تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 98 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

بیمه را خود مغازه های دوربین فروشی بهتون می دهند

حالا دوربین چیزی نیست که هیچ جایی گیر نیاد! هر شهرستانی که نسبتا وسایل دیگه گیر بیاد دوربین رو هم می تونید تهیه بکنید.

دوربین شاپ نیز مقداری گران می باشد.

راستش ارزان ترین خرید در ایران از بندر عباس است. (در تالار گفتمان سایت عکاسی یک آیدی ها هستند که از دوستان یه مغازه عکاسی هستند و... گاها از اون طریق خرید می کنند.) که فکر می کنم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز اونجا عضو هستند و در جریان این نوع خرید نیز باشند.
    که بعد با تیپاکس براشون ارسال می کنند. (بنده تا حالا اینجوری خودم خرید نکردم!) اما از قیمت کف بازار تهران نیز معمولا ارزان تر خریداری می کنند.

من باشم حتی شده سفر هم لازم باشد می روم و خودم می خرم. (اگر دسترسی از خارج داشتم حاضر بودم از سایت معتبری چون bhphotovideo.com خرید بکنم! اما از ایران با این اوضاع گارانتی و... خیر اینرنتی خرید نمی کردم.
    )
    سلام دوستان
    من بدلیل نوع کارم هر ماه به بندر سفر میکنم
    این مطلب برام جالب بود ، بخاطر همین یه خواهش دارم اگه امکان داره اسم و آدرس مغازه ای که توی بندر مورد تایید هست را بدین یا اینکه پ خ کنید
    من یه مغازه دیدم توی بندر که دوتا برادر هستند نزدیک پاساژ زیتون ، اگه منظور این هست برم سراغشون
    راستی برای خرید کردن از این نوع مغازه ها (غیر نمایندگی ها) چه نکاتی باید برای خرید دوربین مدنظر داشته باشم تا یه دفعه دوربین دست دو بهم ندن
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اول اینکه انگار پیکسل هم قیمتاش نرم تر شده!
    حالا که با دوربین شاپ هم مقایسه میکنم انگار قیمتاشو پایین تر میزنه. قبلا این طوری نبود!
    ضمانت ایده آل رو هم میده انگار!
    نظر شما چیه؟!

راستی بین d3200 و d5100 یکم مردد شدم
    اولی پردازنده قوی تری داره و جدیدتره و مگاپیکسل بالاتر (میدونم این یکی مهم نیست ) عکساشم انگار بهتره
    دومی صفحه چرخان داره. چقدر به درد میخوره این صفحه چرخان؟
    آخه من فیلمبرداری فک نکنم بکنم با این دوربین. شاید خیلی کم...
    نظر شما؟

هود.... این که چه مدلی باشه مهمه؟ منظورم شکل و قیافه شه

فیلتـــر... میتونی یه توضیح کوچولو ازکاربرد این سه تا بدی؟
    nd دیگه نمیگیرم باااااو! گرونه

یه مقداری هم از کاربردهای سه پایه بگی عالی میشه
    میدونم که باعث میشه بهتر کادربندی کنی. میخوام ببینم استفاده های دیگه اش چیه؟
    یکی هم اینکه تنظیم میکنی خودتم میری تو کادر

حجم عکس هایی که با slr گرفته میشه چقدره؟ اگه بشه یه 8 گیگ بردارم برای کاهش هزینه

متشکر... مجددا
    نظر لطفتون هست.
    اگر پیکسل قیمت هایش را پایین آورده مطمئن باشید در بازار خیلی پایین اومده که حاضر شده قیمتش را پایین بیارد! اما در نهایت اگر اختلاف خیلی نیست نور نگار بگیرید هم خوبه به همان دلیلی که عرض کردم. پیکسل خودش گارانتی نمی کند!
    اگر هم ایده آل خواستید بگیرید ، خب خودشون فروشگاه دارند و از خودشون بگیرید. اینجوری خیلی بهتر هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان نتونستم درست بگیرم یادمه یه قسمتی برای فروش پستی هم داشت و... بگردید پیدا می کنید.

بین دی 3200 و دی 5200 بنده ، دی 5200 را انتخاب می کنم چون رده حرفه ای تری می باشد.
    اما راستش چون نیکون هست به ریز نمی توانم عرض بکنم و.... (رده های دوربین ها دسته بندی دارد مثلا دوربین های کانن رده های تک رقمی حرفه ای ترین ، 2 رقمی ها در جایگاه بعدی ، 3 رقمی بعدی و در آخر 4 رقمی ها هستند.
    برای نیکون مقداری متفاوت می باشد. راستش خیلی معیارش به اندازه کانن دقیق نیست.
    در دوربین های فعلی حرفه ای ترین هایش از تک رقمی ، بعد 3 رقمی مثل دی 800 و دی 600 ، بعد 4 رقمی ها دسته بندی دارید! اول سری دی 7000 ها هست ، بعد 5000 ها و در آخر 3000 ها.)

برای هر لنزی هود مختص به خودش می باشد. شما لنز رو که انتخاب بکنید یه هود مناسبش هم هست که تهیه می کنید.

فیلتر uv محافظ هست.
    پلاریزه باعث میشه که رفله های نور را بگیرد که به 2 صورت کاربرد دارد. یکی مثلا می خواهید عکسی از پشت یه شیشه بگیرید و رفله های شیشه را از بین می برد. دیگری در طبیعت می خواهید عکاسی بکنید مقداری از بازتاب های غیر مفید خورشید را می گیرد و عکس بهتر می شود.

فیلتر nd یه فیلتر خاکستری هست، که هیچ کاری نمی کنه و فقط نور ورودی به دوربین را کم می کند. که شما می توانید عکس هایی با زمان نوردهی بیشتری را بگیرید. (مثل عکس هایی که از آب های جاری و یا آبشار ها و... می گیرند.
    سرچ بفرمایید توضیحات مفصل تر نیز می توانید پیدا بکنید. در این باره.

سه پایه مهم ترین کاربردش این است که از لرزش (به خصوص مواقعی که زمان نور دهی زیاد می باشد) جلو گیری می کند و دلیل دیگرش همان دقت در کادر بندی هست. که ناخود آگاه باعث میشه کادربندیتون خیلی بهتر بشود.

حجم عکس ها در فرمت jpg حدود 5 الی 7 مگ میشه. در فرمت raw حدود 25 مگ.
    با jpg مموری 8 گیگ حدود 1000 عکس میشه گرفت. که اگر عادت داشته باشید عکس هاتون رو مدام آرشیو بکنید و.... نسبتا خوب است.

لازم نیست همه تجهیزات جانبی را با هم بگیرید.
    مثلا سه پایه ، فیلتر nd و پلاریزه را می توانید به مرور بعدا تهیه بکنید. به خصوص سه پایه که اگر حرفه ای انتخاب بکنید خیلی گران در میاد.
    بیمه یادتون نره! خیلی کاربردی هست!
    موفق باشید.

سلام خدمت دوستان بامرام
    میخواستم بپرسم واسه خرید لنز دوربین لنزهای شرکت هایی مثل samyang و carl zeiss رو بخرم بهتره یا سعی کنم لنز همون شرکتی که دوربین رو خریدم بخرم مثل لنزهای کنون؟!
    میخوام در مورد لنزهای این دو شرکت هم اگر اطلاعاتی دارید بهم کمک کنید...
    با تشکر
    سلام
    شرکت های متفاوتی هستند که لنز تولید می کنند.
    سامیانگ لنز هایش به نسبت کانن ارزان تر می باشد. اما از مهم ترین ضعف هایش نداشتن موتور فوکوس هست و این یعنی اینکه همیشه خودتون باید فوکوس بکنید و... که دردسری است!
    ولی لنز های وایدش که فوکوس خود به خود اهمیت کمتری دارد نسبتا خوب مشتری دارد. و 85 میلی مترش نیز کیفیت خوبی دارد ولی بیشتر به درد آتلیه می خورد که آدم بتونه سر فرصت فوکوس بکند و...

شرکت زایس (جدید اسمشان را به زایس تغییر داده اند!) یکی از لنز ساز های حرفه ای می باشد که اکثریت لنز هایش را قبلا برای دوربین های سونی می زد. اما چند سالی هست لنز هایش را برای مانت های کانن و نیکون نیز تولید می کند.
    یکی از بهترین اپتیک ساز ها می باشد. خیلی کیفیت لنز هایشان بالاست اما همین طور باعث میشود که قیمتشون هم نجومی باشد!

اما خود نیکون و کانن نیز از اپتیک ساز های حرفه ای هستند و معمولا می توانید انتخاب معقول و با کیفیت خوبی داشته باشید.

در مورد تامرون و سیگما نیز ، موردی لنز های خوب و با ارزشی دارند که معمولا قیمت مناسب نیز دارند. اما باید به دقت برای خرید تحقیق بشود. (مثلا تامرون 90 یکی از لنز های خوب هست.)

3. 4 کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من بدلیل نوع کارم هر ماه به بندر سفر میکنم
    این مطلب برام جالب بود ، بخاطر همین یه خواهش دارم اگه امکان داره اسم و آدرس مغازه ای که توی بندر مورد تایید هست را بدین یا اینکه پ خ کنید
    من یه مغازه دیدم توی بندر که دوتا برادر هستند نزدیک پاساژ زیتون ، اگه منظور این هست برم سراغشون
    راستی برای خرید کردن از این نوع مغازه ها (غیر نمایندگی ها) چه نکاتی باید برای خرید دوربین مدنظر داشته باشم تا یه دفعه دوربین دست دو بهم ندن
    ممنون
    سلام.
    برایتان شماره شان را پ.خ می فرستم. (فکر می کنم از قوانین باشد.)

این مغازه نسبتا مطمئن هست. چون خیلی از عکاس ها به واسطه یک عکاس که معرفی کرده اند خرید می کنند.
    اما برای زمان خرید به مانت دوربین نگاه بکنید که خط و خشی نداشته باشد همین طور لنز. (چون وقتی لنز و دوربین استفاده می شوند با باز و بسته کردن لنز باعث میشود خیلی ریز خط و خشی ایجاد بشود.)
    به خصوص دور مانت فلزی ، روی بدنه بهتر مشخص هست.

برنامه هایی هست که می شود با گرفتن یه عکس و متصل کردن آن ، تشخیص بدهد چند عکس گرفته شده است و... اما مباحثش طولانی هست. در نت سرچ بفرمایید. می توانید پیدا بکنید.

البته این مغازه نیست گارانتی و بیمه رسمی شرکت هارا ارائه می کند و از بابت خیالتان تخت باشد.

5. 4 کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

محسن جان مرسی

دو مورد فقط:

سایت ایده آل رو دیدم. توش جایی برای خرید مستقیم ندیدم
    اما انگار تو کاشان نمایندگی فروش داره. یه تماس گرفتم نیکون دی3200 رئ 1810 بهم قیمت داده که الآن تو سایت ها 1750 هست
    باز یه سر بهشون میزنم ببینم چجوریه
    میگه با بیمه و گارانتی هست همون ایده آل یا نورنگار

دی3200 رو در مقایسه با دی 5100 گفتم!
    حدودا در یه رنج قیمتن
    نظر شما رو کدومه؟

مرسی مجدد

7. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

محسن جان مرسی

دو مورد فقط:

اما انگار تو کاشان نمایندگی فروش داره. یه تماس گرفتم نیکون دی3200 رئ 1810 بهم قیمت داده که الآن تو سایت ها 1750 هست

حدودا در یه رنج قیمتن
    نظر شما رو کدومه؟

مرسی مجدد
    سلام عزیز

در رده‌بندی دوربینهای نیکون رده 3xxx یک پله پایین‌تر از 5xxx است.اگر بخواهید با کنون مقایسه کنید دوربین D3200 تقریبا همرده 1100D و D5100 همرده 600D می‌باشد. اگر چه D3200 یک نسل جدیدتر از D5100 است ولی شک نکنید که D5100 امکانات و کیفیت ساخت بهتری دارد.(همانطور که D7000 با وجود قدیمی‌تر بودن از D5200 بهتر است.)

ارادتمند

9. 2 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

محسن جان مرسی

دو مورد فقط:

حدودا در یه رنج قیمتن
    نظر شما رو کدومه؟

مرسی مجدد

بنده هم مثل جناب vtn54 دوربین 5100 را با اینکه قدیمی تر هست به 3200 ترجیح می دهم
    بالاخره یه رده بالاتر هست!

و در مورد قیمت ، قیمت سایت هارا همان روز چک بفرمایید. چون بعضی وقت ها قیمت هاشون خیلی به روز نیست. برای خودم چند بار پیش اومده از پیکسل یا نورنگار قیمت گرفتم و با سایتشون متفاوت بود!
    خب البته وقتی گفته که با بیمه و گارانتی اینجوری میشه!
    اونی که از سایت می خواهید بخرید 3 درصد هم اضافه می کنند برای بیمه که قیمت تقریبا همین میشه.

11. این کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirhos72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوباره سلام!
    پريروزي رفتم جمهوري برا قيمت گرفتن d3200
    از 1650 قيمت شنيدم تا 2300!
    واقعا گيج شدم!
    از اون 2300 پرسيدم چرا اين قيمت ميدي! 1650 قيمت دارم
    گفتش اون چينيه!!!! داره بهت ميندازه!
    رفتم از 1650 پرسيدم گفتم اين جريان چيني چيه!؟ گفت يه موقع چين وارد ميكنه يه موقع تايوان(يا تايلند يادم نمياد! ) هيچ فرقي از نظر كيفيت نميكنن!
    طرف چرت گفته بهت! خب من چين بهت نميدم!
    هرجام ميرفتي ميگف چن قيمت داري!؟ پنجاه تومن كمتر از اوني كه گفتي ميگفت بهت ميدم!!!
    من چيكار كنم دقيقا!؟!
    بعد nikon آخر مال كجاس!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

مرسی از همه
    محسن عزیز و vtn54 دوست قدیمی که گهگاه مزاحمشون میشدم

دو ساعت پیش رفتم نمایندگیش و یه پولی هم بیعانه بهش دادم که شنبه برام بیاره
    البته d3200 رو گفتم
    اما بهش میگم که d5100 رو بیاره واسم

آره منم فراموش کردم اون 3% رو
    به خاطر بیمه قیمتش یه نمه بالاست. البته یه چیزی هم میخواد توش بخوره دیگه! 1760 بدون بیمه میده
    ولی مسئولیت گارانتی ایناشو هم قبول میکنه طرف. یه جورایی شناخته شده هم هست

لوازم هم همونجا ازش میگیرم
    استثنائا این یکی رو دارم حضوری میگیرم!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

دوباره سلام!
    واقعا گيج شدم!
    رفتم از 1650 پرسيدم گفتم اين جريان چيني چيه!؟ گفت يه موقع چين وارد ميكنه يه موقع تايوان(يا تايلند يادم نمياد! ) هيچ فرقي از نظر كيفيت نميكنن!
    هرجام ميرفتي ميگف چن قيمت داري!؟ پنجاه تومن كمتر از اوني كه گفتي ميگفت بهت ميدم!!!
    من چيكار كنم دقيقا!؟!

کلا همه این برندهای دوربین مال ژاپنه

الآن افت شدیدی تو قیمت ها هست بعضیا خودشون رو مچ نگه میدارند بعضی هم نه مثلا گرون خریده نمیاد به ما ارزون تر بده
    من دو هفته ای میشه که وضعیت ارز رو دارم دنبال میکنم. الان دو سه روزی هست که به ثبات رسیده
    و طبق چیزایی که شنیدم از این پایین تر نمیاد و بلکه دیگه روند صعودی خواهد داشت

کالای الکترونیکی هم به دلار قیمت میخوره
    منم مدتیه که میخوام بخرم الآن دیگه دارم خریدم رو انجام میدم
    و البته پست های بالاتر رو بخونی من به جای d3200 دارم d5100 رو میگیرم!

راجع به ساخت فک نکنم مهم باشه الان اکثر کالاها مستقیما چین داره میزنه اپل هم اونجا مونتاژ میشه
    اما لیسانسشه که مهمه مال همون ژاپنه. اینا بهونه هست برای گرفتن پول بیشتر
    باز دوستان دیگه هم نظر بدن

15. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوباره سلام!
    واقعا گيج شدم!
    من چيكار كنم دقيقا!؟!
    کلا همه این برندهای دوربین مال ژاپنه

الآن افت شدیدی تو قیمت ها هست بعضیا خودشون رو مچ نگه میدارند بعضی هم نه مثلا گرون خریده نمیاد به ما ارزون تر بده
    من دو هفته ای میشه که وضعیت ارز رو دارم دنبال میکنم. الان دو سه روزی هست که به ثبات رسیده
    و طبق چیزایی که شنیدم از این پایین تر نمیاد و بلکه دیگه روند صعودی خواهد داشت

کالای الکترونیکی هم به دلار قیمت میخوره
    منم مدتیه که میخوام بخرم الآن دیگه دارم خریدم رو انجام میدم
    و البته پست های بالاتر رو بخونی من به جای d3200 دارم d5100 رو میگیرم!

راجع به ساخت فک نکنم مهم باشه الان اکثر کالاها مستقیما چین داره میزنه اپل هم اونجا مونتاژ میشه
    اما لیسانسشه که مهمه مال همون ژاپنه. اینا بهونه هست برای گرفتن پول بیشتر
    باز دوستان دیگه هم نظر بدن

سلام
    بحث ساخت دوربین با لپ تاپ فرق می کنه.

برای کانن.
    در سری های dslr فقط 4 رقمی اش است که ژاپن تولید نمی کنه! (مطمئن نیستم تایلند فکر می کنم هست)
    و مابقی را همه تولید ژاپن هست.
    البته بدنه. وگرنه تولید لنز اگر اشتباه نکرده باشم یک کارخانه در ژاپن دارد و 2 کار خانه در چین و هیچ تفاوتی به هیچ وجه نمی کنه و اصلا نمیشه به این راحتی ها تشخیص داد(به صورت کد شده هست و....) و قیمتش هم هیچ تفاوتی نمی کند و دقیقا همان کیفیت و قیمت هست!

در مورد نیکون.
    در سری های dslr حرفه ای هایش مثل d4 و... که قیمت های بالایی دارد فقط تولید ژاپن هست
    و مابقی را در غیر ژاپن تولید می کنند. (مطمئن نیستم اگر اون کانن تایلند بود این هم تایلند هست ، کلا من این کشور های شرق آسیا رو خود یادم نمی مونه )

تا الان اصلا ندیدم دوربین dslr برای چین باشد!
    و قیمت ها هم به خاطر این هست که وضعیت بازار نا به سامان هست! هر کسی هر چقدر بتونه می اندازد! (شرمنده لفظ خوبی نیست اما دقیقا همینه!)
    هر کدومشون هم یه بهانه ای میارند!

و اونی هم که ژاپن نمی زنه مهم نیست!
    این ها چون می خوان قیمت تمام شده را پایین بیاورند این سیاست رو دارند و کیفیت تولیدی را فدا نمی کنند.
    در این مورد مثل لپ تاپ هست که همش چین هست!
    و چین خیلی هم موارد با کیفیت تولید می کنه این وارد کننده های ایرانی هستند که جنس آشغالش را می خرند تا سود بیشتری بکنند! (اما دوربین چینی نیکون یا کانن تا الان ندیدم و نشنیدم)

17. این کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •