تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 754 اولاول ... 192526272829303132333979129529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

تو عکس مودمم SNR MARGIN رو نوشته 200 دسی بل دیگه البته برای آپلود و برای دانلود هم 193 دسی بل
    این ADSL MODE رو میتونم خودم عوض کنم؟ یا باید از طرف صبانت عوض بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان اینم مشخصات modem من به نظر شما snr من خوبه خطم رو 4 mg بستن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد یک سوال دیگه داشتم این که ما 2 تا پریز تلفن داریم یکیش از مودم وصله به پریز و تلفن و اسپیلت سر راهش قرار داره که این مشکل نداره اما تلفن دوم ما که پریز جدا داره موقعی که تلفن زنگ میخوره یا میخوهیم زنگ بزنیم ور میدارم modem من خود به خود ریست میشه و صدای خش خش میده یعنی مودم قطع میشه اسپیلت هم خریدم اما اسپلت سر راهش قرار دادم باز خش خش میکنه و قطع میشه مودم چیجوری باید هماهنگش کنم آیا باید سیم بکشم وصل کنم به مودمم و اسپلت رو قرار میدم چون اسپلت من فقط به تلفن وصل میکنم به مودم وصل نمیکنم (تلفن دوم ممنون) وایرلس dlink 4 پورت دارم ممنون میشم کمک کنید

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من نامحدوده از مخابرات گرفتم کرج هم هستم با این اوصاف و عکسی که گذاشتم چطوری هست؟
    داره سرعت واقعی میده
    اگر 64 تا بده خوبه
    تو عکس مودمم SNR MARGIN رو نوشته 200 دسی بل دیگه البته برای آپلود و برای دانلود هم 193 دسی بل
    این ADSL MODE رو میتونم خودم عوض کنم؟ یا باید از طرف صبانت عوض بشه؟
    معمولا مودم های دیگه واحدشون db هست ولی مثلا snr 20 هست
    فکر کنم واسه شما هم snr 20 باشه
    20 زیادم بد نیست
    سلام دوستان اینم مشخصات modem من به نظر شما snr من خوبه خطم رو 4 mg بستن

بعد یک سوال دیگه داشتم این که ما 2 تا پریز تلفن داریم یکیش از مودم وصله به پریز و تلفن و اسپیلت سر راهش قرار داره که این مشکل نداره اما تلفن دوم ما که پریز جدا داره موقعی که تلفن زنگ میخوره یا میخوهیم زنگ بزنیم ور میدارم modem من خود به خود ریست میشه و صدای خش خش میده یعنی مودم قطع میشه اسپیلت هم خریدم اما اسپلت سر راهش قرار دادم باز خش خش میکنه و قطع میشه مودم چیجوری باید هماهنگش کنم آیا باید سیم بکشم وصل کنم به مودمم و اسپلت رو قرار میدم چون اسپلت من فقط به تلفن وصل میکنم به مودم وصل نمیکنم (تلفن دوم ممنون) وایرلس dlink 4 پورت دارم ممنون میشم کمک کنید
    دو تا گوشی داری روی خط؟درسته؟
    اگر اینجوریه
    فکر کنم با گذاشتن یک اسپلیتر برای اون گوشی مشکل حل شه
    شایدم با چند شاخه کردن سیم تلفن بتونی مشکل رو حل کنی ولی من تا حالا اینجوری نکردم!

4. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

معمولا مودم های دیگه واحدشون db هست ولی مثلا snr 20 هست
    فکر کنم واسه شما هم snr 20 باشه
    20 زیادم بد نیست
    خوب دسی بل همون db میشه دیگه بعد این رو نوشته 200 نه 20
    نگفتید میشه adsl mode رو عوض کرد یا باید خود صبانت عوض کنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

خوب دسی بل همون db میشه دیگه بعد این رو نوشته 200 نه 20
    نگفتید میشه adsl mode رو عوض کرد یا باید خود صبانت عوض کنه؟
    فکر کنم snr شما همون 20 هست
    پس 20 هم زیاد بد نیست
    سوال دوم رو دقیق نمی دونم

7. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

2تا گوشی دارم بله بعد این عکس که برای مودم گرفتم نویزم چجوری خوبه بعده میشه پهنای باندمو ارتقا داد یا نه ؟
    بعد اسپیلتر گرفتم اما نمی دونم چیجوری وصلش کنه آیا باید سیم بکشم وصلش کنم به مودم ؟ چون یک گوشی با اسپیلت وصله و به مودم وصله که من دارم استفاده میکنم ولی گوشی دیگه مستقیم به پریز تلفن وصله که زنگ میخوره مودم ریست میشه خش خش داره
    Last edited by a1l2i3z4a5h6r7; 18-07-2013 at 17:10.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

2تا گوشی دارم بله بعد این عکس که برای مودم گرفتم نویزم چجوری خوبه بعده میشه پهنای باندمو ارتقا داد یا نه ؟
    بعد اسپیلتر گرفتم اما نمی دونم چیجوری وصلش کنه آیا باید سیم بکشم وصلش کنم به مودم ؟ چون یک گوشی با اسپیلت وصله و به مودم وصله که من دارم استفاده میکنم ولی گوشی دیگه مستقیم به پریز تلفن وصله که زنگ میخوره مودم ریست میشه خش خش داره
    ببین به احتمال زیاد باید برای اون گوشی هم یک اسپلیتر بگیری یا حالت سیم کشی خونه رو عوض کنی!

10. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ببین به احتمال زیاد باید برای اون گوشی هم یک اسپلیتر بگیری یا حالت سیم کشی خونه رو عوض کنی!
    دوست خوبم اسپیلت دارم الان این عکس مودمم کیفتم چی جوری یعنی نویزم زیاده ؟
    بعد الان خط من رو روی 4mg بستن اگه بخوان زیاد کنن میکشه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_Y2K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

طرح آشنای خانواده
    از چند روز قبل رمضان سرعت افتضاح شده البته قبلشم چنگی به دل نمیزد ! هر روز بدتر از دیروز میشه..امروز که هی اینترنت قطع میشد و چند ساعت وصل نمیشد تا همین ساعت دو که وصل شد.
    اگه خط تلفن جدید بگیرم یه خط بدون نویز خواهد بود؟اصلا میشه روش اینترنت راه انداخت؟کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؟
    باید ببینی اول مشکل از سیم کشی خونه نباشه
    تا جایی که می تونی مشکل رو حل کن
    تو امضا من هم لینک در مورد نویز خط گذاشتم ببینش
    درود
    تاپیک رو از اول تا همینجا خوندم اطلاعات خوبی داره ممنون
    سیم کشی ها رو فکر کنم حدود صد باری چک کرده باشم
      محتوای مخفی: داستان نویز روی خط من 
    اصلا نمیدونم از کجا بگم یا شروع کنم !
    یه دو سه سالی از صبانت اینترنت داشتم تا سال پیش که یه مشکلی روی خط بوجود اومد که اصلا چراغ adsl ثابت نمیشد...
    این نکته رو بگم که از وقتی این مشکل بوجود اومده بود وقتی با تلفن صحبت میکردیم, قشنگ صدای ویز ویز میومد... خلاصه صبانتی ها میگفتن زنگ بزنین مخابرات یک مامور بفرستن خط رو چک کنه...مامور هم هر وقتی میمومد میگفت خط مشکلی نداره برید سیم کشی داخل خونه رو بررسی کنید ...
    خلاصه مشکل شد بین سر خط مخابرات وسیم کشی داخل خونه
    گفتیم بیایم از مخابرات اینترنت بگیریم که دیگه مجبور بشن بیان خودشون وصل کنن و عیب یابی کنن ...که باز دیدیم همون مامور اومد...وقتی گفتیم اینترنت نمیتونیم بگیریم گفت اصلا اینترنت به ما ربطی نداره مشکل از شرکت اینترنتتون هست...گفتیم خوب اینترنت هیچی این نویزی که روی تلفن هست درستش کن میگفت تا دم در خونه یا همون سر خط مخابرات وظیفه ماست تحویل بدیم...
    گفتیم باشه ، با گوشی مخصوص خودش که همراهش بود میگفت بیا گوش کن ببین صدایی روی این میشنوی یا نه که منم نمیشنیدم اونموقع که بعداً فهمیدم چون صدای بوقش ضعیف بود صدای نویز رو نمیشنیده بود تلفن بیسیم رو هم که قبول نداشت...
    ...دیگه وقتی زنگ میزدیم ماموره نمیومد ...حضوری رفتیم گفتیم یا این مشکل رو حل و کابل مارو عوض میکنید یا شکایت می کنیم....که ماموره رو فرستادن تا انجامش بده و اومد گفت نمیدونم از فلانجا تا همین سر خط خونتون عوض کردم حالا برید ببینید که مشکل حل شده یا نه
    ما که گفتیم دیگه حتما درست شدهرفتیم امتحان کردیم دیدیم ای بابا نخیر هم نویزه روی تلفن هست هم اینکه چراغ ای دی اس ال همونطوریه قطع میشه

ماموره خوشحالچون قبلا گفته بود مشکل از داخله ،گفت حالا بیاین سر خط ببینید اونجا هم تست کنید با گوشی خودش که تست کرد مثل دفعه قبل بود...اینبار رفتیم یه گوشی معمولی آوردیم که میشد صدای بوق رو یکمی بیشتر کرد که اونجا هم دیدیم ای بابا نویزه باز هست
    وایندفعه خود ماموره هم اون صدای نویزه رو شنیده بود دیگه بهانه ای نداشت که بگه به ما ربط نداره...
    گفتیم شما که گفتین کابل رو عوض کردین پس چرا درست نشده ...که گفت تو قسمت خود مخابرات هم باید عوض شه که دیگه حتما مشکل برطرف خواهد شد...که معلوم نیست چی کار کردن که تا دوهفته خط تلفونمونم هم قطع شد...بعد پی گیری ها فراوان ، زنگ زدن و دیدیم بله هم نویز روی تلفن رفته و هم چراغ adsl ثابت شد بعد چهار ماه بی اینترنتی و اعصاب خورد کنی بالاخره تونستیم دوباره به شبکه جهانی وصل شیم
    اومدیم افتادیم گیر مخابرات
    ببخشید زیاد شد

شما به یه نکته مهم اشاره نکردین و اون هم حالت فرکانس DSL هست که در مودم ها معمولا به حالت Auto یا All قرار داده شده ولی بهتره دستی بهترین گزینه رو انتخاب کنید که معمولا G.Dmt بهتر جواب میده
    کاش تاپیکو از همون اول دنبال میکردم
    از وقتی سرعت پایین اومده وقتی مودمو روشن میکنم چراغ adsl دو تا چشمک میزنه خاموش میشه دفعه بعد چهارتا میزنه خاموش میشه دفعه بعدش چراغ ثابت میشه نزدیک دو دقیقه طول میکشه
    ولی روی گزینه G.DMT همون بار اول که سی ثانیه میشه وصل میشه
    دستتون درد نکنه سرعت من یکمی بهتر شد
    Last edited by hamid_Y2K; 18-07-2013 at 18:19.

13. 5 کاربر از hamid_Y2K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوست خوبم اسپیلت دارم الان این عکس مودمم کیفتم چی جوری یعنی نویزم زیاده ؟
    بعد الان خط من رو روی 4mg بستن اگه بخوان زیاد کنن میکشه یا نه؟
    ظاهرا تا 18 مگ می کشه
    خط خوبه
    فیبر نوریه؟
    درود
    تاپیک رو از اول تا همینجا خوندم اطلاعات خوبی داره ممنون
    سیم کشی ها رو فکر کنم حدود صد باری چک کرده باشم
      محتوای مخفی: داستان نویز روی خط من 
    اصلا نمیدونم از کجا بگم یا شروع کنم !
    یه دو سه سالی از صبانت اینترنت داشتم تا سال پیش که یه مشکلی روی خط بوجود اومد که اصلا چراغ adsl ثابت نمیشد...
    این نکته رو بگم که از وقتی این مشکل بوجود اومده بود وقتی با تلفن صحبت میکردیم, قشنگ صدای ویز ویز میومد... خلاصه صبانتی ها میگفتن زنگ بزنین مخابرات یک مامور بفرستن خط رو چک کنه...مامور هم هر وقتی میمومد میگفت خط مشکلی نداره برید سیم کشی داخل خونه رو بررسی کنید ...
    خلاصه مشکل شد بین سر خط مخابرات وسیم کشی داخل خونه
    گفتیم بیایم از مخابرات اینترنت بگیریم که دیگه مجبور بشن بیان خودشون وصل کنن و عیب یابی کنن ...که باز دیدیم همون مامور اومد...وقتی گفتیم اینترنت نمیتونیم بگیریم گفت اصلا اینترنت به ما ربطی نداره مشکل از شرکت اینترنتتون هست...گفتیم خوب اینترنت هیچی این نویزی که روی تلفن هست درستش کن میگفت تا دم در خونه یا همون سر خط مخابرات وظیفه ماست تحویل بدیم...
    گفتیم باشه ، با گوشی مخصوص خودش که همراهش بود میگفت بیا گوش کن ببین صدایی روی این میشنوی یا نه که منم نمیشنیدم اونموقع که بعداً فهمیدم چون صدای بوقش ضعیف بود صدای نویز رو نمیشنیده بود تلفن بیسیم رو هم که قبول نداشت...
    ...دیگه وقتی زنگ میزدیم ماموره نمیومد ...حضوری رفتیم گفتیم یا این مشکل رو حل و کابل مارو عوض میکنید یا شکایت می کنیم....که ماموره رو فرستادن تا انجامش بده و اومد گفت نمیدونم از فلانجا تا همین سر خط خونتون عوض کردم حالا برید ببینید که مشکل حل شده یا نه
    ما که گفتیم دیگه حتما درست شدهرفتیم امتحان کردیم دیدیم ای بابا نخیر هم نویزه روی تلفن هست هم اینکه چراغ ای دی اس ال همونطوریه قطع میشه

ماموره خوشحالچون قبلا گفته بود مشکل از داخله ،گفت حالا بیاین سر خط ببینید اونجا هم تست کنید با گوشی خودش که تست کرد مثل دفعه قبل بود...اینبار رفتیم یه گوشی معمولی آوردیم که میشد صدای بوق رو یکمی بیشتر کرد که اونجا هم دیدیم ای بابا نویزه باز هست
    وایندفعه خود ماموره هم اون صدای نویزه رو شنیده بود دیگه بهانه ای نداشت که بگه به ما ربط نداره...
    گفتیم شما که گفتین کابل رو عوض کردین پس چرا درست نشده ...که گفت تو قسمت خود مخابرات هم باید عوض شه که دیگه حتما مشکل برطرف خواهد شد...که معلوم نیست چی کار کردن که تا دوهفته خط تلفونمونم هم قطع شد...بعد پی گیری ها فراوان ، زنگ زدن و دیدیم بله هم نویز روی تلفن رفته و هم چراغ adsl ثابت شد بعد چهار ماه بی اینترنتی و اعصاب خورد کنی بالاخره تونستیم دوباره به شبکه جهانی وصل شیم
    اومدیم افتادیم گیر مخابرات
    ببخشید زیاد شد

کاش تاپیکو از همون اول دنبال میکردم
    از وقتی سرعت پایین اومده چراغ adsl دو تا چشمک میزنه خاموش میشه دفعه بعد چهارتا میزنه خاموش میشه دفعه بعدش چراغ ثابت میشه نزدیک دو دقیقه طول میکشه
    ولی روی گزینه G.DMT همون بار اول که سی ثانیه میشه وصل میشه
    دستتون درد نکنه سرعت من یکمی بهتر شد
    خواهش می کنم
    خوشحالم که از تاپیک استفاده کردی

چرا date rate ثابتی نداری؟

15. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •