البته قیمت اونجا به درهم هست
البته قیمت اونجا به درهم هست
صبر کنین انقدر زود جا نزنین،قطعا میاد پایین تا چند روز دیگه
یکی از دوستان گفت از 23 شهریور میاد به نمایندگی ها ، ولی نه خبری در نمایندگی ها است نه در سایت ها و فروشگاه ها.
دوستان یه چیز جالب که باید بدونید اینه که تاچش فوق العادس و قابل مقایسه با تاچه لپ تاپایه دیگه نیست من باهاش تو بازیم کار میکنم و بعضی وقتا مثل الان با کیبرد مجازیش تایپ میکنم که سرعتش خیلی زیاده
یه چیز دیگه اینکه من الان 12 بازیه جدید مثله splinter و metro و... نصب کردم که گرافیکش قابل مقایسه با لپ تاپایه دو ستام نیست اصلا من یه چیز دیگه میبینم اونا یه کیفیت پایینتر رو لپ تاپاشون
دوست عزیز هنوز که خبری نیست و هیچ یک از نمایندگی ها ندارن.
من هم بی صبرانه منتظرم بیاد و بخرم. چقدر امکان داره طول بکشه؟
دوست عزیز بستگی به وارد کردن نمایندگی ها داره اما در کل من اینجور که پرسیدم گفتن که اویل مهر ماه وارد میشه که البته باز هم معلوم نیست.
دوستان يه سوال
به نظرتون قطر(يا كلفتي)اين لپ تاپ زياد نيست؟؟؟؟؟
من تا بحال باهاش كار نكردم ولي با n56 كار كردم و خيلي كلفت بود و اصلاً نمي شد تحمّلش كرد![]()
نه کلفت نیست خیالت راحت
دوست عزیز برای اینکه اطمینان پیدا کنید که قطرش چطور هست کاری نداره که.شما اندازه ای رو که از یه لپ تاپ در ذهنتون هست رو در نظر بگیرید که چند میلیمتر هست و بعد ابعاد و قطر لپ تاپی رو که میخواین بخرین رو در سایت هایی که مشخصاتشون رو گذاشتن ببینید و همچنین هم من در پست اول (صفحه اول) مشخصات و اندازه و تصاویر این لپ تاپ رو قرار دادم و هم دوست عزیزمون اقای جواد وکیلی که ایشون هم از لپ تاپ خودشون عکس های کاملا واضحی قرار دادند که در صفحه 6 میتونید مشاهده فرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)