در تهران 14 کانال تلویزیونی و 10 کانال رادیویی دریافت میشه !!!!
در تهران 14 کانال تلویزیونی و 10 کانال رادیویی دریافت میشه !!!!
در اکثر مناطق دوستان خریدار تست گرفتند و جواب خوبی گرفتند
دیروز شخصی از ما دستگاه خریداری کردند که از محله دولت آباد ورامین بود و راضی بودند
درسته که در تهران 14 کانال تلویزیونی دریافت میشه اما من بیشتر از 12 تاشو نمیتونم ببینم یعنی پرس و العالم دریافت میشه اما به جز یک صفحه سیاه چیز دیگه ای پخش نمیکنه حالا یا دستگاه من مشکل داره یا مشکل از صدا و سیماست
البته دستگاه من provision نیست
البته تا جایی که من میدونم اگر اشکال از دستگاه بود بقیه شبکه ها روهم نباید پخش میکرد
با کارت پیناکل 14 تا کانال رو با تصویر دارم
این که دستگاه شما مشکل داره یا نه نمی دونم اما ماکه توی صدا وسیما هستیم میدنیم این سیگنال به صورت یکنواخت ارسال میشه و همه میتوانند دریافت کنند.
پیشنهاد میکنم یک پروویژن تهیه کنید.
اینهم دستگاه مادیران
البته فکر کنم بیشتر برای کسانی که تلویزیون معمولی (CRT اگر اشتباه نگفته باشم ) دارن مناسبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تاپیک رو کامل نخوندم.میخوام بدونم این سیستم ----t الان راه افتاده.؟یا کی راه میوفته؟
قیمت دستگاه چنده؟خروجی برای تلویزیون HD هم داره؟
چند مدل از گیرنده های تلویزیون دیجیتال امتیاز فنی لازم را برای عرضه در بازار کسب نموده اند.
به گزارش خبرنگار سایت تلویزیون دیجیتال،مهندس شاهرخی مدیر امور ارزیابی فنی و استانداردهای سازمان صدا و سیما گفت
از میان گیرنده های تلویزیون دیجیتال(Set Top box) که توسط لابراتور این امور مورد ارزیابی قرار گرفته تا کنون فقط 3 مدل از S.T.B ها تأیید لازم را کسب کرده اند.
وی افزود : این گیرنده های تلویزیون دیجیتال عبارتند از : TECH NO SAT، IRTECH و NETA که برای استفاده توسط مردم مناسب تشخیص داده شده اند.
شاهرخی در خصوص نحوه تامین این گیرنده ها توسط مردم گفت : مردم عزیز تهران نباید برای خرید این گیرنده ها عجله کنند و پس از مطالعه و اخذ گاراتنی و مجوز های لازم و امتحان گیرنده، نسبت به خرید آن اقدام نمایند.
گفتنی است پیش از این در تفاهمی میان سازمان صدا و سیما و سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی، لابراتورهای ارزیابی فنی و استانداردها و اداره کل گسترش تلویزیونی صدا و سیما و شرکت تکتا به عنوان مرجع و همکار سازمان استاندارد در تایید کیفیت فنی گیرنده های تلویزیون دیجیتال (Set Top box) شناخته شده اند.
لازم به ذکر است برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت digitaltv.irib.ir مراجعه نمائید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این 14 تا کانال رو بی زحمت نام ببرید
دقیقا من هم همین سوالهارو دارم ، دوست خوبمون Provision جواب این سوال رو کامل لطف کنید ، منظورم در مورد پخش روان و قدرتمند فایلهای MKV با بیت ریت بالاست ... آیا این قابلیت رو داره ؟ اگه اینطور باشه که جای دستگاه اچ دی پلیر رو هم میگیره ( وسترن دیجیتال و سایر برندها این دستگاه رو دارند ).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)