من تنظیمات رو که رو auto میذارم بازی بدون هیچ لگی اجرا میشه، اما اگه اون سه تا گزینه آخرو off کنی میتونی بعضی از تنظیماتشو تا high ببری.( البته من بعضی وقتا گرافیک اور کلاک میکنم بهتر میشه)
من تنظیمات رو که رو auto میذارم بازی بدون هیچ لگی اجرا میشه، اما اگه اون سه تا گزینه آخرو off کنی میتونی بعضی از تنظیماتشو تا high ببری.( البته من بعضی وقتا گرافیک اور کلاک میکنم بهتر میشه)
بچه ها من دارم با کارت گرافیک 8750... cpu core i 7 , رم 8 گیگ بدون حتی یه ذره افت فریم یا لگ این بازی رو تو ویندوز 8 انجام میدم
تنظیمات گرافیکی رو ultra را قرار دادم ... کارت گرافیک لپتاپ من رده متوسط محسوب میشه اما چطور میشه که انقدر راحت تو بالاترین تنظیمات دارم بازی میکنم ؟ پس به این نتیجه رسیدم که کارت گرافیک تو بازی نصف قضیست و اصل کاری رم و cpu قدرتمنده و به لطف این دو دارم به راحتی بازی رو انجام میدم
کی گفته کارت شما متوسطه؟ خیلی هم قویه.من کارتم ۴۸۵۰ هستش و ۴. ۵سال پبش خریدمش هنوزم داره جواب میده.سی پی یو و رم هم مهمه
کارت گرافیک من ati radeon 8750m هستش که یه کارت رده متوسط محسوب میشه نه سطح بالا .
خروجی گرافیک شما در حدود 1/4 تا ماکزیمم 1/3 گرافیک 7970 هست...
حالا چظور توی ultra بدون مشکل بازی رو اجرا میکنید خوب کمی جای سوال داره!
4850 هم با توجه به اینکه بازی رو در dx10 اجرا مکینه که به نسبت سبکتره توی تنظیمات medium احتمالا باید بدون مشکل بازی رو اجرا کنه....کی گفته کارت شما متوسطه؟ خیلی هم قویه.من کارتم ۴۸۵۰ هستش و ۴. ۵سال پبش خریدمش هنوزم داره جواب میده.سی پی یو و رم هم مهمه
رو ultra قشنگ بازی میکنم! بدون حتی یه ذره لگ یا افت فریم که برای خودمم تعجب داشت اینجا مطرح کردم ...
نمیدونم تاثیر داره یا نه اما موقع سوییچ کردن کارت گرافیک از اینتل به amd تنظیمات Amd رو حالت (نهایت کارایی) گذاشتم ....
این عکس مشخصات کارت گرافیک که 8750 m هستش که نمیدونم چرا Amd اینجوری میشناستش بین 8600 / 8700 :
اینم تنظیمات گرافیکی در بالاترین حد ممکن :
اینم عکس بازی
البته هنوز زیاد پیش نرفتم شاید از تصویر قشنگی عکس نگرفته باشم
اما چون لپتاپ خودم نیست گاهی اوقات بازی میکنم مجبور شدم سریع عکس رو بگیرم ...
اگر نیاز باشه فیلم میگیرم میذارم براتون .. یکم سخت بود برام فیلم بگیرم...
Last edited by Gilopa; 09-12-2013 at 02:26.
دوستان عزیز اپدیت شماره 3 بازی با حجم 747 مگابایت منتشر شد دانلودش کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fokahi110; 10-12-2013 at 07:24.
اگه پست اول تاپیک هم یکی آپدیت کنه این آپدیت ها قرار بگیره برای دوستانی که بعدا میخوان استفاده کنن عالی میشه.
من خودم بازی رو تمومش کردم منتها کمی لگ وگیر داشت حالا این اپدیتم میریزم یه بار دیگه بازی میکنم ببینم چی میشه ولی کلا بازی از اولش تا اخرش بکش بکش بود فقط کشتن ورفتن جلو اصلا معلوم نبود هدف جنگ چه بود و برا چه بود 100 رحمت به Call Of Dutty باز یه سرانجامی داشت بازیها هم بی معنی شده من با ایفون 5S بازی Modern Cmbat 4 رو بازی کردم از این بهتر بود.
دوستان عزیز من اپدیت شماره 3 رو دانلود ونصب کردم برای بازی مشکل گیر کردن بازی و همچنین گیر کردن ولگ زدن صدای بازی به کل حل شد خیلی خیلی خیلی روون شده بازی کلا دارم حال میکنم یه بار دیگه برای بار دوم بازی رو از اول بازی میکنم حتما دوستانی که مشکل دارن اپدیت شماره 3 رو دانلود ونصب کنن اینم توضیحات فایل داکیومنت همراه اپدیت بازی براتون متن خارجی اونو قرار میدم.یا علی.
Dec 3 PC Game Update Notes
-Removed the blur effect on soldiers that appeared when Commanders were using EMP attacks
-Fixed the audio bug where audio sometimes randomly dropped out while playing on certain multiplayer maps (typically Golmud Railway and Hainan Resort)
-Fixed the "one-hit kill bug" where occasionally damage from a single bullet was applied multiple times
-Fixed a common crash that would occur when exiting from the Single Player Campaign to Main Menu
-Tweaked the network and computer performance screen to show proper values. Players can now test their computer and network connection and get recommendations if they need to adjust something to improve their gameplay experience
Last edited by fokahi110; 10-12-2013 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)