تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 103 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به هر حال باز از اون لوپن از نظر قیافه و تیپ که بهتره
    از همه دوستان ممنونم . به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم
    حالا بریم دانلودش کنیم تا شبها با خیال راحت سرمون رو زمین بذازیم .

راستی الان که جستجو کردم دیدم که یک فیلم هم با همین نام و همین تم ساخته شده که جکی چن بازی کرده .
    البته قدیمیه . هر چند در دوران بچگی دیدمش ولی اسم اون رو هم نمیدونستم
    Last edited by B3HZ@D; 10-04-2013 at 22:13.

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

یه نکته ای رو هم در مورد انیمه City Hunter اضافه کنم:
    یه انیمه ی دیگه ای هست بنام Angel Heart که ظاهراً داستانش مربوط میشه به City Hunter اما داستانش عاشقانه و رومنس هست، شخصیت اصلیش هم کپی ریو هست، خودم قبلاً داشتمش اما ندیدمش، ولی یادمه جا خوندم که به سیتی هانتر مربوط میشه. اگه سیتی هانتر رو دیدید، Angel Heart رو هم یه نگاه بندازید !

4. 4 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه نکته ای رو هم در مورد انیمه City Hunter اضافه کنم:
    یه انیمه ی دیگه ای هست بنام Angel Heart که ظاهراً داستانش مربوط میشه به City Hunter اما داستانش عاشقانه و رومنس هست، شخصیت اصلیش هم کپی ریو هست، خودم قبلاً داشتمش اما ندیدمش، ولی یادمه جا خوندم که به سیتی هانتر مربوط میشه. اگه سیتی هانتر رو دیدید، Angel Heart رو هم یه نگاه بندازید !

در اصل ادامه city hunter است از لحاظ زمانی ( بخاطر همین هم گفتم اخرین سری چون فکر نکنم دیگر داستانی ازش بیاد. )
    تراژدیک هم هست. ( حالا من چرا دارم گیر می دم ....نمی دونم )

+
    مانگای Shingeki no Kyojin رو دیدم
    اولش خیلی سخت و گنگ شروع کرده ولی بعد خط داستانی درست میشه ( اگر سمج نبودم ببینم چیه احتمالا فکر می کردم اعصاب خوردی است )
    بنظرم شانس اورده که مانگا رو تونسته ادامه بده چون از دید من چپتر های اول اصلا کسی رو جذب داستان نمی کنه و سخت میشه فهمید داستان چیه ... امیدوارم انیمه این مسئله رو نداشته باشه...

6. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این فصل کلا انیمه ها وضعشون بهتره از زمستون.من خودم دو عنوان زیر رو نشون کردم که ببینم :
    Shingeki no Kyojin
    Karneval
    فصل قبل کلا به نظرم خیلی بد بود,در اصل سال 2012 خوب نبود.فقط Another بود که برای من نقش یه انیمه در معنای کلمه پرفکت رو داشت !

8. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

مانگای Shingeki no Kyojin رو دیدم
    اولش خیلی سخت و گنگ شروع کرده ولی بعد خط داستانی درست میشه ( اگر سمج نبودم ببینم چیه احتمالا فکر می کردم اعصاب خوردی است )
    بنظرم شانس اورده که مانگا رو تونسته ادامه بده چون از دید من چپتر های اول اصلا کسی رو جذب داستان نمی کنه و سخت میشه فهمید داستان چیه ... امیدوارم انیمه این مسئله رو نداشته باشه...
    من زیاد اهل مانگا خوندن نیستم مانگای اینم ندیدم ولی انیمش خوب شروع میشه ، قسمت 2 هم امروز پخش شد

10. این کاربر از SonicA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این انیمه در مورد چی هست ؟! یک توضیح کوتاه بدین , اگه داستانش جالب بود بریم دانلود کنیم .
    فعلا که انیمه ناروتو گند زده اساسی و اصلا مثل گذشته نیست و اون کیفیت و هیجان قبل رو نداره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

این انیمه در مورد چی هست ؟! یک توضیح کوتاه بدین , اگه داستانش جالب بود بریم دانلود کنیم .
    فعلا که انیمه ناروتو گند زده اساسی و اصلا مثل گذشته نیست و اون کیفیت و هیجان قبل رو نداره .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متن داستان از AP هست

صدها سال قبل نسل انسان ها به دست غول هایی عظیم الجثه تقریبا رو به انقراض بود. تیتان ها قامت بلندی داشتن و به نظر می رسید که موجودات هوشمندی نباشن. اونها آدم ها رو می خوردن اما ظاهرا این کار رو به خاطر لذتش انجام میدادن؛ نه اینکه اونها واقعا یک نوع منبع غذایی برای تیتان ها به شمار بیان.
    در نهایت گروه کوچکی از آدمها در حالی که خودشون رو درون شهری با دیوارهای بسیار بلند_ بلند تر از بزرگترین تیتان ها_ محبوس کرده بودن، تونستن از مهلکه جان سالم به در ببرن.

امروزه نزدیک به صدسال ه که هیچ تیتانی دیده نشده.
    اما حالا بعد از گذشت این همه مدت، Elen و خواهرش Mikasa شاهد منظره ای وحشتناک هستن. اونها شاهد نابودی دیوارهای شهر توسط تیتانی بسیار عظیم هستن.
    و مادرشون که توسط تیتان غول آسا بلعبده میشه.
    حالا Elen عهدی رو با خودش داره؛ او قسم میخوره که تک تک تیتان ها رو بکشه و انتقام بشریت رو از اونها بگیره.
    آره ناراتو خیلی بد شده هی 2 قسمت از داستان نشون میده بعد 10 قسمت فیلر میده الکی زور میزنن قسمتاشو زیاد کنن حالا انگار چی میشه هفتگی با مانگا قسمت اصلی نشون بدن کلا این کانال tv tokyo خیلی سیستم بدی داره مثلا بلیچ تا رفت سر داستان اصلی زدن قطش کردن البته اون مانگاکاش تنبلم هست

13. 2 کاربر از SonicA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام به نظر من انیمه ی شاخ این فصل Attack on Titan هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متن داستان از AP هست

صدها سال قبل نسل انسان ها به دست غول هایی عظیم الجثه تقریبا رو به انقراض بود. تیتان ها قامت بلندی داشتن و به نظر می رسید که موجودات هوشمندی نباشن. اونها آدم ها رو می خوردن اما ظاهرا این کار رو به خاطر لذتش انجام میدادن؛ نه اینکه اونها واقعا یک نوع منبع غذایی برای تیتان ها به شمار بیان.
    در نهایت گروه کوچکی از آدمها در حالی که خودشون رو درون شهری با دیوارهای بسیار بلند_ بلند تر از بزرگترین تیتان ها_ محبوس کرده بودن، تونستن از مهلکه جان سالم به در ببرن.

امروزه نزدیک به صدسال ه که هیچ تیتانی دیده نشده.
    اما حالا بعد از گذشت این همه مدت، Elen و خواهرش Mikasa شاهد منظره ای وحشتناک هستن. اونها شاهد نابودی دیوارهای شهر توسط تیتانی بسیار عظیم هستن.
    و مادرشون که توسط تیتان غول آسا بلعبده میشه.
    حالا Elen عهدی رو با خودش داره؛ او قسم میخوره که تک تک تیتان ها رو بکشه و انتقام بشریت رو از اونها بگیره.
    منم در چند روز اخیر با این انیمه اشنا شدم و باید بگم فوق العاده بود
    ریخت و قیافه های تایتان ها واقعا هراس اوره ، لبخند خیلی وحشتناکی بر روی چهرشون دارن
    اون سکانس از دست دادن مادر واقعا منو تحت تاثیر قرار داد این طور که معلومه در ادامه روند داستانی خوبی داشته باشه

15. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم در چند روز اخیر با این انیمه اشنا شدم و باید بگم فوق العاده بود
    ریخت و قیافه های تایتان ها واقعا هراس اوره ، لبخند خیلی وحشتناکی بر روی چهرشون دارن
    اون سکانس از دست دادن مادر واقعا منو تحت تاثیر قرار داد این طور که معلومه در ادامه روند داستانی خوبی داشته باشه
    نگران بودم بخاطر قتل عامی که رخ می ده دست ببرن توش ولی دست نزدن ورده سنی اش رو کم نکردن ( جوان و بزرگسال است )

فقط خبر بد اینه که 25 قسمت بیشتر ازش پخش نمی شه .... یعنی احتمالا داستان انیمه احتمال داره پایان نهایی اش رو نبینیم ( مگر اینکه اتفاقی بیوفته)

تا جایی که من مانگارو خوندم از این دست سکانس ها زیاد داریم و از این لحاظ کم نزاشتن .... تازه وقایع وحشتناکتر و تراژدیکتر از این رو در پیش داریم
    احتمالا از الان فکر کنم 2 3 قسمت برگشت به گذشته در پیش داریم ( اگر بر اساس مانگا باشه )....

پ ن:
    توصیه شدید می شه شب با خردسال کسی اینو نبینه چون احتمالا پشیمون میشه.... جدی گفتم

17. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

منم یه اپیزود دیم خیلی قشنگ بود.
    میگم این Karneval چطوره ؟ اومده ازش اپیزود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •