تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 50 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 491

نام تاپيک: تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

لطفا کسی میتونه لینک دانلود فریمور این مدل UA48H6400AR رو بهم بگه و از سایت چه کشوری میتونم دانلود کنم.
    دوستانی که با منو مخفی تلویزیون سر کار دارند مراقب باشند گزینه ای اشتباهی دست نزنند من وارد منو مخفی شدم و گزینه num of dtv decoder را از 0 به 2 تغییر دادم (برای درست کردن اختلاف ساعت تلویزون با زمان پخش برنامه ها به این گزینه دست زدم )و دیگه تلویزیون بالا نیومد که مجبور به ریست eprom توسط یه تعمییر کار شدم تا مشکلم حل شد و تلویزیون بالا آمد.
    دوست عزیز
    شما بدون داشتن اطلاعات و حتی مطالعه نکردن پست اول این تایپیک اقدام به یک کار اشتباه کردید و نتیجه آن را هم دیدید.
    و برای آبدیت می توانید از این سایت استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من بالاخره تونستم گیرنده دیجیتال رو فعال کنم، اما یه مشکل دیگه ایجاد شد. اونم اینکه توی Local set تلویزیون ما DT_M_Assia رو نداشت. من روی گزینه های ED_Sudia - ED_PAK - ED_M_ASSIA - ED_LIBIA و یه چند تا ED_ دیگه گذاشتم لوکال ست رو اما زبان فارسی منو نداره، حالا از کجا میتونم فریموری پیدا کنم که زبان فارسی رو هم ساپورت کنه؟
    لازم به ذکره که من فریمور 2138 رو از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم و نصب کردم جای دیگه ای سراغ دارین؟

ممنون از راهنماییتون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من بالاخره تونستم گیرنده دیجیتال رو فعال کنم، اما یه مشکل دیگه ایجاد شد. اونم اینکه توی Local set تلویزیون ما DT_M_Assia رو نداشت. من روی گزینه های ED_Sudia - ED_PAK - ED_M_ASSIA - ED_LIBIA و یه چند تا ED_ دیگه گذاشتم لوکال ست رو اما زبان فارسی منو نداره، حالا از کجا میتونم فریموری پیدا کنم که زبان فارسی رو هم ساپورت کنه؟
    لازم به ذکره که من فریمور 2138 رو از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم و نصب کردم جای دیگه ای سراغ دارین؟

ممنون از راهنماییتون
    دوست عزیز
    Local set که گذاشتید باید ED_M_ASSIA باشد که همان DT_M_Assia است و برای فارسی کردن هم در قسمت mrt option را
    Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید.
    و لازم بذکر است که فریمور همان سایت درست است و زبان آن هم MULTI LANGUAGE است که یعنی زبانهای مختلف از جمله فارسی را هم پشتیبانی می کند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    تلویزیون h 6430 دارم و میدونید که ساعت دستگاه 3.5 ساعت جلوتره ،اما چند روزه که بطور خودکار دستگاه ساعت را درست نشون میده و دوباره به همون 3.5 ساعت اختلاف بر میگرده و این جابجا شدن ساعت برای من که از زمان بندی برای ضبط برنامه های مورد علاقم استفاده میکنم مشکل ساز شده ،مثلا برنامه ای که ساعت 14 میخوام ضبط کنم در زمان بندی ساعت را روی 18.30 تنظیم میکنم ،اما وقتی برای تماشا سیستمو روشن میکنم میبینم که ساعت اختلاف 3.5 ساعتو نداره و برنامه اشتباهی ضبط شده ،چرا اینجوریه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    تلویزیون h 6430 دارم و میدونید که ساعت دستگاه 3.5 ساعت جلوتره ،اما چند روزه که بطور خودکار دستگاه ساعت را درست نشون میده و دوباره به همون 3.5 ساعت اختلاف بر میگرده و این جابجا شدن ساعت برای من که از زمان بندی برای ضبط برنامه های مورد علاقم استفاده میکنم مشکل ساز شده ،مثلا برنامه ای که ساعت 14 میخوام ضبط کنم در زمان بندی ساعت را روی 18.30 تنظیم میکنم ،اما وقتی برای تماشا سیستمو روشن میکنم میبینم که ساعت اختلاف 3.5 ساعتو نداره و برنامه اشتباهی ضبط شده ،چرا اینجوریه؟
    دوست عزیز
    برای مشگلتان به پست اول مراجعه کنید . در آخر پست اول روش توضیح داده شده است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام جناب متین پور ، عرض ادب
    با توجه به اینکه در لوکال ست گزینه ED-DTV یا ED-IRAN ندارد ، فرقی نمی کند که چه گزینه ای از لوکال ست های دیجیتال را انتخاب کنیم ، زیرا با انتخاب هر کدام از گزینه هایی که ابتدای آنها ED یا DT است، گیرنده دیجیتال فعال می شود اما زبان منو ، فارسی نمی شود .
    زیرا گزینه ARABIC - LANGUAGE غیر فعال است و نمیشود تغییر داد و با تغییر لوکال ست ، زبان منطقه ای مربوط به لوکال ست فعال میشود که در انها فارسی ندارد.
    یه سو ال دارم در صورت امکان کمک کنید:
    چطور میشود arabic - language را تغییر داد.
    زیرا با منو مخفی و دستورات پست های قبل تنها لوکال ست مشاهده و قابل تغییر خواهد بود. ممنونم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام جناب متین پور ، عرض ادب
    با توجه به اینکه در لوکال ست گزینه ED-DTV یا ED-IRAN ندارد ، فرقی نمی کند که چه گزینه ای از لوکال ست های دیجیتال را انتخاب کنیم ، زیرا با انتخاب هر کدام از گزینه هایی که ابتدای آنها ED یا DT است، گیرنده دیجیتال فعال می شود اما زبان منو ، فارسی نمی شود .
    زیرا گزینه ARABIC - LANGUAGE غیر فعال است و نمیشود تغییر داد و با تغییر لوکال ست ، زبان منطقه ای مربوط به لوکال ست فعال میشود که در انها فارسی ندارد.
    یه سو ال دارم در صورت امکان کمک کنید:
    چطور میشود arabic - language را تغییر داد.
    زیرا با منو مخفی و دستورات پست های قبل تنها لوکال ست مشاهده و قابل تغییر خواهد بود. ممنونم
    دوست عزیز
    مدل تلویزیونتان را ذکر نکردید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

سلام اقای متین پور
    من از طریق منوی سرویس تلویزیون رو ریست فکتوری کردم
    حالا وقتی میخوام از اسمارت هاب برنامه ای دانلود کنم مینویسه این عملکرد فعلا در دسترس نیست
    باید چکار کنم؟

مدل تلویزیون 48h6490

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام اقای متین پور
    من از طریق منوی سرویس تلویزیون رو ریست فکتوری کردم
    حالا وقتی میخوام از اسمارت هاب برنامه ای دانلود کنم مینویسه این عملکرد فعلا در دسترس نیست
    باید چکار کنم؟

مدل تلویزیون 48h6490
    دوست عزیز
    یکبار در اسمارت هاب ثبت نام کنید. وقتی که در منوی اسمارت هاب هستید با کلید tools از روی کنترول وارد منوی آن شده و از قسمت تنظیمات ثبت نام کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من با تلویزیونم چندتا مشکل دارم ممنون میشم راهنماییم کنید (مدل 48h6400)
    1. ساعت تلویزیون با پخش دیجیتال 24 ساعت اختلاف داره مثلا الان ساعت 23 شب باشه میزنه ساعت 11 صبح
    2.با پخش زیرنویس فیلم ها مشکل دارم با فونت های عجیب غریب نشان داده میشه با این نرم افزار Sh.Persian.Subtitle.Fixer زیرنویس ها رو درست میکنم اما من 2 ترابایت فیلم دارم نمیشه که این همه فیلم رو درست کرد. راه دیگه ای نیست خود تلویزیون بتونه بدون مشکل زیرنویس ها را پخش کنه
    3.تلتکس تلویزیون اصلا فعال نیست چطوری میتونم فعالش کنم
    4.قبلا گزینه tuner داخل منو مخفی بر روی s_tc بود ولی الان روی none رفته؟ این تیونر چه کاری انجام میده تغییرش بدم به گزینه ای که بوده مشکلی به وجود نمیاد.(الان دیجیتال و منو فارسی دارم)
    5.تا حالا نتونستم از اسمارت هاب استفاده کنم گزینه حساب سامسونگ خاموشه شرایط و قوانین سامسونگ را چندین بار خوانده ام ولی بازم حساب سامسونگ خاموشه
    ببخشید خیلی طولانی شد لطفا مرا راهنمایی بفرمایید با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •