آخه 24 ماه گارانتی داره :| من که هر ماه تمیز میکنم چطوری 24 ماه صبر کنم ؟!! خودم overheat میکنم تا اون موقع !!
دمای بالای 90 بره از تحمل من خارجه ! : ))) باید دنبال کولپد خوب باشم حداقل از 80 بالاتر نره !
در مورد اون لیمیت کردن پردازنده :
قدرت پردازنده فقط به فرکانس نیست، فرکانس فقط یه سرعت رفت و برگشت داده هاست، اینکه داده ها با چه حجمی و با چند تا مسیر همزمان وارد پردازنده بشن و ازش خارج بشن هم مهمه !
این پردازنده 4هسته داره که هرکدوم میتونن دوتا رشته عملیات رو دریافت کنن ! یعنی در عمل ما 8 تا پردازنده داریم :|
اینجا وقتی بازی زیاد سنگین نیست واسه حرکت داده ها هیچ لزومی نداره ما از هر 2.4 گیگاهرتز سرعت پردازنده استفاده کنیم ! چون تعداد پردازنده ها و رشته پردازش هاشون زیاده برای یه کار نسبتا سنگین مثل بازی معمولی همون فرکانس 1.2 یا 1.5 هم جواب میده ! یعنی میتونه پردازشهای لازم رو انجام بده درحدی که فریمی که لازم داریم تا بازی لگ نزده رو بهمون بده !
ولی این CPU سرعت پایه رو زده 2.4 ! شما هر بازی که بخوای بکنی ممکنه از همه ی هسته ها استفاده نکنه ولی حداقل از 2.4 گیگاهرتز سرعت کامل استفاده میکنه ! شما هم میدونی که حرارت مستقیما با فرکانس رابطه داره !
حالا اگه ما فرکانس رو بیاریم پایینتر در حد نیاز بازی خب حرارت میاد پایینتر !
هروقت یه بازی دیدیم خوب اجرا نمیشه باید یه مقدار اون درصد رو ببریم بالاتر که داده هارو سریع تر منتقل کنه که خب دما هم میره بالا !