دوستان سرعت 512 نامحدود رفاتک و تپش چنده ؟
میخوام وایرلس بگیرم برای دانلود موندم از کدومشون سرویس بگیرم
دوستان سرعت 512 نامحدود رفاتک و تپش چنده ؟
میخوام وایرلس بگیرم برای دانلود موندم از کدومشون سرویس بگیرم
نامحدود رو همجا اسمی می بندن
می تونی زنگ بزنی از پشتیانی شون بپرسی
منم میخوام وایرلس بگیرم . تازه دارم به حرف ارش میرسم . اینترنت بدون دغدغه و بدون اعصاب خوردیهمین امروز زنگ زدم . طپش گفت سرعت اسمی بسته میشه ولی رفاتک گفت نامحدود سری Silver مثلا 128 سرعت 30-40 حتی تا 50 هم میده . کلا رفاتک بهتر از نظر سرعت چون پهنای باند از یکی از غول های ADSL میگیره
ولی ارش جان ازش سوال کردم پینگش زیاد جالب نیست ولی با کابل CAT 7 فکر کنم بهتر بشه
![]()
پینگ با کابل 5 و 7 زیاد تفاوت نداره نه اونقدر که به حساب بیاد حتی یرای بازی. فقط کیفیت کابل های 7 خیلی بهتر و بیشتر مناسب افتاب خوزستان هست
امروز اگه فرصت کنم چند تا تست با کابل 5 و 7 می زارم البته توجه کنید که کابل 7 هرچند قدیمی تر هست ولی کاملا نو و سالمه اما کابل 5 تقریبا 4 تا تابستون رو دیده
Last edited by arash59b; 04-01-2014 at 13:39.
تا حالا یکبارم بازی آنلاین نکردم.در واقع اصلاً وقتش رو ندارم.
اینترنتم واسه دانلوده.![]()
خيلي نامردي .
فقط مي خواي دل ما رو بسوزوني؟
اونوقت كه مخابرات بودي هر روز يه چيز از بديش مي گفتي، حالا كه ما گير كرديم توي مخابرات و كسي خط ما رو تخليه نمي كنه شما همه جوره از پارس آنلاين دفاع مي كني كه دلمون بسوزه؟ ميگن پينگت بالاست ميگي پينگ برات مهم نيست. ميگن شبي چند گيگ مي گيري ميگي برات مهم نيست. ميگن تك لينكت چقدره ميگي مهم نيست. ميگن ترافيك روزانه ات تموم نميشه ميگي مهم نيست. ميگن چقدر پول ميدي ماهي ميگي مهم نيست.يعني همه مثل شما پشت isp شون باشن مقام اول رضايتمندي از اينترنت در خاورميانه ميشيم
![]()
به به به.داش ممدی خوم.دلتنگت بودم داشی
آقا من واسم این مهمه:
اینترنت حجمی پارس آنلاین در همین لحظه:
باور کن پینگمم بد نیست.تایم اوت نمیده.خیلی کم پیش میاد اذیتم کنه.![]()
قربونت عزيزم.
خدا رو شكر، مباركت باشه.
منم فعلا 256 نامحدود كه دارم ميسازم باهاش. من بر عكس تو دانلود ندارم و فقط وبگردي مي كنم امروز 15 برجه 5 گيگ رو رد كردم يعني ماهي 10 گيگ مصرف دارم همش هم توي روز. جايي ديگه با ماهي 14 تومن 2 گيگ بيشتر نمي دن!
ولي خب واسه كسايي كه دانلود ميكنند سرعت 32 فاجعه است.
مهم اینه که تک لینک 32 و همچنین استیبل باشه...
درسته مورچه چيه كه كله پاچش چي باشه! ولي اين 256 از همه سرويس هايي كه داشتم ثبات بهتري داشته. چه توي تك لينك چه توي شب و روز كه هميشه 32 هست.
مي دوني مشكل تك لينك كه بهش علاقه داري چيه؟! مشكل پينگه. وقتي فقط يه كانكشن برقراره و پينگ بالاست تا كامپيوتر يه درخواست بفرسته و برسه به سرور بعد سرور اطلاعات بده بعد كامپيوتر به سرور بگه دستت درد نكنه رسيد و يه تيكه ديگه بده باعث افت سرعت ميشه.
پينگ هم تا حدود خيلي زيادي ارتباطي با نوع سرويس نداره. بيشتر با مشخصات فيزيكي خط و ارتباطات بين المللي و ... مربوطه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)