آره. 11 میشه.
من اول قسمت 9 رو ندیده بودم اونا گفته بودن شهاب اون دو تا رو فرت کرده. الان که دیدم یکی دیگه فرت کرده بود که!! دی / یا شهاب دستور داده بود به اون؟ چطوریاس؟
آره. 11 میشه.
من اول قسمت 9 رو ندیده بودم اونا گفته بودن شهاب اون دو تا رو فرت کرده. الان که دیدم یکی دیگه فرت کرده بود که!! دی / یا شهاب دستور داده بود به اون؟ چطوریاس؟
Last edited by Ghaioom; 04-06-2013 at 11:30.
قسمت دیشبش واقعا افتضاح بود
یعنی فاجعه بود داستان حتی یک خط هم جلو نرفت
فقط دوباره نشون داد که چطور و با کمک چه کسایی از زندان فرار کرده.
وقتی هم سریال فضای خانواده سرگرد رو نشون میده واقعا حال به هم زن میشه هم زنش و هم دوتا بچش غیر طبیعی بازی میکنن
دیالوگها هم در حد فاجعه.
در کل قسمت دیشب رو هرکی ندیده میتونم بگم هیچی از دست نداده
چقدر فاز منفی تو این تاپیک زیاده
حالا اگه همین موضوع و سریال تو فلان کشور ساخته میشد همه میگفتن به به عجب سریالی مو لا درزش نمیره !!!
اینایی که تند تند ایراد میگیرند خودشون از همه بیشتر تو کف سریال هستند
پ ن : امشب که فوتبال داره چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه هم که پخش نمیشه تا شنبه نمیادش ؟
فوتبال ساعت چنده؟![]()
چهارشنبه چرا پخش نشه؟!
5شنبه پخش نمیشه ولی جمعه خلاصه قسمتهای قبلی رو پخش میکنه اگه دیده باشین.
اتفاقا چهارشنبه پخش ميشه و بعد از پخش سريال تو صفحه فيس بوقشون مسعود آب پرور به سوالات كاربران جواب ميدهپ ن : امشب که فوتبال داره چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه هم که پخش نمیشه تا شنبه نمیادش ؟
اين صفحه فيس بوق واسه سريال عاليه
اميدوارم بزودي واسه همه سريالا راه اندازي شه
الانم تو صفحشون مسئول آي تي به همه سوالات كاربران در مورد كاراي كامپيوتري كه جمشيد انجام ميده جواد ميده
لينك صفحه فيس بوق: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4شنبه کـــه میــــده![]()
چون 3 شنبه و 5 شنبه فیلم رو نشون نمیدن با توجه به تبصره بین التعطیلین پس 4 شنبه هم که بینشون قرار داره نشون نمیدن![]()
خوبه شما رییس صدا سیما نشدی ....![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)