پس از الان برای دهه آخر دسامبر تیمت رو جمع و جور کن وگرنه ...
پس از الان برای دهه آخر دسامبر تیمت رو جمع و جور کن وگرنه ...
داشتم بازی اورتون - آرسنال رو میدیدم ذهنم فقط داشت ثانیه به ثانیه امتیاز بازیکنام رو محاسبه میکرد
اول که شروع به سر دادن شعار آرسنال حمله حمله ، ژیرود باید گل بزنه کردیم که هر بار موقعیت از دست میرفت و توپش به تیرک میخورد ، 4 امتیاز پر! این بازی یه 12 امتیازی باید حداقل میگرفت .
صحنه گل آرسنال توپ رو که ولکات فرستاد هی میگفتم ژیرود بزن بزن ، توپ که ازش رد شد و اوزیل زد چهرم کاملا این شکلی شدبا توجه به اینکه حریفان هم اوزیل رو داشتن دیگه کلا ورق برگشت
![]()
از اون طرف هم دلوفئو که گل زد کلین شیت مرته ساکر پریدد حالا الان اومدم دیدم یه اسیست به نام روملو خورد باز یکم خوشحال شدم
خلاصه هیجان بازی به کنار این فانتزی هم دو برابر کرد هیجان رو، ولی نتیجه دلخواه ام کسب نشد امید بیشتری داشتم به 4 بازیکنی که تو این باز بودن
دقیقه 70 که شده بود نتیجه 0-0 بدترین نتیجه برای من بود چون حریفم (معراج) دو تا دفاع از اورتون و آرسنال داشت یه دو دوتا چهارتا کردم دیدم بخوام ببرم هر دو تیم باید گل بزنن و ترجیحا اوزیل هم بزنه
که هم کلین شیت های حریف بپره هم اوزیل امتیاز گرفته باشه که تو ترکیب معراج نیست
خلاصه دیگه با توجه به نتیجه به دست اومده و 3 تا bonus که اوزیل علاوه بر گلش گرفته حرفی باقی نمیمونه
البته اینجا جا داره از معراج عزیز هم تشکر کنم که کاپیتانش رو سوارز نذاشته بود![]()
باز هم صعود . هفته به هفته صعود
دوستان کم کم صدر جدول رو آبو جارو کنید من دارم میام
8 تا از 11 بازیکن اصلی تیم , عضو تیم رویایی هستن![]()
Last edited by king of the kings; 09-12-2013 at 18:06.
خواهش می کنم
توی دو بازی اخیر فرصت نشد که به ترکیب دست بزنم، برای هفته(های) آینده تغییرات جزئی از جمله همین "مورد عجیب سوارز" اعمال شد![]()
خوب با توجه به اینکه بازیکنای کریستال پالاس در هفته 14ام سرجمع 15 امتیاز bonus گرفتن(!) جا داره در مورد این سیستم یکم شفاف سازی بشه
(BPS (Bonus Points System
در این سیستم تمام عملکردهای مثبت یا منفی بازیکن در طول مسابقه مورد ارزیابی قرار میگیره و به بازیکنان نمره تعلق میگیره
در پایان شخصی که بالاترین نمره رو گرفته 3 امتیاز شخص دوم 2 امتیاز و شخص سوم یه امتیاز کسب میکنه (در سیستم لیگ فانتزی)
در صورت تساوی بین دو یا چند نفر هم تمام افراد اون امتیاز رو میگیرن مثل همین بازی کریستال پالاس و وستهم که یک بازیکن که بالاترین نمره BPS رو گرفته بود، سه امتیاز گرفت و در جایگاه بعدی 6 نفر به طور مشترک قرار داشتن که همگی دو امتیاز گرفتن
اما چگونگی محاسبه BPS
حضور در مسابقه 1 نمره بیش از 60 دقیقه بازی 1 نمره به ثمر رسوندن گل (مهاجم) 8 نمره به ثمر رسوندن گل (هافبک) 6 نمره به ثر رسوندن گل (مدافع یا دروازه بان) 4 نمره کمک رسانی در گل 3 نمره کلین شیت برای دروازه بان یا مدافع 4 نمره مهار پنالتی 5 نمره به ازای هر 3 save 1 نمره به ازای هر سه سانتر 1 نمره ایجاد موقعیت گل 1 نمره به ازای هر 8 رفع خطر، بلاک و توپ ربایی ( clearance, block and interception) 1 نمره به ازای هر 8 بازگشت به خط دفاعی (recovery) 1 نمره به ازای هر 3 پاس کلیدی 1 نمره به ازای هر 3 تکل موفق (تکلهای موفق منهای تکلهای ناموفق) 1 نمره به ثمر رسوندن گل پیروزی بخش مسابقه 1 نمره درصد پاس های موفق (حداقل 30 پاس): 70% - 80% - 90% 1یا2یا3 نمره مسبب پنالتی 1- نمره از دست دادن پنالتی 2- نمره کارت زرد 1- نمره کارت قرمز 3- نمره گل به خودی 2- نمره از دست دادن موقعیت گل 1- نمره اشتباه منجر به گل 1- نمره به ازای هر 2 اشتباه منجر به ایجاد موقعیت گل 1- نمره مورد تکل قرار گرفتن (هر 3 بار) 1- نمره هر دو خطا 1- نمره هر 3 بار در آفساید قرار گرفتن 1- نمره هر 3 شوت خارج از چارچوب 1- نمره
اورتون 4 تا زده سهم لوکاکو فقط یه پاس گل به عنوان مهاجم نوک ! در حالی که تیم های بالای جدولی اکثرآ هازارد یا سوارز رو کاپیتان گذاشته بودن فرصت خوبی بود که با کم کاری لوکاکو از دست رفت
تو این دو هفته تغییر و تحول اساسی به تیم دادم و بزودی شاهد امتیاز های وحشتناک خواهید بود![]()
یک هفته غفلت ، یک فصل پشیمانی ! یه لحظه از خودم بیخود شدم بازوبند رو بعد از 3-4 هفته از لوئیز گرفتم ، به بی رحمانه ترین شکل تنبیهم کرد ! تا دقیقه 80 ، یه گل دو تا پاس گل ==> 15 امتیاز.
منو ببخـــــش ... که درخشیدی و من چشمامو بستم ...
ویرایش : دقیقه 83 گل دومشم زد !!
این آدم مریـــــــــــــضه !!
ویرایش 2 : دقیقه 88 پاس گل سوم !!! :| :|
بسسسسسسه عوضییییی !!
غلط کردم ! : )))))
Last edited by moraddad; 15-12-2013 at 21:18.
خوب این هفته رو هم باز سوارز تعیین کننده بود: تاثیرگذاری مستقیم روی هر 5 گل
چقدر رو فرمه این بشر
طبیعتا وقتی تو تیم حریف زیر پیراهن سوارز C باشه و تو تیم من،V نباید امیدی به پیروزی داشت
من از الان موندم هفته 18 جلوی آبی ها چه ترکیبی بچینم
![]()
دقیقآ همین سناریو برای من هم اتفاق افتاد. بدون یه کلمه اینور اونور!
بنده هم برای ابراز همدردی با من یونایتد از همین الان با قهرمانی در هد تو هد خداحافظی میکنم!
تا همین چند هفته پیش با اختلاف بالا در صدر بودم ولی الان دیگه ، سهمیه رو بگیریم مطمئنم فصل بعدی هستم و مدیران تیم اخراجم نمیکنن
واقعا خیلی بد افتادم رو دور باخت ! کم مونده شموشک نوشهر هم بیاد ما رو از وسط نصف کنه!
اقا این وایلد کارت رو کی میدن سریع استفاده کنیم ، من دیگه طاقت ندارماز اول فصل خیلی کنترل کردم خودمو که امتیاز منفی ندم یهوو دیدین تیمم -24 خورد!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)