تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 752 اولاول ... 192526272829303132333979129529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

مبارک باشه. راضی بودن از خرید خیلی حس خوبیه. ولی فکر کنم چند ماه که باهاش کار کنی آب بندی بشه BASS بهتری میده. هدفون من که حداقل اینطوری بود. روز اول که خریدمش چیزی به اسم bass نداشت ولی بعد از یکی دو سال استفاده حجم bass خیلی زیاد شد و نرم تر شد.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دنبال همین بودم....
    مختصر بود..ولی خوب بود..
    راستی در مورد اونایی که مشخصا روی کیفیت صدا کار کردن:چه نظری داری؟
    اونی که روکش طلا داره بهتره یه بقیه جنس ها؟واسه انتقال بهتر صوت از پلیر...
    خواهش ...

بله - میگن آلیاژهای طلا و اونایی که ویژگی های فنی مناسب تر دارن بهتر هستن (برای به حداکثر رساندن رسانایی و کیفیت انتقال سیگنال)... البته جنس کابل که نه ، جنس پین هاش (فیش هاش)
    سلام
    ببخشید میشه آدرس نمایندگی تو پاساژ علاییدین رو لطف کنید،می خوام یه هدفون کریتیو ای پی 630 بگیرم ممنون،اگه از جعبه هم عکس دارین ممنون میشم بزارین تشکر
    طبقه چهارم یکی بود ...
    //
    چیز خاصی نیست توی جعبه ؛ بجز خود محصول و گوشی های یدکش ... روی اینترنت کافیه جستجو کنی (سرویس Image یاهو و گوگل)
    جان ؟ خوب یعنی از کسی اطلاعات میگیرم باید بنویسم جیگر
    پس تو هم تمام فروم هایی که ازشون مطلب یاد گرفتی رو باید پایین پستات بنویسی !!!
    راستی اون دی2 که تاچ هست دوستم گفت نیازی به تاچ و ... نداره !!!
    شوخی کردم برادر ، فکر نمی کردم ناراحت بشی ...

اما در پاسخ به بخش دوم پستت : 100% بنده اگه نقل قول مستقیم داشته باشم این کار رو خواهم کرد .. اصلاً اخلاقاً هم درستش همینه .. می تونی پست های من در تاپیک ufo رو چک کنی ... اما شما عیناً اومدی و پیام خصوصی ای که چند روز قبلش در پاسخ به سوال شما داده بودم رو اینجا پست کردی ... من غلط بکنم اگه بخوام بگم این کار رو نکن ؛ ضمنا غلط بکنم اگه بخیل باشم که یه نفر دیگه اطلاعاتی داده ... اصلا شما بیا بزن تو گوش من ...

//
    در مورد D2 ، مجددا خواهش می کنم در یه تاپیک موضوع رو پیگیری کنید ... بخصوص که اینجا اصلا تاپیک هدفونه !

3. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوست من ولی من اصلا عین همون رو کپی نکردم این یه اطلاعات هست که از شما گرفتم (در ضمن من تمام پی ام هامو پاک میکنم)
    گرچه ماهرچی یاد گرفتیم از شخص شما و فروم بوده !!! گرچه این یه اطلاعات هست که جوابش همین هست برای توضیح snr و db
    راستی کی گفت من ناراحت شدم من خودم اهل شوخیم جیگر ......
    ..................................
    فول سایزو چک کردم ولی گوشم پخت فوق العاده بود ولی تو این گرما نمیشه لامصب !!! البته جنس اون قسمتی که بر روی گوش قرار میگیره متفاوت هست و من مدل هایی رو هم دیدم که اصولا جنسش به اون صورت نیست که باعث ایجاد گرما بشه !!!
    راستی محمد عزیزم شما چیزی از هدفون های کاون میدونی ؟ اونا هم خوب هستن یعنی به پای کریتیو میرسن ؟

داره خودمونی میشه dj_shalam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه هندزفری میخواستم در حد 30 تومان از اونایی که یه حلقه دارن که رو گوش وای میسته

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فول سایزو چک کردم ولی گوشم پخت فوق العاده بود ولی تو این گرما نمیشه لامصب !!! البته جنس اون قسمتی که بر روی گوش قرار میگیره متفاوت هست و من مدل هایی رو هم دیدم که اصولا جنسش به اون صورت نیست که باعث ایجاد گرما بشه !!!
    راستی محمد عزیزم شما چیزی از هدفون های کاون میدونی ؟ اونا هم خوب هستن یعنی به پای کریتیو میرسن ؟
    دیگه همینه - هر چیزی یه نقطه ضعف و قوتی داره ...

cowon صرفاً همون هدفونهای رو پلیرهاش رو داره ... چیز معمولی هستن .. خوب (از مثلا هدفونهای آیپاد بهتره ولی فرضا از هدفونهای سونی نه به نظرم)... مسلمه که به پای کارای creative که اساسا به فکر فروش جداگانه اس و در نتیجه روی کیفیت هدفونهاش بیشتر کار می کنه نمی رسه ... حتی هدفونهای روی پلیرهای کریتیو هم طرفدار داره و بصورت فله میشه گیرشون آورد!
    یه هندزفری میخواستم در حد 30 تومان از اونایی که یه حلقه دارن که رو گوش وای میسته
    هندزفری ؟ ... یعنی هدفون/گوشی می خوای ؟ یا بیسیم ؟ ... (چون اصطلاحی که در دنیای موبایل استفاده میشه قدری با اصطلاحات دنیای پلیرها فرق داره - free بودن hand در مورد موبایل یه مزیته ولی در مورد پلیرها خیلی مساله مهمی نیست) ...

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگر منظورت از ایناس:

که توصیه میکنم از اینا نخری، همین مدلی که میبینی با اینکه قابل تنظیمه و گوش های منم کاملا نرماله هم از نظر اندازه و هم فرم، هیچ وقت درست روی گوشم فیت نشد و این روی صداش تاثیر میگذاشت.
    ضمن این که تا تکون میخوردی از جا در میومد.
    شما اگه میخوای باهاش ورزش کنی و میخوای فیت بمونه میتونی از این سری های sennheiser بگیری:

البته اینم هست که گرونتره از بودجه ی شما:

داره خودمونی میشه dj_shalam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فکر کنم بد گفتم یهچیزی تومایه های این عکس

البته بدون mic
    برای استفاده عمومی میخوام هم موبایل هم پلیر و...
    در ضمن این sennheiser چنده کیفیتش خوب هست?
    و مهمتر اینکه کجا پیداش کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم بد گفتم یهچیزی تومایه های این عکس

البته بدون mic
    برای استفاده عمومی میخوام هم موبایل هم پلیر و...
    در ضمن این sennheiser چنده کیفیتش خوب هست?
    و مهمتر اینکه کجا پیداش کنم
    حدس زدم این تیپی تو ذهنت باشه... سونی یک دو مدل از اینا داره ؛ کیفیتشون که خوبه ... از سری Q ... قیمت زیر 30 تومن ... اساس استفاده شون برای خارج از منزله ...

در مورد سن هایزرها ، کیفیت صداشون عالیه ... ولی همون اندازه گرون .. به نظرم اگه واسه استفاده عمومی می خوای ، گرونتر از نیازت خواهد بود ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من این مدل ep630 رو گرفتم ولی به نظرمن خیلی خوب نبود
    میشه لطف کنید یه مدل بهتر از این معرفی کنید که راحت گیر بیاد چون برای مدل cx300 انقدر گشتم ولی نبودش

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من این مدل ep630 رو گرفتم ولی به نظرمن خیلی خوب نبود
    میشه لطف کنید یه مدل بهتر از این معرفی کنید که راحت گیر بیاد چون برای مدل cx300 انقدر گشتم ولی نبودش
    کی خریدی ؟ چند خریدی؟ (مدل تقلبی هم داره ها)... دقیقا مشکلت باهاش چی بود ؟ ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •