چرا کسی راجع به مشکلاتی که بچه ها دارن راه حل نمی ذاره ؟ یعنی کسی بلد نیست ؟
شایدم حس نوشتن نیست، ولی بابا خب این تاپیک واسه چیه؟
چرا کسی راجع به مشکلاتی که بچه ها دارن راه حل نمی ذاره ؟ یعنی کسی بلد نیست ؟
شایدم حس نوشتن نیست، ولی بابا خب این تاپیک واسه چیه؟
درسته !
خودم دست به کار شدم ببینم چی حالیم می شه شاید به درد بچه ها خوردم
سلام .لطفا بهم ياد بديد كه برنامه ها و بازيهايي رو كه از انجمن دانلود ميكنم چطوري وارد گوشي كنم و اون رو اجرا كنم؟اگه قبلا تالپيك داره لطفا آدرسش رو بدبد
يكي از دوستام جديدا k750 گرفته كه نيازي به راه اندازي از توي سي دي نداره وقتي كه USB رو وصل ميكنيم
ميشه گوشي k750 منم اينطوري شه ؟![]()
مال منم اينجوريه
مموري را بدون CD شناخت
کسی پیدا نمیشه جواب من را بده؟نوشته شده توسط ghiz_ghize_khasteh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
mer30 dost aziz man motavajeh chap v rast nashodam mishe bishtar tozih bedin . tank you
ورژن درایو دوربین رو 5.3 نوشته . ورژن بالاتری هم برای دوربین 750 هست؟
من یه فایل با نام camdriver0.dat برای بالا بردن فریم پیدا کردم اما نمی تونم به فایلها و فولدرهای سیستمی
گوشی دسترسی پیدا کنم .
می تونید به من کمک کنید؟
برو اینجا ببین مشکلت حل میشه!
forum.p30world.com/showthread.php?t=66041
سلام دوستان .
من چند وقت پیش یک k 750 خریدم . اما در حال ور رفتن با منوی مخفی و در قسمت تست دوربین یهو هنگ کرد . و به زور خاموش و روشن کردمش . الان هم بعضی مواقع هنگ میکنه و تا باطری رو در نیارم بی خیال نمیشه . می خواستم بدونم چارش چیه ؟ با فلش کردن حل میشه ؟ ضمن اینکه سریال اصلیه . ممکنه با فلش سریالهاش عوض بشه ؟ تورو خدا کمک کنین چون دارم روانی میشم .
در ضمن به دوستانی که گوشی میخرند توصیه میکنم مواضب لوازم جانبی گوشی مثل شارژر و باطری و ... باشند چون فروشنده ی محترم که مثلا آشنا !! هم بود به من شارزر تقلبی داده بود و بعدا با دعوا تونستم یک شارژر اصلی ازش بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)