تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 444 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقا من اصلا" جریان next generation رو نمیفهمم...یکی رک و راست بگه فیفا 14 برای pc میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟(میدونم Ng یعنی نسل بعدی) ولی کلا" میخوام بدونم یه فیفا 14 کامل از همه نظر! واسه pc میاد یا نه....ممنون

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی کلا" میخوام بدونم یه فیفا 14 کامل از همه نظر! واسه pc میاد یا نه
    نچ!
    فقط X1 و PS4

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11 FIFA 14 - Career Mode First Look

چیزی در مورد bal بازی نیومده چون خیلی ضعیفه کریر مود چی
    سلام؛

BaL که برای PES هست! برای فیفا BaP بود دیگه!

و امّا در مورد کریر:

در پشت صحنه‌ی آکادمی جوانان بارسلونا یا شهرت چشم‌گیر آرسن ونگر به خاطر کشف استعدادهای ناشناخته، گروهی از دیده‌بانان مطمئن وجود دارد. این شبکه‌های جهانی دیده‌بانی پیچیده برای یافتن ابرستاره‌ی بعدی باشگاهشان پاسخگو هستند؛ و فیفا 14 این دنیای دیده‌بانی حرفه‌ای را زنده می‌کند.

شبکه‌ی نقل و انتقالات سراسری
    روش بازی کردن مود کریر به لطف شبکه‌ی نقل و انتقالات سراسری برای همیشه تغییر می‌کند. اکنون مدیران می‌توانند شبکه‌ی دیده‌بانان خود را بسازند، توسعه دهند و بهبود ببخشند تا برایشان مشخصات و ویژگی‌های بازیکنان را از سراسر جهان جمع‌آوری کنند. دیده‌بان‌ها برای جست و جو در لیگ‌های مختلف، نوع بازیکن‌ها یا زیر نظر داشتن بازیکنان خاص فرستاده می‌شوند.
    این روش نوآورانه برای بازی مود کریر، هم‌چنین از مفهوم رتبه‌ی کلی بازیکن به عنوان یک سنجش مورد تقاضا از توانایی‌های بازیکن صرف نظر می‌کند. به جای آن، شما با دیده‌بانانتان درباره‌ی نوع بازیکنی که می‌خواهید، گفت‌وگو می‌کنید. برای این کار از اصطلاحات فوتبالی مانند پرکار، امیدوارکننده، سریع و ... استفاده می‌کنید. این باعث تعامل بیشتری با دیده‌بانانتان و بازار نقل و انتقالات می‌شود، و بسیار طبیعی‌تر و واقعی‌تر به نظر می‌رسد.
    بهتر از همه، این است که دیده‌بانی تنها به فصل نقل و انتقالات محدود نمی‌شود. مانند دنیای واقعی، شبکه‌ی دیده‌بانان شما در طول سال برای استعدادیابی جست‌وجو خواهند کرد که این امر فصل نقل و انتقالات بهتری را برای شما در پی خواهد داشت.

مرکز کریر
    در مرکز شبکه‌ی سراسری نقل و انتقالات، یک مرکز کاملاً جدید وجود دارد؛ بهترین پیشرفت برای کاری که سه سال پیش شروع شد. این مرکز کارآمد اجازه‌ی دسترسی مستقیم به همه‌ی قابلیت‌های مود کریر را می‌دهد. ارتباط با کارمندان باشگاه شما را از جریان بازی دور نخواهد کرد و وقفه‌ی کمتری ایجاد خواهد شد. هم‌چنین گزارش‌های دیده‌بانی زنده از شبکه‌ی شما در هر زمانی ارائه می‌شوند و به شما برای تصمیم‌سازی اطّلاعات بیشتری می‌دهند.
    با شبکه‌ی سراسری نقل و انتقالات جدید فیفا 14، شما توانایی قراردادهایی را امضا کنید، پیش از آن که بازیکنان جوان، ابرستاره‌های فردا شوند.

ببخشید که با این ترجمه هیچی نفهمیدید!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی، دیده بان = Scout و رتبه‌ی کلی = Overall Rating
    Last edited by MHSou; 01-08-2013 at 06:05.

4. 3 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

Next Gen یعنی چی؟
    مگه واسه 360 و ps3 چی منتشر میشه؟
    نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ه
    خب تغییراتش چی هست؟
    فقط منو؟
    بالاخره صورتها هم کمی تغییر میکنه یا مثلا ورزشگاه ها همین طور
    یا امکاناتی مثل نیمکت یا برانکارد به نسخه xbox360 و ps3 اضافه میشه دیگه؟
    تغییراتش رو گفتم دیگه ! از نظر گرافیک که نباید انتظار تغییر زیادی داشته باشیم ! فیس ها هم 100 % بروز میشن و ...
    امیدوارم اوضاع دلار !!! یکم روبراه بشه و هممون بتونیم یه کنسول نسل هشتم ( فرقی نمیکنه کدوم ! ) بخریم و حالشو ببریم
    آقا من اصلا" جریان next generation رو نمیفهمم...یکی رک و راست بگه فیفا 14 برای pc میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟(میدونم Ng یعنی نسل بعدی) ولی کلا" میخوام بدونم یه فیفا 14 کامل از همه نظر! واسه pc میاد یا نه....ممنون
    نسخه‌ی نسل بعد برای کنسول‌های نسل جدید (PS4 و XBox1) عرضه خواهد شد.
    تفاوتش هم بر می‌گرده به بهره‌گیری نسخه‌ی نکست از موتور Ignite که گرافیک بهتری رو برای بازیکنان به همراه داره؛ علاوه بر حرکات دقیق‌تر و انیمیشن‌های بیشتر برای حرکت بازیکنان، درگیر بودن همه‌ی بازیکنان در بازی، فعّالیت بیشتر و پر شورتر تماشاگران و تکنیک‌های جدید برای بازیکنان.
    پیشرفت‌های نسخه‌ی نسل فعلی هم عبارت‌اند از: پیشرفت در سیستم شوت‌زنی و کنترل توپ، حرکات دقیق‌تر بازیکنان، هوش بیشتر هم تیمی‌ها، سیستم جدید نقل و انتقال و فیزیک واقعی‌تر توپ.

من که منتظر next-gen رو pc میمونم. اصلا با دسته نمیتونم بازی کنم.
    فکر کنم حداقل باید 3 سالی صبر کنید !
    تأیید می‌شه!

همش چرته . پارسال هم قبل از انتشار بازی کلی از این تصاویر منتشر شد همه اینطوری که چه گرافیکی داره فیفا 13 . بعد که بازی اومد دیدن با همون گرافیک 12 رو به رو هستن . نه فقط پارسال بلکه هر سال همین اش و همین کاسه اس .
    کلا کار هر سالشه EA که تصاویر فیک ارائه میده . نه فن هاش بلکه خودش این تصاویر رو منتشر میکنه . واقعا شرکتی پولدوست تر و تبلیغ گرا تر از EA نداریم .
    اینا که ویدیوهاش هم منتشر شده!!

به زودی کاور fifa 13 خودمو اینجا اپ میکنم، ea با این کاوراش تخته کنه، بره.
    ابر کاور fifa 14 رو هم بصورت دمو براتون نمایش میدم تا قسمت اخرشو بعد از اومدن بازی تکمیل کنم.
    حالا من این رو بذارم دوباره مدیران عزیز حذف می‌کنن، ولی انصافاً اگه به جای اون عکس مسی این رو بزارن بهتر نمی‌شه؟

6. 6 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تا جایی که من میدونم فیفا 14برای کنسول های نسل بعدی با موتور جدید همراه هست ولی برای پی سی که از همون موتور قبلی استفاده میکنند حالا بعضیا میگفتند برای پی سی نمیاد اخه فیفا توی کنسول 20درصد گیمر های پی سی میشه حرفایی... این کارایی هم که برای کنسول ها میکنن نه به خاطر اینه که اینده خوبی داشته باشن بلکه سخت افزار های کامپیوتر بازی با این گرافیکارو نمیکشه.

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

تا جایی که من میدونم فیفا 14برای کنسول های نسل بعدی با موتور جدید همراه هست ولی برای پی سی که از همون موتور قبلی استفاده میکنند حالا بعضیا میگفتند برای پی سی نمیاد اخه فیفا توی کنسول 20درصد گیمر های پی سی میشه حرفایی... این کارایی هم که برای کنسول ها میکنن نه به خاطر اینه که اینده خوبی داشته باشن بلکه سخت افزار های کامپیوتر بازی با این گرافیکارو نمیکشه.
    سلام؛

آخه ظاهراً بحث کشیدن نیست، وقتی عنوانی مثل Battlefield 4 هم داره روی پی‌سی عرضه می‌شه...!
    (البته مقایسه‌ی درستی نیست، ولی بعید می‌دونم سیستمی که BF4 رو بکشه فیفا رو نکشه )

9. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

این فیفا 14 واسه ایکس باکس میاد؟

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

این فیفا 14 واسه ایکس باکس میاد؟
    نسخه‌ی نکست برای ایکس باکس 1 و پلی استیشن 4
    نسخه‌ی کارنت برای پی‌سی، ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

نسخه‌ی نکست برای ایکس باکس 1 و پلی استیشن 4
    نسخه‌ی کارنت برای پی‌سی، ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3
    این دو نسخه با هم چه تفاوتی باهم دارند؟

14. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •