سلام دوستان
گفتم چنتا نکته دیگه از بازی رو هم اضافه کنم.
1 - اگر به خوک ها غذا بدید با شما دوست میشن و کارهای شما رو تکرار میکنن.
مثلا اگر با تبر درخت ها رو بکنید اونا هم از شما تبعیت می کنن و درخت ها رو میکنن
در ضمن دوستی باهاشون باعث بالا رفت Sanity یا همون سلامتی مغز میشه
و هر چقدر به خوکی که باهاش دوست هستید نزدیکتر باشید Sanity شما سریغتر بالا میره.
اگر به خوک گل بدید بهتون کود تازه(!) میده.
2 - اگر یه خوک رو بکشید معمولا بهتون یدونه Meat میده یا یدونه Pig Skin
ولی اگر به یه خوک 3 یا 4 بار Monster Meat بدید تغییر شکل میده و بدنش مو در میاره!
اگر خوک تغییر شکل داده شده رو بکشید بهتون 2 تا Meat و یه Pig Skin میده که خیلی به صرفه تر از کشتن یه خوک عادیه.
3 - برای بالا بردن سلامتی مغز کلاه Tam'o Shanter خیلی گزینه خوبیه.
بطوریکه در روز ها دوبرابر کلاه گلی Sanity رو افزایش میده
و درغروب ها و سپس شب ها که در حالت عادی همواره از Sanity کاسته میشه ، با این کلاه Sanity حتی در شب هم افزایش پیدا می کنه
این کلاه رو می تونید با کشتن اون حیوون هایی که تو زمستون دارت پرت می کنن بهتون (و خونه اسکیمویی دارن-اسمشون رو یادم نیست) بدست بیارید.
(البته همیشه بهتون این کلاه رو نمیده شاید مجبور بشید 3-4 تا از اونارو بکشید تا بهتون بده)
4 - Mandrake یه موجود خوردنی(!) که مثل هویج روی زمین با زنگی متفاوت(سبز و سفید)
اگر اونارو بگیرید و در شب بپزید و بخورید سریع روز بعد میشه. (البته نمیدونم تو همه نسخه ها اینطوریه یا نه ، تو نسخه من اینطوری بود)
5 - یه غول هم هست (DeerClops) که معمولا تو زمستون ها میاد همون غولی که موقع راه رفتن زمین رو میلرزونه و 1 چشم داره و رو سرش شاخ داره و با یه ضربه همه چیز رو داغون می کنه
(یا TallBird که از تخمش مواظبت می کنه اشتباه گرفته نشه)
وقتی بهش نزدیک بشید با یه ضربه کلی از قلبتون رو کم می کنه من تنها روشی که پیدا کردم برای کشتنش استفاده از عصای سرعت دهنده بود
اینطوری حتی بدون خوردن یه ضربه هم میتونید بکشیدش ولی خیلی زمان نیاز داره شاید 40-50 تا ضربه مجبور بشید بهش بزنید.
البته میتونید به سمت Hound ها هم بکشونیدش که براتون یه مقدار Hound هم بکشه!یا شاید با تعداد زیاد Hound خودش کشته بشه.
(اگر روش بهتری کسی سراغ داره به منم بگه)
با کشتنش هم فکر کنم 8 تا Meat و یه چشم (DeerClops Eyeball) بدست میاد که قابل خوردنه!
6 - Hound های زمستون سفید (مایل به خاکستری) هستن که بعد از کشتنشون بهتون دوتا دندون و گاهی یه الماس آبی میده
که برای ساخت Ice Staff ساخته میشه که اگر ازش روی حیوونات بازی استفاده کنید اونارو منجمد می کنه.
البته این Hound ها تو تابستون هم ممکنه باشن ولی بیشتر تو زمستون دیده میشن.
7 - گل های گوشت خار میتونن بهتون توی جنگ ها کمک کنن ، میتونید Hound ها و یا سایر موجوداتی که بدنبالتون هستین رو به سمت گلها هدایت کنید تا بینشون جنگ دربگیره.
یه سری عکس هم هست که از بازی گرفتم بعدا میذارم.