رفتم 4تا مغازه پرسیدم میگن آخرین بازی بتمن اومده.تا فردا بیاد مام بریم بخریمش
رفتم 4تا مغازه پرسیدم میگن آخرین بازی بتمن اومده.تا فردا بیاد مام بریم بخریمش
دوست عزیز من بازی رو حدود یک هفته رو ایکس باکس دارم بازی کنم.با احترامی که برای نظر دوستان دارم باید بگم به هیچ وجه از بازی با کنسولش پشیمون نخواهید شد.بافت بازی بسیار زنده و از نظر نورپردازی بینظیر کار شده.همکاری تیمی بسیار جالب از آب در اومده و میتونید رو هم تیمیتون کاملا حساب کنید.دیگه اون سردرگمیهای خاص نسخه 3 رو تو گیم پلی من ندیدم.من حتی بر خلاف صحبت دوستان از موتور قوی frost bite3 کاملا جا خوردم.دوست من xbox360 حالا حالا ها نخواهد مرد.به عنوان مثال کافیست فقط چند دقیقه بازی nbk14 رو بازی کنید تا هنوز قدرت این کنسول رو باور داشته باشید.
در مورد بتلفیلد4 میتونم بگم حرکات شخصیه کاراکترها واقعیتر از آب در اومدن نسبت به نسخه قبلی.از نظر کنترل بازی به خاطر استفاده بجا از کنترل 4 جهته دسته , خیلی برای شما در درگیرهای شلوغ میتوانید واقعا کاربردشو متوجه شوید.از نظر داستانی چیزه خاصی نداره ولی در عین حال کاملا مراحل جذاب کار شده.و تا حدودی مثل سری های call of duty نظامی سرف نیست.و در بعضی مواقع حس بازی در یک فیلم نظامی هیجان انگیز به شما دست خواهد داد.
در ضمن این بازی همانند gta5 فقط بروی کنسولهای هارددار قابل بازی خواهد بود.
دوست عزیز من نسخه xbox رو یا هفته ای هست دارم.اگر خواستید لطف کنید توضیحاتی که به دوست عزیز رو در بالا دادم مطالعه کنید.سوالی بود در خدمتم
نه دوست عزیز لازم نداره
دوستم من بازی کردم, بالا توضیح دادم
Last edited by hosseincode2008; 29-10-2013 at 19:26. دليل: ادغام پست های پشت سر هم
والا من برای pc میخوام و مثل اینکه هنوز بیرون نیومده و تازه برای دانلود قرار دادن.فردا پسفردا بیاد میخرمش
نبود 15 گیگه دیگهلامصب از دیشب گذاشتم واسه دانلود تازه 5 گیگ بیشتر نگرفته
![]()
بابا ول کنا.برو بخر.من سرعتم 1مگه ولی خب نمیتونم بذارم شونصد گیگ بگیره محدودیت ترافیک دارم.باید بذارم شبا دانلود بشه که اونجور کلی وقت میبره.برم بخرمش راحت تر و باصرفه تره
حال ندارم برم از بیرون بخرمسرعت منم به اصطلاح 1مگه اما اکثرا اوقات بین 60 تا 75 در نوسانه
![]()
خيلي ببخشيدا ولي خسته نباشيد به چه اميدي با اين سرعت افتضاخ داريد دانلود ميكني كجاي اين سرعت يه مگه من الان 2 مگ دارم شب ها رايگان سرعت دانلود من روي 650 الي 700 هستش ولي دانلود نميكنم چون حوصلشو ندارم تازه جاي اضافي هم اشغال ميكنه
بله شما درست می فرمایید.مخابراته دیگه بیش از این نباید ازش انتظار داشت.حالا تا فردا صبح اگه همین جوری بود میرم از بازار میخرم.اما شما هم خوب سرعت دراید ازش استفاده کنید.من مشکل هارد و فضا ندارم..
دوست عزیز هیچ نسخه پی سی رو دانلود نکنین چون هیچ کرکی رو فایلاش جواب نمیده.از من میشنوید دانلود نکنید
دوستم حدود 3 روز تو توپخونه تهران دارن نسخه پی سی رو میفروشن.با یه کرک روسی که مشکلی هم نداشته
نسخه سایت دانلودها مشکلی نداره واسه پی سی کار میکنه
Last edited by hosseincode2008; 29-10-2013 at 19:24. دليل: ارسال پشت سر هم
@ hellpatrol
بهتره بجای اینکه چندتا پست پشت سر ه مبزنید،همه ی نوشته هاتون رو توی یه پست بفرستید،اینجوری تاپیک الکی شلوغ نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)