تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 44 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 438

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل (فصل دوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه مدل های متنوع پلیر (DAP:digital audio player) تو بازار ایران موجود نیست.من هم مثل شما دنبال خرید بودم اما چیز خیلی مناسبی پیدا نکردم جز چند تا مدل سونی که به نسبت قیمت امکانات چندانی ندارند و به نظرم با چیزهایی که اساتید این فروم همیشه راهنمایی کردن ارتقا هدفون و استفاده از گوشی های میان رده یا بالاتر اندرویدی به صرفه تر باشه.اما اگر خواهان کیفیت صدای بالاتر و امکانات بیشتر هستید FIIO X3 و یا مدل جدیدترش X5 گزینه های خوبی هستند نمایندگیش هم اگر اشتباه نکنم نامداران هست.
    مرسی از جوابتون
    ولی مشکلی که هست اینه که باتری گوشیها خیلی زود خالی میشه که اصلا مناسب گوش کردن زیاد اهنگ یا ضبط طولانی صدا نیست.
    گوشی خود من همینجوری با یه استفاده معمولی یک روزو نیم دووم میاره حالا اگه بخوام مدام اهنگ گوش کنم یا ضبط صدا کنم دیگه هیچی هرنصف روز باید بزنم به شارژ و خب این اصلا مناسب نیست.

2. این کاربر از printemps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من نگاه کردم چند صفحه قبل رو.واقعیت اینه که یکی از دوستان جواب داده بودن. خب به هرحال همونطور که گفتید اون مدل ها توی ایران موجود نیستن دیگه و بجاشون پر شده از مدل های متفرقه. این هم به هر حال اضافه کنید به دیگر ویژگی های وطن.فعلا از برند ترنسند توی ایران موجوده که در مقابل برندهای متفرقه خب قابل اعتماد تره.کیفیت ضبطش بدک نیست. ولی من مقایسه مستقیم نکردم.پلیرهایی مثل فیو، بیشتر بهینه شدن برای پخش آهنگ. برای همین قابلیت ضبط صدا و پخش کلیپ ندارن اصلا. باطریشون خوبه به نظر من.کیفیت صدا هم خب کاملا برتره. ولی بستگی به هدفون و کیفیت آهنگتون خیلی داره.

4. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مرسی از جوابتون
    ولی مشکلی که هست اینه که باتری گوشیها خیلی زود خالی میشه که اصلا مناسب گوش کردن زیاد اهنگ یا ضبط طولانی صدا نیست.
    گوشی خود من همینجوری با یه استفاده معمولی یک روزو نیم دووم میاره حالا اگه بخوام مدام اهنگ گوش کنم یا ضبط صدا کنم دیگه هیچی هرنصف روز باید بزنم به شارژ و خب این اصلا مناسب نیست.
    چند روز پیش تو ولیعصر پلیر philips Gogear Muse -16gb را دیدم قیمتش هم حدود 350 هزار تومان هست.چند تا ریویو هم که ازش دیدم مثبت
    بود .پخش فرمت های lossless در کنار قابلیت افزایش حافظه( هر چند حافظه خودش هم کافیه) و....کیفیت ضبطش هم بد نیست اینطور که خوندم.شاید خیلی ایده آل نباشه اما به نظرم از برندهای متفرقه بهتره.

6. این کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

سلام بر دوستان خصوصا rave-87 عزیز
    در مورد کیفیت رکورد و مسترینگ سوای از بیت ریت و فرمت آهنگ کاملا باهاتون موافقم .اختلافشم میشه راحت بین موسیقی چند سال قبل و آهنگای با رکورد امروزی متوجه شد.راستی چند روزه منتظر نقدتون {قبلش بگم تبریک}از fiio x5 هستم.

8. این کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بر دوستان خصوصا rave-87 عزیز
    در مورد کیفیت رکورد و مسترینگ سوای از بیت ریت و فرمت آهنگ کاملا باهاتون موافقم .اختلافشم میشه راحت بین موسیقی چند سال قبل و آهنگای با رکورد امروزی متوجه شد.راستی چند روزه منتظر نقدتون {قبلش بگم تبریک}از fiio x5 هستم.
    سلام
    ممنون
    راستیتش کلاً من مقداری تنبل شدم و حال و حوصله ریویو نوشتن رو ندارم. البته حتماً اینکار رو می کنم. ولی یکی از علت هایی که دست نگه داشتم، این بود که دوست داشتم توانایی درایو کردن هدفون های امپدانس بالا رو باهاش امتحان می کردم. که فعلاً اون هدفونی که مد نظرم بود دستم نرسید. از طرف دیگه دوست داشتم یکسری فایل DSD رو هم باهاش امتحان کنم.
    به هر حال سعی می کنم ریویو رو شروع کنم و هرکدوم از قسمت ها رو اگر فعلاً نیمه کاره موند. در آینده اضافه کنم.
    فعلاً به عنوان یکسری کامنت کوتاه، یکسری نظرات می دم که امیدوارم در حد مقدماتی کمک کنه دوستان رو.

از لحاظ سبک صدا، باید بگم که مقداری صدای تیره تری به نسبت آیپاد تاچ و سامسونگ گلکسی اس 4 (با پلیر دیفالت) داره
    از لحاظ سبک ارائه مطلب، x5 مثل اس 4 و آیتاچ صدا رو توی صورتتون پرتاب نمیکنه. البته بعضاً این وضعیت توی پلیرهای ارزون قیمت همراه میشه با گرفتگی صدا. ولی x5 با وجود اینکه صداش مقدار کمی تیره هست، ولی به هیچ وجه گرفته نیست.
    من شخصا برای اولین بار مفهوم سیاه بودن پس زمینه رو توی این پلیر درک کردم. واقعاً مفهومیه که توضیح دادنش سخته. ولی در این حد بگم که تا حالا موزیکهام رو با این مقدار کم دیستورشن گوش نداده بودم. شما دقیقاً احساس می کنید صدای سازها داره توی فضایی منتشر می شه که هیچ چیز دیگه ایی توی اون فضا جریان نداره.
    از لحاظ تفکیک سازها، در بالاترین سطحیه که من تا حالا شنیدم. همونطور که قبلاً گفتم، پلیرهایی مثل آیپاد تاچ و سامسونگ گلکسی اس 4 صدا رو توی صورتتون می زنن. ولی x5 به قول اونوری ها بیشتر laid back هست و در عین حال، سازها رو در صورت نیاز در سطوح مختلف و مکان های قرار میده.

از لحاظ رابط کاربری واقعاً بدون ایراد بوده برای من.
    به عنوان دک/آمپ با کامپیوتر کار می کنه.
    خروجی لاین اوت (قبل از آمپ) و کواکسیال دیجیتال (قبل از دک) داره.
    انواع کابل و لوازم جانبی توی جعبش هست.
    2 تا جای رم داره که هرکدوم در حال حاضر تا رم 125 گیگ رو جواب می دن.
    در نهایت با وجود قیمت 350 دلاری، با قیمت خیلی مناسبی داره به فروش میره (یک میلیون تومان) و گارانتی معتبری داره (نامداران).

نکته بسیار مهمی که باید بهش اشاره کنم، دوباره همون رده بندی اهمیت عوامل مختلف در صدا هست که صفحه قبل بهش اشاره کردم. با وجود اینکه آهنگ هام همشون فرمتشون فلک بود و هدفون بنده هم وستون 4r بود اما باید بگم که آهنگ های بسیاری بودن که من باهاشون تفاوتی بین x5 با پلیرهای قبلیم نمی دیدم. یا حتی به دلیل سبک صدای این پلیر، توی بعضی آهنگ ها، پلیرهای قبلی رو تا حدی ترجیح می دادم. پس دوستان وقتی می خوان به خرید این محصول فکر کنن، حتماً به چند تا مطلب دقت کنن:
    1- آیا کیفیت آهنگهاشون (بیت ریت، کیفیت ضبط، کیفیت مسترینگ) در بالاترین حد هست؟
    2- آیا هدفون لااقل بالای 100 دلار دارن؟
    3- سبک صدای هدفونشون و پلیر فعلیشون چطوره براشون ؟

انشالله بعداً به صورت کاملتر در موردش می نویسم.

10. 7 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ضبطهای خبرنگاری قابلیت پخش با ایرفون هم دارن؟
    نظرتون درباره اینها چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باتری قابل شارز با USB و شارژر دارن؟
    از برند سونی زیاد خوشم نمیاد لندر چطوره؟
    اینها بهتره یا فیلیپسی که دوستمون گفت؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان ضبطهای خبرنگاری قابلیت پخش با ایرفون هم دارن؟
    نظرتون درباره اینها چیه؟

باتری قابل شارز با USB و شارژر دارن؟
    از برند سونی زیاد خوشم نمیاد لندر چطوره؟
    اینها بهتره یا فیلیپسی که دوستمون گفت؟
    اون ضبط سونی که گذاشتید، همونطور که توی مشخصاتش نوشته، خروجی مینی برای هدفون داره. پس اگر اون رو تهیه کنید، باید یدونه آداپتور کوچیک هم تهیه کنید.
    اون لندر رو من تا حالا نشنیده بودم اسمش رو، توی گوگل سرچ می کنم اسمش رو. بیشتر صفحه های فارسی میاره.
    اون پلیر سونی، احتمالاً قابلیت ضبط نداره.
    اگر اولویتتون با ضبط هست، خب همون ضبط خبرنگاری سونی رو بگیرید. رم میکرو اس دی می خوره. باطری قلمی می خوره. ولی شارژر نداره احتمالاً.

13. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل و زحمت کش عزیزان چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید برای هدفون
    Shure se215 و فرمت flac پلیر کوون d3 مناسبه یا یکی از مدل های سونی؟ سانسا و ایریور چطور؟ گوشی HTC one m8 چطور؟ یا Xperia z2 ؟؟ ممنون میشم از پاسختون

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل و زحمت کش عزیزان چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید برای هدفون
    Shure se215 و فرمت flac پلیر کوون d3 مناسبه یا یکی از مدل های سونی؟ سانسا و ایریور چطور؟ گوشی HTC one m8 چطور؟ یا Xperia z2 ؟؟ ممنون میشم از پاسختون
    از لحاظ کیفیت بخواین، فرق خاصی ندارن خب. همشون خوبن. من باشم سانسا رو برمیدارم. مگر اینکه قصدتون خرید یکی از اون اسمارت فون هایی باشه که اشاره کردید.

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام ، کیفیت و وضوح پخش صدا ضبط های خبرنگاری مثل سونی 412خیلی پایین نیست ؟ کلا در چه سطحی هستش ؟
    چون یکی بود میگفت در سطح گوشی 100 تومنی نوکیا هستش
    Last edited by meisam317; 26-06-2014 at 03:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •