ميدوني قضيه جيه دوست من؟بعضيا منتظر ميمونن تا نظام يه موضعي رو اتخاذ كنه تا عليه ـش موضع گيري كنن.نمودش امضاي يكي از كاربرها تو صفحه قبله.قضيه رو نمي بينن ميگن چون اينا ميگن خوبه ما بگيم بده و بالعكس
I hate nestle
ميدوني قضيه جيه دوست من؟بعضيا منتظر ميمونن تا نظام يه موضعي رو اتخاذ كنه تا عليه ـش موضع گيري كنن.نمودش امضاي يكي از كاربرها تو صفحه قبله.قضيه رو نمي بينن ميگن چون اينا ميگن خوبه ما بگيم بده و بالعكس
I hate nestle
مصطفی هاشمیطبا، عضو سابق هیات اجرایی کمیته بین المللی المپیک معتقد است آنها بزودی ایران را محروم می کنند.
هاشمیطبا که یکی از منتقدان استعلام برای بازی با اسرائیلیهاست، در یادداشتی برای خبرآنلاین نوشت: «نماینده صهیونیستIOC در این زمینه فعالیتهای زیادی میکند و برخورد منفعل اعضای مسلمان کمیته بزودی منجر به محرومیت ایران میشود اما حتی اگر چنین محرومیتی عملی شود چون پای ارزشهایمان ایستادهایم، ارزشش را دارد.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته با حدود 90 درصد از حرف شما موافقم.
اما برخی ها هم آرزو می کنن برن جهانی بعدش بخورن به یه اسراییلی بعدش بدون مسابقه بر می گردن و میشن افتخار ملی و سمند و پژو و سکه ی طلا و هزار تا چیز دیگه بهش میدن.
خیلی جالب بود برای مسابقه ی ورزشی با اسراییل باید از این آقایان سوال میشد؟وزیر اسبق خارجه چه ربطی به ورزش داره؟رئیس فراکسیون روحانیون مجلس
سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه![]()
Last edited by M A M M U T; 14-09-2010 at 18:01.
اصفي سخنگوي اسبق وزارت خارجه يكي از ورزشي ترين سياسيون ايرانه
تو فدراسيون فوتبال +هيئت مديره استقلال عضويت داشته
خب بدتر شد که ....
سخنگوی سابق وزارت خارجه چه ربطی به مدیریت استقلال و فدراسیون فوتبال داره؟پس نشون میده از اول اشتباه بهش سمت دادن.
ایشون چه ربطی داره؟رئیس فراکسیون روحانیون مجلس![]()
محمدرضا یزدانی خرم به پایان دوره کاری ورزشی اش نزدیک می شود؟
این شایعه ای بود که صبح امروز در محافل ورزشی دهان به دهان می گشت. اینکه عواقب حرکت یزدانی خرم در انتشار خبر نامه سازمان ورزش برای کسب تکلیف به مقام معظم رهبری سبب شده تا سعیدلو تصمیم به ایجاد تغییر در فدراسیون کشتی بگیرد. یزدانی خرم که رابطه سردی را با علی آبادی و مجموعه کمیته ملی المپیک دارد و از این جهت ، پایگاهی در کمیته ملی المپیک هم ندارد پس از ناکامی تیم های کشتی در مسابقات جهانی بهانه کافی را در اختیار سازمان ورزش برای تغییرات در این تشکیلات ایجاد کند.
افشای خبر نامه سعیدلو که او حتی حاضر به تکذیبش نشد هجمه بزرگی را به سازمان وارد کرد و کار به جایی رسید تا در 24 ساعت گذشته ، رئیس فدراسیون کشتی دو دیدار با سعیدلو داشته باشد. دیدارهایی که سبب شده تا شایعه شود ، سازمان تصمیم گرفته در فاصله دو ماه به بازی های آسیایی گوانگ ژو در کشتی تغییرات مدیریتی ایجاد کند. اگرچه با این کار سازمان بزرگترین منتقد محمد علی آبادی را برکنار می کند اما اینگونه هم به نتایج کشتی در بازی های جهانی واکنش نشان داده و هم توانسته این نکته که نگارش نامه واقعیت نداشته را برای اهالی ورزش توجیه کند.
این شایعه که امیر رضا خادم برای جانشینی رئیس فدراسیون کشتی کاندیدا شده و از طریق یکی از معاونین سازمان ورزش در این زمینه با قهرمان سابق کشتی جهان انجام گرفته ، قوت گرفت . خبری که البته هنوز هیچ یک از منابع رسمی آن را تائید یا تکذیب نکرده اند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
برادر عزيز ايشون يه ادم ورزشيه ودر عين حال سياسي!سخنگوی سابق وزارت خارجه چه ربطی به مدیریت استقلال و فدراسیون فوتبال داره؟
در مورد بقيه هم اگه اهلش نيستن نبايد صحبتي بشه مثل سيد احمد خاتمي
تو رو خدا ببین کیا در مورد ورزش اضهار نظر میکنن ؟؟!!نام
مسئولیت اجرایی
نظر
دلایل
تقی رهبر
رئیس فراکسیون روحانیون مجلس
مخالف
البته باید منتظر استعلام مقام معظم رهبری بمانیم ، شاید ایشان مصلحت بدانند با خواست سازمان ورزش موافقت کنند . شخصا اما با نگارش این نامه مخالفم. اگر یک قدم برابر رژیم غاصب عقب بکشیم آنها چند قدم پیش می آیند و این تصمیم شکستی برای سیاست ها و ارزش های کشورماست.
__________________________________________________ ______________________________________
سید احمد خاتمی
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری
ممتنع
من قطعا در این باره اظهار نظر نمی کنم. چون با مناسبات ورزشی آشنایی ندارم
__________________________________________________ _____________________________________
حسین ابراهیمی
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد
موافق
باید همه منتظر بمانیم تا مقام معظم رهبری در این باره اظهار نظر کنند. حتما موضوع از نظر سازمان مهم بوده که در این زمینه استعلام کرده و بحثی که درباره اش از رهبری استعلام می شود باید همه منتظر اذن ایشان باشیم.
__________________________________________________ _____________________________________
محمد غروی
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
موافق
اصولا وقتی ما کشوری را به رسمیت نمی شناسیم ، چطور ممکن است که بخواهیم با آنها مسابقه بدهیم اما درباره نفس نگارش نامه حالا یک تصمیمی گرفتند و رهبری هم درباره اش نطرشان را اعلام می کند و اجرایش برای همه الزامی می شود. نباید از این بابت به سازمان ورزش ایراد گرفت .
موسی قربانی
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس
ممتنع
موضع ملت و دولت ما درباره رژیم اشغالگر قدس روشن است اما درباره نامه سازمان تربیت بدنی چون اطلاعی ندارم ، نمی توانم اظهار نظر کنم.
اسماعیل کوثری
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس
مخالف
اصلا نگارش چنین نامه ای اشتباه است. ما بارها اعلام کردیم که اسرائیل را به رسمیت نمی شناسیم. این که دیگر موضع پنهانی نیست. فدراسیون های ورزشی جهانی اگر مشکلی دارند باید بر اساس روح پهلوانی ورزش به کشتار فلسطینیان توسط این رژیم غاصب واکنش نشان دهند. من حتی می گویم ورزشکاران ما برای کار ارزشی که انجام می دهند نباید بهانه بیماری بیاورند. نباید از کار بزرگی که نجام می دهیم هراس داشته باشیم.
حمیدرضا آصفی
سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه
مخالف
این که مشخص است ، هیچ گاه حتی نباید به بازی با اسرائیلی ها فکر کنیم. باید در ورزش پیرو سیاست های کلی نظام باشیم. نهایتش این است که محروم می شویم . چه ایرادی دارد که به پای ارزش های مان هزینه بپردازیم؟
داريم به مُرده چوب ميزنيم.. بحث كردن فايده نداره..
به قول دوستمون چوب به میت زدنه.هرکس می خواست عبرت بگیره تا الآن باید به راه راست هدایت میشد.
من یه ساعت سر این بحث کردم آخرشم هیچی نشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)