البته در تكميله حرفه دوسته خوبم ali_j98 براي آپديت بايد حداقل اينترنت پرسرعت هم داشته باشي و يا اگه دايل آپ هستي مطمئن باشي كه وسطش قطع نميشه چون با اينترنت سرو كار داري
البته در تكميله حرفه دوسته خوبم ali_j98 براي آپديت بايد حداقل اينترنت پرسرعت هم داشته باشي و يا اگه دايل آپ هستي مطمئن باشي كه وسطش قطع نميشه چون با اينترنت سرو كار داري
اي بابا ما اخرش نفهميديم چي شدنوشته شده توسط boys_won
براي آپديت مگه فريمور گير نمياد كه 2-3 ساعت وصل باشيم آخرش هم ارتباط شايد قطع بشه
منظورم از فريمور فايلش هست كه ديگه احتياجي به كانكت شدن به اينترنت نباشه
والا اگه آدم adsl هم داشته باشه با سرويس اينترنت تو ايران هميشه امكان قطع شدنش هست
راستي با adsl چقدر طول ميكشه ؟
اگه با نرم افزاري كه تو سايته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي شده بخواي آپگريد كني بايد كريديت بخري واسه دانلود كردن فريمور گوشيت ولي اگه فايله فريمورشو گير بياري با همون نرم افزار به راحتي آپگريد ميكني
احتياجي هم به اينترنت نيست
آرميتا خانوم اطلاعاتتون در مورده فريمور خوبه فقط يه چند جا اشكال داري :
سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازون سايت هايي است كه بيشتر به فكر كسبه درامد هست تا گوشي شما حرف اولت درسته
ولي اگه فايله فريمور هم داشته باشي واسه آپديت كردنه گوشيت با اين نرم افزار يعني client 16.4 بازم كريديت داشته باشي چون موقعي كه دكمه فلش رو ميزني با اينكه فايل هاي فريموره گوشيتو از رو هارد بهش آدرس دادي ولي با اين حال ميگه بايد وصل شي به سروراگه با نرم افزاري كه تو سايته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي شده بخواي آپگريد كني بايد كريديت بخري واسه دانلود كردن فريمور گوشيت
كه بازم آپگريد از اين راه امكان پذير نيست
اگه فايلشو داشته باشيم با چه نرم افزاري بريزيم تو گوشي ؟؟
نه علي جان من فقط خواستم جواب پدرام رو بدم. بحث وسواس نيست.نوشته شده توسط hossein31
Last edited by hossein31; 05-09-2006 at 16:28.
كه اينطور حسين جان. ببخشيد من فكر كردم كه كليد كردي رو اين گوشيه بد بخت.
حالا حسين جان از گوشيت كه راضي هستي؟؟؟
تو رو خدا يكي به من بگه بهترين 810 تو بازار ساخت كجاس؟مشخصاتش چيه....من فردا مي خوام بخرم!
فرقي نميكنه ساخت كجا باشه ولي فكر كنم اكثرا مالزي هستند
مشخصاتشم تو اين سايت نگاه كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو حالت ماكرو با نور +2 عكس رو سيو نميكنه چه كار كنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)