Minions Barça
و اینم مغز متفکرمون مهندس ژاوی و اینیستا...
![]()
Minions Barça
و اینم مغز متفکرمون مهندس ژاوی و اینیستا...
![]()
شکیرا و جرارد پیکه در کلوپ شبانه امرسون در لس آنجلس، 24 جولای...
ذلیل شده همه دارن برا فصل جدبد آماده میشن اونوخ تو از بارسا به هاوایی از هاوایی به لس آنجلس از اونجا به...زودتر بیا سر تمرینا بسته دیگه داری رسما به فنا میری ...
محتوای مخفی: ادامه ی عکس ها
++++++++++
بچه ها تو اسلو...
![]()
بعد میگن چرا دفاع بارسا پنیر سویسی شده! ستون اصلیش مثلا همین پیکه هست که اینطوری غرق در حاشیه شده. کریس رونالدو باید حال کنه با این اوضاع! نصف گل هاش در الکلاسیکوها رو مدیون سوتی های همین پیکه هست( نصف بقیش هم مدیون زوج والدز- پینتو)
جداً اگر مدافع خریده نشه قبل از شروع فصل فاتحه تیم خونده شده! فکر کنم این ویرگینی که مارتینو میخواد از اولدبویز خودش بیاره بارسا گزینه جالبی باشه. مدافعینی که بارسا این فصل در به در دنبالشون بود همه بازیکن های ناشناسی بودن که از امریکای جنوبی به اروپا اورده شدن و اینجا شدن ستاره
توئیتر آبیدال:
"دنی از این تصمیمت خیلی ممنونم. امیدوارم از این پیراهن لذت ببری. زنده باد دنی آلوز"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیترهای روزنامه اسپرت ۲۶جولای
بارسا صدمهای نمیبیند
مارتینو سرمربی جدید به کمک بارسا آمد
مراسم معارفه او امروز برگزار خواهد شد
و فردا دیدار او با بازیکنانش
و میتواند برای اولین بار هدایت تیمش را بر عهده بگیرد
یک دقیقه سکوت به احترام از دست رفتگان حادثه قطار اسپانیا
این پیکه از موقعی که مستر شکیرا شد رسماً از دست رفت.باید دو تا مدافع بگیرن که یکیشون رقیب پیکه بشه که پیکه فکر نکنه جاش تو تیم ارث باباش بوده بهش رسیده.
تیترهای روزنامه الموندو ۲۶جولای
سرمربی جدید
مارتینو وارد بارسلونا شد
پس از عقد قرارداد مراسم معارفه او انجام خواهد شد
پس از آن به اسلو سفر خواهد کرد
پا اولروسو و روبی دستیاران مارتینو
اقدام بعدی خرید یک مدافع مرکزی
اتلتیکو مینیرو فاتح جام لیبرتادورس
رونالدینهو پادشاه آمریکا جنوبی
همدردی جامعه ورزش با قربانیان صانحه قطار در سانتیاگو
دیلی میل: فابرگاس به سران بارسا گفت که می خواهد به یونایتد برود
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت گل- روزنامه دیلی میل در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا تمایل زیادی دارد تا به باشگاه منچستریونایتد برود.
این روزنامه انگلیسی در گزارشی که روز جمعه منتشر کرده نوشته:« سسک به دوستانش در انگلیس گفته که می خواهد بارسلونا را ترک کرده و به منچستریونایتد برود.» درادامه این گزارش به این نکته اشاره شده که سسک به شدت از پیشنهاد یونایتد استقبال می کند ؛ چرا که مطمئن است که دراین تیم در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت و البته دوستی دیرینه اش با روبین فان پرسی را نیز به یاد می آورد که در طول دوران حضورش در آرسنال دوستی قدیمی و خوبی را با او داشته
سران یونایتد بی صبرانه درانتظار خرید سسک هستند و نام او را در صدر لیست خریدشان قرار داده اند. البته بارسایی ها تا به امروزبه دو درخواست سران یونایتد برای جذب سسک پاسخ منفی داده اندولی یونایتدی ها هنوز ناامید نشده اند و سرمربی شیاطین سرخ در صحبت هایی گفته:« مذاکرات برای جذب سسک ادامه دارد.» روزنامه دیلی میل در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که یونایتدی ها سومین پیشنهاد خود برای خریداری سسک را نیز ارائه خواهند کرد.
بارسلونا اخیرا به پیشنهاد 35 میلیون یورویی سران یونایتد پاسخ منفی داده بود.
از سوی دیگر سسک فابرگاس تمایل زیادی به جدایی از بارسا دارد و قصد دارد تا آب و هوا عوض کند.
Last edited by M A S 0 U D; 26-07-2013 at 14:34.
طبق شنیده ها، بارسا قصد داره این فصل حقوق کامل تیتو رو به عنوان سرمربی بهش پرداخت کنه تا دورهء درمانش رو راحت سپری کنه. بعد از بهبود وضعیتش هم در پست های دیگه ای ازش کمک گرفته خواهد شد.
تیاگو آلکانتارا: بارسایی ها برای نگه داشتن من هیچ تلاشی نکردند
می خواستم در تیمی باشم که به ارزشهایم بها داده شود. تصمیم گرفتم جدا شوم و به بایرن بپیوندم. سران باشگاه بارسا هیچ تلاشی برای حفظ کردن من انجام ندادند.
سایت گل- تیاگو آلکانتارا ستاره جوان و برزیلی الاصل دنیای فوتبال چند هفته پیش بعد از جدایی از بارسلونا به بایرن مونیخ پیوست. او حالا در گفت و گویی از دلایلش برای جدایی از بارسا گفته و از حال و روزش در باشگاه مونیخی صحبت کرده.
بدون هیچ مقدمه ای به سراغ متن گفتگوی او با راک 1 می رویم .این گفتگو را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم که دراینجا می توانید بخش دوم و پایانی آن را مطالعه کنید:
*بارسا حالا یک سرمربی جدید دارد.فکر می کنید که اگر این اتفاق کمی قبل تر رخ می داد، شاید اوضاع تغییر می کرد؟
من به تاتا مارتینو تبریک می گویم که به سمت سرمربیگری بارسا انتخاب شده ولی الان به خاطر این تغییرات احساس پیشمانی نمی کنم
*روز شنبه می توانی با بایرن قهرمان سوپرکاپ آلمان شوی
دورتموند فوتبال خوبی بازی می کند. چندین سال خیلی خوب را پشت سرگذاشته و آنها در فینال لیگ قهرمانان اروپای فصل گذشته مقابل بایرن توانایی هایشان را نشان دادند. کار خیلی پیچیده خواهد بود. الان ما آمادگی اش را داریم تا بتوانیم مقابل آنها به پیروزی برسیم.
* بایرن در اوج بازی خواهد کرد؟
بله. همیشه می خواهیم با بیشترین تعداد گل ممکن به پیروزی برسیم.
*به اندازه کافی صبور بوده ای؟
من از مدتها قبل از رقابت های اروپایی صبور بودم و درانتظار آن بودم که سران بارسا پیشنهاد تمدید قرارداد به من بدهند تا با هم برسرمیز مذاکره بنشینیم. آنها می دانستند که من تصمیم به ترک بارسا دارم.
*یعنی بارسایی ها برای حفظ تو تلاش زیادی نکردند؟
هریک از دید خود به ماجرا نگاه می کند. می خواستم در تیمی باشم که به ارزشهایم بها داده شود. تصمیم گرفتم جدا شوم و به بایرن بپیوندم. سران باشگاه بارسا هیچ تلاشی برای حفظ کردن من انجام ندادند. منتظر ماندم و ماندم ولی به نقطه ای رسیدم که می خواستم تصمیم بگیرم. و این کار را انجام دهم
*می توانستی به یونایتد هم بروی.
هیچ کسی سراغ من نیامده بود. این رسانه ها بودند که از یونایتد حرف می زدند ولی این دروغ بود
* رئال مادرید چطور؟
رئال تیم بزرگی است ولی من بایرن را ترجیح دادم
*رئالی ها به تو زنگ زده بودند؟
این موضوع فقط به خودم مربوط است
تاتا قرارداد خود را به امضا رساند
کنفرانس مطبوعاتی تاتا :
-خرید یک مدافع مرکزی ؟ من به زمان بیشتری نیاز دارم تا نظر بدهم. من هنوز تمرین تیم را ندیده ام
-امروز صبح من با پویول صحبتهایی داشته ام.
-مسی در پست های متفاوتی بازی کرده است.اما او حالا از همیشه بیشتر گلزنی میکند. من نمیخواهم پست او را تغییر دهم
-مربیگری در آرژانتین آسان نیست و به ما کمک میکند تا وقتی کشور را ترک میکنیم بتوانیم هرجای دیگری نیز مربیگری کنیم.
-من و مسی هر دو از روزاریو و نیولز الد بویز هستیم ولی من او را شخصا نمیشناسم
-من فکر نمیکنم که مسی و نیمار نتوانند با یکدیگر هماهنگ شوند. اگر این اتفاق بیفتد باید مربی را سرزنش کرد.
- به عنوان یک مربی من یاد گرفته ام که اعضای تیم را با هم وفق دهم و در مورد بازیکنان من اختیارات خود را دارم.
-اکنون مهمترین موضوع این است که مطمئن شویم بازیکنان هنوز تشنه ی پیروزی هستند
-من سعی میکنم تا با سیستم بارسا پیش روم و همچنین چیزهای جدیدی به تیم اضافه کنم تا آنرا به تیم کاملتری تبدیل کنم.
-شما میتوانید در زندگی جاه طلب باشید و هدفهایی تنظیم کنید.اما یک سال قبل من نمیتوانستم حتی تصور کنم که اکنون اینجا باشم.
-من مشتاقم که بازیکنان را ملاقات کنم و با فلسفه این باشگاه ادامه دهم.این دلیلی است که من استخدام شده ام.
-همه میدانیم که چرا من در این موقعیت اینجا هستم. من بهترین آرزوها را برای تیتو دارم
-من خیلی خوشحال و سپاسگذارم . این یک افتخار است که به باشگاهی وارد شده ام با تاریخ و اعتبار فراوان.
هواداران باشگاه فوتبال بارسلونا در ایران
Last edited by Greedy; 26-07-2013 at 17:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)