تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 71 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 706

نام تاپيک: Battlefield 4

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

رفتم 4تا مغازه پرسیدم میگن آخرین بازی بتمن اومده.تا فردا بیاد مام بریم بخریمش

داره خودمونی میشه hellpatrol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفتم 4تا مغازه پرسیدم میگن آخرین بازی بتمن اومده.تا فردا بیاد مام بریم بخریمش
    دوست عزیز من بازی رو حدود یک هفته رو ایکس باکس دارم بازی کنم.با احترامی که برای نظر دوستان دارم باید بگم به هیچ وجه از بازی با کنسولش پشیمون نخواهید شد.بافت بازی بسیار زنده و از نظر نورپردازی بینظیر کار شده.همکاری تیمی بسیار جالب از آب در اومده و میتونید رو هم تیمیتون کاملا حساب کنید.دیگه اون سردرگمیهای خاص نسخه 3 رو تو گیم پلی من ندیدم.من حتی بر خلاف صحبت دوستان از موتور قوی frost bite3 کاملا جا خوردم.دوست من xbox360 حالا حالا ها نخواهد مرد.به عنوان مثال کافیست فقط چند دقیقه بازی nbk14 رو بازی کنید تا هنوز قدرت این کنسول رو باور داشته باشید.
    در مورد بتلفیلد4 میتونم بگم حرکات شخصیه کاراکترها واقعیتر از آب در اومدن نسبت به نسخه قبلی.از نظر کنترل بازی به خاطر استفاده بجا از کنترل 4 جهته دسته , خیلی برای شما در درگیرهای شلوغ میتوانید واقعا کاربردشو متوجه شوید.از نظر داستانی چیزه خاصی نداره ولی در عین حال کاملا مراحل جذاب کار شده.و تا حدودی مثل سری های call of duty نظامی سرف نیست.و در بعضی مواقع حس بازی در یک فیلم نظامی هیجان انگیز به شما دست خواهد داد.
    در ضمن این بازی همانند gta5 فقط بروی کنسولهای هارددار قابل بازی خواهد بود.

چه خوب ...نمیدونم اینجا کسی 360 نداره که بازی کرده باشه ؟ چون الان 2روزه اومده ....
    دوست عزیز من نسخه xbox رو یا هفته ای هست دارم.اگر خواستید لطف کنید توضیحاتی که به دوست عزیز رو در بالا دادم مطالعه کنید.سوالی بود در خدمتم

کسی میدونه بخش چند نفرش مثل قبلی پسوورد میخواد یا نه؟
    نه دوست عزیز لازم نداره

اکثر سایتا لینک دانلودش را واسه کنسول گذاشتن.کسی بازی کرده؟
    دوستم من بازی کردم, بالا توضیح دادم
    Last edited by hosseincode2008; 29-10-2013 at 19:26. دليل: ادغام پست های پشت سر هم

3. این کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوست عزیز من بازی رو حدود یک هفته رو ایکس باکس دارم بازی کنم.با احترامی که برای نظر دوستان دارم باید بگم به هیچ وجه از بازی با کنسولش پشیمون نخواهید شد.بافت بازی بسیار زنده و از نظر نورپردازی بینظیر کار شده.همکاری تیمی بسیار جالب از آب در اومده و میتونید رو هم تیمیتون کاملا حساب کنید.دیگه اون سردرگمیهای خاص نسخه 3 رو تو گیم پلی من ندیدم.من حتی بر خلاف صحبت دوستان از موتور قوی frost bite3 کاملا جا خوردم.دوست من xbox360 حالا حالا ها نخواهد مرد.به عنوان مثال کافیست فقط چند دقیقه بازی nbk14 رو بازی کنید تا هنوز قدرت این کنسول رو باور داشته باشید.
    در مورد بتلفیلد4 میتونم بگم حرکات شخصیه کاراکترها واقعیتر از آب در اومدن نسبت به نسخه قبلی.از نظر کنترل بازی به خاطر استفاده بجا از کنترل 4 جهته دسته , خیلی برای شما در درگیرهای شلوغ میتوانید واقعا کاربردشو متوجه شوید.از نظر داستانی چیزه خاصی نداره ولی در عین حال کاملا مراحل جذاب کار شده.و تا حدودی مثل سری های call of duty نظامی سرف نیست.و در بعضی مواقع حس بازی در یک فیلم نظامی هیجان انگیز به شما دست خواهد داد.
    در ضمن این بازی همانند gta5 فقط بروی کنسولهای هارددار قابل بازی خواهد بود.
    والا من برای pc میخوام و مثل اینکه هنوز بیرون نیومده و تازه برای دانلود قرار دادن.فردا پسفردا بیاد میخرمش

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

نبود 15 گیگه دیگهلامصب از دیشب گذاشتم واسه دانلود تازه 5 گیگ بیشتر نگرفته

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

بابا ول کنا.برو بخر.من سرعتم 1مگه ولی خب نمیتونم بذارم شونصد گیگ بگیره محدودیت ترافیک دارم.باید بذارم شبا دانلود بشه که اونجور کلی وقت میبره.برم بخرمش راحت تر و باصرفه تره

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

بابا ول کنا.برو بخر.من سرعتم 1مگه ولی خب نمیتونم بذارم شونصد گیگ بگیره محدودیت ترافیک دارم.باید بذارم شبا دانلود بشه که اونجور کلی وقت میبره.برم بخرمش راحت تر و باصرفه تره
    حال ندارم برم از بیرون بخرمسرعت منم به اصطلاح 1مگه اما اکثرا اوقات بین 60 تا 75 در نوسانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حال ندارم برم از بیرون بخرمسرعت منم به اصطلاح 1مگه اما اکثرا اوقات بین 60 تا 75 در نوسانه

خيلي ببخشيدا ولي خسته نباشيد به چه اميدي با اين سرعت افتضاخ داريد دانلود ميكني كجاي اين سرعت يه مگه من الان 2 مگ دارم شب ها رايگان سرعت دانلود من روي 650 الي 700 هستش ولي دانلود نميكنم چون حوصلشو ندارم تازه جاي اضافي هم اشغال ميكنه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

خيلي ببخشيدا ولي خسته نباشيد به چه اميدي با اين سرعت افتضاخ داريد دانلود ميكني كجاي اين سرعت يه مگه من الان 2 مگ دارم شب ها رايگان سرعت دانلود من روي 650 الي 700 هستش ولي دانلود نميكنم چون حوصلشو ندارم تازه جاي اضافي هم اشغال ميكنه
    بله شما درست می فرمایید.مخابراته دیگه بیش از این نباید ازش انتظار داشت.حالا تا فردا صبح اگه همین جوری بود میرم از بازار میخرم.اما شما هم خوب سرعت دراید ازش استفاده کنید.من مشکل هارد و فضا ندارم..

داره خودمونی میشه hellpatrol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز هیچ نسخه پی سی رو دانلود نکنین چون هیچ کرکی رو فایلاش جواب نمیده.از من میشنوید دانلود نکنید

والا من برای pc میخوام و مثل اینکه هنوز بیرون نیومده و تازه برای دانلود قرار دادن.فردا پسفردا بیاد میخرمش
    دوستم حدود 3 روز تو توپخونه تهران دارن نسخه پی سی رو میفروشن.با یه کرک روسی که مشکلی هم نداشته

نسخه سایت دانلودها مشکلی نداره واسه پی سی کار میکنه
    Last edited by hosseincode2008; 29-10-2013 at 19:24. دليل: ارسال پشت سر هم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

@ hellpatrol
    بهتره بجای اینکه چندتا پست پشت سر ه مبزنید،همه ی نوشته هاتون رو توی یه پست بفرستید،اینجوری تاپیک الکی شلوغ نمیشه.

12. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •