 هم سری مالتی مدیا هست و ب هیچ عنوان واسه شرایط سخت طراحی نشده، برعکس سری فوقالعاده tinkpad
    همه این موارد رو کنار هم بزار و ببین کارایی که شما از دستگاه میخواین چیه و انتخابی بکن که آینده نگی کاش اونو میخریدم، همه چی به نوع کاربرد شما مربوط میشه ...
    حرف شما دقیقاً حرف من بود : مرسی از توضیح کاملتون . شما که 450 دارید یکم در مورد دستگاه بگید درمورد همین تجربتون از استفاده از 450 و مقایس با دیگر لپ تاپ هایی که داشتید

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حرف شما دقیقاً حرف من بود : مرسی از توضیح کاملتون . شما که 450 دارید یکم در مورد دستگاه بگید درمورد همین تجربتون از استفاده از 450 و مقایس با دیگر لپ تاپ هایی که داشتید
    خواهش میکنم،
    والا ببین لپتاپ هایی که داشتم «dell 5010 , asus n61jq , fujitsu, probook 450» ایسوس رو خیلی خیلی دوس داشتم، ولی خب ٤ سال پیش اگه خاطرتون باشه ایسوس خیلی ارزون بود، یعنی تقریبا هم قیمت ایسر بود،
    من اون زمان گرونترین لپتاپ سری مالتی مدیا ایسوس رو خریدم، توی ٤ سالی که ازش استفاده کردم آخ نگفت، با اینکه مدل ٤ سال پیش بود ولی پشتیبانی ایسوس واسه ویندوز 8.1 روی این دستگاه وجود داشت که واقعا تحسین برانگیز بود، در حالی که اچ پی واسه 4540 خیلی کم لطفی کرده، انشاالله که واسه 450 پشتیبانی ویندوز 9 رو داشته باشه،
    من شخصا ایسوس رو به همه برندا حتی اپل ترجیح میدم، الانم به خاطر قیمتهای نجومی ایسوس نتونستم از مدل سری N دوباره بخرم، با تحقیقاتی که کردم اچ پی رو نسبت به سایر برندا بهتر دیدم، لنوو رو هم دوس داشتم خداییش ولی همونطور که گفتم سلیقه خیلی تاثیر داره، منم از ظاهر z510 زیاد خوشم نیومد، آخه همجاش ی رنگ بود، از دور قاب صفحه نمایش و بدنه و کیبورد و پشت همه نقره ای بود، با قضیه باتری هم زیاد حال نکردم، ولی بین 450 و لنوو e530 خیلی گیر کرده بودم،
    خلاصه رفتم فروشگاه با خودم گفتم همونجا یکی رو انتخاب میکنم، بنده خدا فروشنده هم کم نذاشت واسم، اومد دستگاه هایی رو که توی خرید مونده بودم واسم روشن کرد کیفیت صفحه لنوو 530 خیلی خوب بود، بعدش اچ پی بود بعد هم لنوو 510، میخواستم 530 رو بخرم ولی تا اومدم باهاش کار کنم دیدم تاچ پدش لقه !!! فروشنده گفت این سری همش اینطوریه، همونجا بود که از لنوو زده شدم، خیر سرش مدل حرفه ایش بود مثلا ... ولی 510 هم صفحه نمایشش ی جوری بود، خلاصه اینجوری شد که با چشمان خیره ب ایسوس n550 اچ پی 450 رو خریدم،«به خاطر کم داشتن یک میلیون ناقابل»
    توی این ی ماهی که دارم راضیم نگه داشته، اینم بگم وقتی ی چیزی رو دوس داری هیچی نمیتونه جاشو واست پر کنه، یعنی اصلا تعصب ندارم روی اچ پی، از شکل مارکشم خیلی بدم میاد !!!
    ولی دمش گرم، منو خوب راضی نگه داشته...
    واست خودمونی نظرم رو گفتم، ولی بازم میگم به نوع کاربرد خودت نگا کن،

9. این کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من کاربردم خیلی شبیه شماست . به نظر شما با این حرفاتون نظرم رو کاملاً نسبت به اچ پی مطمئن کردید . برخلاف شما من لوگوی اچ پی رو خیلی دوست دارم ) از طرفی فینگرپرینتش ، عمر و نوع باتریش ، کیفیت صدای بالاتر ، کیفیت ساخت بهتر و علاقه شخصی خودم (همونی که گفتید) روی اچ پیه. البته تعصب ندارم روش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

شما و بقیه عزیزان 450 یه سوال هم داشتم . سیستم نصب درایور ها چجوریه؟ من خودم عاشق اینکارم و تو پی سی استادش ولی لپ تاپ رو نمیدونم . مثلا از بین این لیست بلند بالای اچ پی کدوم ها رو نصب می کنید ؟ و ترتیب نصبش مهمه؟ به چه ترتیب نصب می کنید؟

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

شما و بقیه عزیزان 450 یه سوال هم داشتم . سیستم نصب درایور ها چجوریه؟ من خودم عاشق اینکارم و تو پی سی استادش ولی لپ تاپ رو نمیدونم . مثلا از بین این لیست بلند بالای اچ پی کدوم ها رو نصب می کنید ؟ و ترتیب نصبش مهمه؟ به چه ترتیب نصب می کنید؟
    داداش لپ تاپ رو خریدی یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •