تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 39 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام جناب بردیا
    یادته چقدر سره بازی بایرن و مادرید داستان داشتیم؟‌

۱-خوب بگو ببینم چه چیزی بهت بدن حاضری تو یک بازی بری تیم حریف رو تشویق کنی؟‌

۲-یک تریکب منتخب با فرمیشن ۴-۳-۳ بگو
    (سعی کن از بازیکن های متسوط استفاده کنی)

۳-اگه بخوای یه بازیکن به بایرن بیاری کدوم بازیکنه؟

۴-بازی چلسی بارسلونا پارسال یادته؟ چه حسی داشتی وقتی تورس دقیقه ۹۰ اون گل رو زد کلا همه چیزو به هم ریخت؟

۵-دوست داری چهار تا تیم نهایی CL امسال کدوم تیم ها باشند؟

ادامه داره....

2. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اون موقع ها که داشتید ورشکسته میشدید و کاسه چه کنم چه کنم دست گرفته بودید و واتزکه خودشو داشت آماده میکرد که بره کاسه گدایی دست بگیره خرج تیم رو در بیاره اون موقع ما بودیم که در خزانه بی کران رحمت و عظمتمونو گشودیم و بهتون پول دادیم که نامتون به زباله دان تاریخ نپیونده:دی
    تا دنیا دنیاست بازگشتتونو مدیون ما هستید
    نقطه،تمام
    صرفا جهت اطلاعتون بگم که سال2002-2003 زمانی که تیم در شرایط بد مالی بود فقط نیازمند2.6میلیون دلار بود که بایرن اون رو به ما فقط قرض داد.
    چندتا نکته:
    1-این اولین باری نیست که توی بوندس لیگا تیمی به تیم دیگه کمک مالی میکنه نمونش همین بایرن که به مونیخ1860 یا سن پائولی و.... کمک مالی کردن!
    2-برای بایرن این یه نوع سرمایه گذاری به حساب میاد! همه میدونن که بایرن از ستاره های نوپای بوندس لیگا تغذیه میکنه برای همین اصلادوست نداره معادن ناب بازیکن پروری از بین برن!
    3-این مهم نیست که ما در معرض ورشکستگی قرار داشتیم یا اینکه بایرن به ما ترحم کرد!مهم اینه که ما دوباره از جامون بلند شدیم و اونقدر خوب شدیم که 2سال پیاپی بایرن رو تحقیر کنیم.اون هم با داشته های خودمون نه دیگران!
    4-در بزرگی بایرن شکی وجود نداره اما نباید از سیستمی که بر فوتبال آلمان حاکمه تا بایرن همواره قدرتمند باقی بمونه غافل بشیم!
    5-ما از نظر فوتبالی فقط موفق نبودیم.تراز مالی ما 134.6میلیون بوده که برای باشگاه ما یه رکورد به حساب میاد.این درحالیه که 95%ستاره هامون با ما یا قرارداد دارن یا به تازگی تمدید کردن.تازه درخشش و ادامه رقابت در cl باعث میشه این رقم امسال بهتر هم بشه.

4. 9 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام جناب آقای بردیا . والا که نه من شما رو میشناسم نه شما من رو اما یه چند تا سوال باید بپرسم دیگه

بیشتر سوال هالیوودی و سینمایی میپرسم ازت

1 : علیرضا جان گفت Harrypotter از لحاظ داستانی ضعیفه و زیاد با اینجور فیلمها ارتباط برقرار نمیکنه . نظر شما چیه؟ طبق آمارهای فروش هری پاتر جز 5 فیلم پرفروش تاریخ سینمای جهانه و آمارهای خیلی جالبی داره . اما توی ایران مرز سنی بالای 25 سال این فیلم رو یه فیلم صرفا تخیلی و ضعیف میدونن و توجه خاصی بهش ندارن چرا؟

2 : نظرت راجع به این آمار چیه ؟ 200 فیلم برتر تاریخ سینمای جهان :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3 : فکر نکنم زیاد اهل فوتبال ایران باشی اما یه سوال . قلبا به کدوم علاقه ی بیشتری داری؟کریمی یا مجیدی؟

4 : بیشتر چه سبک فیلمایی رو دوست داری؟

5 : مسعود ده نمکی . از نظر من یه کارگردان بی سواد متقلب و سودجو که فقط با خنده نظر مردم رو جذب کرد و به چیزی که حقش نبود رسید . نظر تو چیه؟

6 : فیلم هندی میبینی؟

7 : چرا اکثر کسایی که رشتشون هنره یه مدل دیگه ای هستن؟از طرز لباس پوشیدن بگیر تا موهای سرشونو حرف زدنشونو ...

8 : کلا طرفدار فوتبال آلمانی؟ پارسال سر افتادن به اسپانیا کلی کل کل داشتن همون ایتالیا یهو زد لولشون کردآخه خدایی سطح فوتبال اسپانیا با آلمان یکیه؟

9 : نظرت راجع به کارلوس کروش چیه؟

10 : نبود سید مهدی رحمتی تا چه حد به تیم ملی ضربه میزنه؟اصلا ضربه میزنه یا جایگزین براش هست؟

11 : خوشگل ترین بازیگر هالیوود؟

12 : ترسناکترین فیلمی که میتونی به من پیشنهاد کنی؟

فعلا همینا باشه بعدا میام دوباره

6. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام خدمت بردیا'ی عزیز.

1.فقط طرفدار تیم های آلمانی هستی، یا ملت آلمان رو هم دوست داری؟

2. چقدر درباره تاریخ و تمدن آلمان میدونی و تحقیق کردی؟

3. مشخصاً درباره هیتلر چقدر اطلاعات داری؟ آیا کتابش رو خوندی؟

4. نظرت درباره حزب نازی چی هست؟

5. آیا به نظرت اکثریت مردم آلمان از گذشته ی خود (دوره ی حکومت نازی ها) شرمسار هستن، یا نه.

8. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاسخ به سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام جناب بردیا
    یادته چقدر سره بازی بایرن و مادرید داستان داشتیم؟‌

و علیکم
    بله که یادمه
    طرفدارای بارسا و رئال موقع قرعه کشی حسابی برای خودشون بریدن و دوختن و یه سریا پستای تحقیرآمیز زدن و ....
    ماهم بعد بازی از خجالت همه درومدیم

۱-خوب بگو ببینم چه چیزی بهت بدن حاضری تو یک بازی بری تیم حریف رو تشویق کنی؟‌

بهم یه کار خوب با حقوق مکفی بدن هر بازی خودم میرم ورزشگاه اصلا لیدر تیم میشم
    اصل به دل هستش که طرفدار کجا باش
    ه

۲-یک تریکب منتخب با فرمیشن ۴-۳-۳ بگو
    (سعی کن از بازیکن های متسوط استفاده کنی)

من زیاد با 3-3-4 حال نمیکنم و همیشه 1-3-2-4 یا 2-4-4 لوزی برای تیمم میچیندم توی فیفا منیجر

ولی خب برای 3-3-4
    با بازیکنای متوسط اینا رو انتخاب میکنم

داوید دخه آ

پاتریس اورا...............پپه................بواتنگ.........................دنی آلوز

بوسکتس

مونتولیوو..........................پوگبا

روبینیو................ژکو.............. ........روبن

۳-اگه بخوای یه بازیکن به بایرن بیاری کدوم بازیکنه؟

فاکائو،فکر نمیکنم تیمی با داشتن بازیکنی مثل اون نگران خط حملش بخواد باشه

۴-بازی چلسی بارسلونا پارسال یادته؟ چه حسی داشتی وقتی تورس دقیقه ۹۰ اون گل رو زد کلا همه چیزو به هم ریخت؟

من سر فینال بایرن چلسی شرط بسته بودم تو دانشگاه،سر حق خوری هم که تو 2009 شدش به نظرم باید یه جایی تسویه میشدش
    اون لحظه ای که تری اخراج شد هرچی فحش نارکیک و رکیک بلد بودم به روح پر فتوحش نثار کردم ولی بعد گل رامیرز کلی امیدوار شدم
    مسی که رفت پنالتی رو بزنه گفتم دیگه کار چلسی تموم شد ولی وقتی خراب کرد تقریبا اطمینان پیدا کردم که اتوبوس چلسی جون سالم به در میبره از دره نیوکمپ و وقتی تورس گل زد یه حس آرامش درونی بهم دست دادش

۵-دوست داری چهار تا تیم نهایی CL امسال کدوم تیم ها باشند؟

بایرن مونیخ،بروسیا دورتموند،منچستر یونایتد،میلان هر چند گزینه آخری یه کم بعید به نظر میرسه مگر اینکه برلوسکونی خودش لخت شه بیاد تو زمین

ادامه داره....

در قسمت بعد خواهید دید.......

10. 11 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صرفا جهت اطلاعتون بگم که سال2002-2003 زمانی که تیم در شرایط بد مالی بود فقط نیازمند2.6میلیون دلار بود که بایرن اون رو به ما فقط قرض داد.
    چندتا نکته:
    1-این اولین باری نیست که توی بوندس لیگا تیمی به تیم دیگه کمک مالی میکنه نمونش همین بایرن که به مونیخ1860 یا سن پائولی و.... کمک مالی کردن!
    2-برای بایرن این یه نوع سرمایه گذاری به حساب میاد! همه میدونن که بایرن از ستاره های نوپای بوندس لیگا تغذیه میکنه برای همین اصلادوست نداره معادن ناب بازیکن پروری از بین برن!
    3-این مهم نیست که ما در معرض ورشکستگی قرار داشتیم یا اینکه بایرن به ما ترحم کرد!مهم اینه که ما دوباره از جامون بلند شدیم و اونقدر خوب شدیم که 2سال پیاپی بایرن رو تحقیر کنیم.اون هم با داشته های خودمون نه دیگران!
    4-در بزرگی بایرن شکی وجود نداره اما نباید از سیستمی که بر فوتبال آلمان حاکمه تا بایرن همواره قدرتمند باقی بمونه غافل بشیم!
    5-ما از نظر فوتبالی فقط موفق نبودیم.تراز مالی ما 134.6میلیون بوده که برای باشگاه ما یه رکورد به حساب میاد.این درحالیه که 95%ستاره هامون با ما یا قرارداد دارن یا به تازگی تمدید کردن.تازه درخشش و ادامه رقابت در cl باعث میشه این رقم امسال بهتر هم بشه.
    جوابیه بلند بالات نشون ازین داره که همونطور که علیرضا خواسته بود کل کلم خونت رو به جوش آورد

12. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام جناب آقای بردیا . والا که نه من شما رو میشناسم نه شما من رو اما یه چند تا سوال باید بپرسم دیگه

سلام محمد جان،اشکال نداره باهم آشنا میشیم

بیشتر سوال هالیوودی و سینمایی میپرسم ازت

خوبه هالیوود دوس داریم

1 : علیرضا جان گفت Harrypotter از لحاظ داستانی ضعیفه و زیاد با اینجور فیلمها ارتباط برقرار نمیکنه . نظر شما چیه؟ طبق آمارهای فروش هری پاتر جز 5 فیلم پرفروش تاریخ سینمای جهانه و آمارهای خیلی جالبی داره . اما توی ایران مرز سنی بالای 25 سال این فیلم رو یه فیلم صرفا تخیلی و ضعیف میدونن و توجه خاصی بهش ندارن چرا؟

من یکی از طرفدارای پروپاقرص کتابای هری پاترم،یادمه دوم راهنمایی که بودم خواهرم یه بار از دوستش کتاباشو قرض گرفته بود و ماهم ندونسته از کتاب دوم شروع کردیم به خوندن و بعدش تو دنیاش غرق شدیم
    ولی خب فیلماش واقعا منو ارضا نکردش،فیلم اول و دومش خوب بود نسبتا به نظرم ولی فیلم سوم و چهارمش زیاد به کتابا وفادار نبود.بعد افتضاحی که سر سکانس قبرستان و نبرد هری و ولدمورت به وجود آوردن((سکانسی رو که خوندنش تو کتاب خونتو به جوش میاورد ولی توی فیلم به شکل مسخره ای کار شده بود)) دیگه فیلماشو ندیدم،البته فیلم پنجم فقط نبرد دامبلدور و ولدمورت رو دیدم ولی بقیش رو نگاه نکردم و سه تا فیلم آخر رو هم حتی یه ثانیش رو نگاه نکردم.
    همه سن بالاها هم نیستن که هری پاتر رو از نظر داستانی ضعیف بدونن((حالا جدا از فیلمش))من خیلی سن بالاها رو هم میشناسم که به شدت طرفدار فضای داستان بودن و هنوز خبرا رو دنبال میکنن ولی به نظرم اگر کسی با کتاباش آشنا نباشه،با فیلماش نمیتونه زیاد ارتباط برقرار بکنه در حالی که توی ارباب حلقه ها بر عکسه،یعنی پیتر جکسون با ساختن شاهکارش تونست ارباب حلقه ها رو دوباره به نسل جوان معرفی بکنه

2 : نظرت راجع به این آمار چیه ؟ 200 فیلم برتر تاریخ سینمای جهان :

خیلیاشونو دیدم به جز یه سری مثل پالپ فیکشن،فهرست شیندلر،فایت کلاب و یه تعداد دیگه
    خوبی IMDB اینه که توش برای انتخاب آرای تاپ250 نمیشه دستکاری کرد و مثلا طرفدارای یه فیلم بریزن یه فیلم دیگه رو بیارن پایین به خاطر قوانین و سیستم خاصی که برای محاسبه امتیازات داره و به همین خاطر به نظرم سلیقه جمعی و نه فقط تعدادی منتقد اسم و رسم دار سینمایی تو این لیست رعایت شده

3 : فکر نکنم زیاد اهل فوتبال ایران باشی اما یه سوال . قلبا به کدوم علاقه ی بیشتری داری؟کریمی یا مجیدی؟

قبلنا بودم،دور اول دنیزلی و قطبی به شدت پیگیر بودم،بچه های قدیمی یادشونه که چه کل کل شدیدی با استقلالیا داشتیم و گروه تیفوسیا راه انداختیم و .... ولی بعدا دلسرد شدم چون هر چی مقایسه میکردم میدیدم تو این فوتبال هیچی نیست که منو بتونه به عنوان یه طرفدار فوتبال ارضا بکنه،نه بازیکنای بزرگ،نه بازی های باکیفیت،نه امکانات درست حسابی
    فقط و فقط حاشیه
    صد درصد علی کریمی

4 : بیشتر چه سبک فیلمایی رو دوست داری؟

بیشتر اکشن حال میکنم،اگر اکشن فانتزی هم باشه که چه بهتر
    از فیلمای تو سبک اسب سواری هم خوشم میاد
    بچه های تیم ترجمه رو یادمه یه زمانی راضی کردم که فیلم dreamer داکوتا فانینگ و کورت راسل رو گروهی ترجمه بکنیم هر چند خودم هیچوقت نتیجه کارمون رو ندیدم

5 : مسعود ده نمکی . از نظر من یه کارگردان بی سواد متقلب و سودجو که فقط با خنده نظر مردم رو جذب کرد و به چیزی که حقش نبود رسید . نظر تو چیه؟

وقتی سوابق این آدم رو توی انصار حزب الله و اتهاماتی رو که توی حادثه کوی دانشگاه بهش وارد شد و هیچوقتم بهش رسیدگی نشد رو بخونی اونوقت میبینی که القاب متقلب و سودجو برای همچین آدمی به شدت شریف به نظر میادش

6 : فیلم هندی میبینی؟

تا 15-16 سالگی زیاد میدیدم،عشق سلمان خان و شاهرخ خان هم بودم،بیشتر سلمان خان
    یعنی با این رقصای هندی یه حالی میکردم

7 : چرا اکثر کسایی که رشتشون هنره یه مدل دیگه ای هستن؟از طرز لباس پوشیدن بگیر تا موهای سرشونو حرف زدنشونو ...

والا نمیدونم چرا اینطورین
    شاید میخوان به همه القا بکنن که متفاوتن با بقیه،شایدم واقعا متفاوت باشن وی کلا یه جورین ولی آدم بخواد چشم چرونی بکنه باید پاشه بره دم یکی ازین دانشکده های هنر

8 : کلا طرفدار فوتبال آلمانی؟ پارسال سر افتادن به اسپانیا کلی کل کل داشتن همون ایتالیا یهو زد لولشون کردآخه خدایی سطح فوتبال اسپانیا با آلمان یکیه؟

ای خدا بگم این لو رو چیکار بکنه که تو حساس ترین مواقع با اشتباهات تاکتیکیش باعث میشه ما جلوی بقیه جواب نداشته باشیم
    ولی خب همین رو بگم که اسپانیا عمرشو کرد برای یه دوره و میره ولی خب ما همیشه بودیم و هستیم و خواهیم بود

9 : نظرت راجع به کارلوس کروش چیه؟

اوایل خیلی بهش امید داشتم که یه چیزی به این فوتبال اضافه بکنه ولی الان میبینم که کیروش هم تسلیم بی چیزی فوتبال ما شده و تیم ملی ما هیچ تفاوتی با دوره های قبلیش نداره و حتی همون چندتا بازی گهگاه قشنگ رو هم بازی نمیکنه و نتیجه هم نمیگیره درست حسابی

10 : نبود سید مهدی رحمتی تا چه حد به تیم ملی ضربه میزنه؟اصلا ضربه میزنه یا جایگزین براش هست؟

امیدوارم که ضربه ای نزنه،رحمتی این چندسال دروازبان بدون جانشین تیم ملی بوده،هر چند تو تمام تیمای ملی دنیا مثل آلمان و ایتالیا و .... هم همینطوریه ولی اونا گزینه های جانشین نزدیک برای دروازبان اولشون دارن مخصوصا آلمانا ولی تو ایران همچین کسی نیست مگر اینکه این دانیال داوری بخواد فرشته نجات باشه

11 : خوشگل ترین بازیگر هالیوود؟

والا خوشگل که خب خیلی دارن ولی مگان فاکس و کیت بکینسل جزو اولیاالله هستن به نظرم

12 : ترسناکترین فیلمی که میتونی به من پیشنهاد کنی؟

ترسناک خالص یا مثلا ترسناک چندش آور مثل اره اینا؟
    چون از تیپ دومی اصلا خوشم نمیاد ولی تو تیپ اولی بخوای هر چند که خیلی کم دیدم ولی میتونم چیزایی که احتمالا دیدی مثل جن گیر یا بیگانه رو بهت پیشنهاد کنم

فعلا همینا باشه بعدا میام دوباره

قربانت،تو همین تیپ باشه و نزنی تو خط فلسفه اینا خیلی خوبه چون زیاد ازش سردرنمیارم

14. 11 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب ادامه ی بحثم بیشتر راجع به سوالات پرسیده شده هست و چند جاش رو باهات مخالفم زیاد جنبه پرسشی نداره جنبه چالشی داره

1 : خوب اینجور که از حرفات متوجه شدم شما از این شاکی هستی که چرا هری پاتر به کتابش پایبند نبوده . از نظر من اصلا درست نیستش که یه کارگردان بیاد یه کتابی رو الگو قرار بده و تک تک سکانسها و حرکتها و دیالوگها رو طبق اون تنظیم کنه . خوب این دیگه چه فیلمیه؟همون کتابو خودمون تجسم میکنیم دیگه ! به هر حال یه نویسنده و کارگردان باید یه دخلی توی یه سری مسائل ببرن . حالا بعضی وقتا جالب میشه بعضی وقتا اونجوری که باید و شاید از آب در نمیاد . در ضمن هری پاتر رو کامل ندیده باشی نصف عمرت بر فناست باور کن ...

2 : من کاری به شناسنامه و شخصیت یه نفر ندارم . امثال ده نمکی که خودشون تابع و خم شوی این حکومت هستند با ساختن این فیلمهای به اصطلاح سیاسی فقط دارن مردمو گول میزنن . وگرنه وزارت ارشاد مجوز این فیلمها رو نمیده ! فیلمهایی نظیر قلاده طلا و مستندهای ده نمکی و این اخراجی ها همه و همه تظاهره . وقتی تو به کارهای هنری شخصیت های بزرگ نگاه میکنی واقعا میبینی ده نمکی اصلا قابل قیاس با اونها نیست و با 3 تا مجموعه ده برابر اونها سود برده ! کیمیایی . بیضایی . مهرجویی ... حالا نه فقط این سبک کارگردان ها . طنز هم بگیم . مهران مدیری موهاش توی این کار سفید شد ! من با همچین شخصیت های دو رو نمیتونم کنار بیام

3 : ترسناک ترین فیلم هم یکم به روز تر بگو بردیا جاننه من چندشی دوست ندارم فایده نداره اونا فیلمه واقعا ترسناک . حداقل از سال 2008 به اینور باشه جنگیر و اینا دیگه خیلی قدیمیه

4 : حالا که بحث کارگردانا شد به نظرت چرا قهوه تلخ پایان نداشت؟مهران مدیری قدرت به پایان رسوندنش رو از لحاظ داستانی نداشت؟یا یه سری مسائل پشت پرده باعث شد این فیلم دیگه تولید نشه؟کما اینکه دیدیم بارها و بارها با وزارت ارشاد در جنگ بودن و هفته ها فیلم توقیف شده بود !

5 : چرا فکر میکنی فوتبال اسپانیا مقطعی بوده و هست ؟ اسپانیا روی یه اوج قرار گرفت . و هنوزم هست و میانگین سنی بازیکنا هم نشون میده تا 5 6 سال دیگه هم خواهد بود . به چه دلیل میگی دورانشون تموم شده؟حالا گیریم این بازیکنا برن به چه دلیل باز میگی که بازیکنای نسل بعد ضعیف هستن و نمیتونن مثل این نسل باشن؟هنوز که چیزی مشخص نیست ! یعنی با این تفاسیر شما فکر میکنی جام جهانی 2014 جز اسپانیا تیم دیگری قهرمان میشه؟

6 : به نظرت امسال قهرمان جام حذفی و لیگ برتر ایران چه تیمی میشه؟
    Last edited by MohammadT15; 04-02-2013 at 00:03.

16. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم جواب برای محمد

خوب ادامه ی بحثم بیشتر راجع به سوالات پرسیده شده هست و چند جاش رو باهات مخالفم زیاد جنبه پرسشی نداره جنبه چالشی داره

از چالش زیاد خوشم نمیادا
    گفته باشم بهت که کم بیارم فحش میدم

1 : خوب اینجور که از حرفات متوجه شدم شما از این شاکی هستی که چرا هری پاتر به کتابش پایبند نبوده . از نظر من اصلا درست نیستش که یه کارگردان بیاد یه کتابی رو الگو قرار بده و تک تک سکانسها و حرکتها و دیالوگها رو طبق اون تنظیم کنه . خوب این دیگه چه فیلمیه؟همون کتابو خودمون تجسم میکنیم دیگه ! به هر حال یه نویسنده و کارگردان باید یه دخلی توی یه سری مسائل ببرن . حالا بعضی وقتا جالب میشه بعضی وقتا اونجوری که باید و شاید از آب در نمیاد . در ضمن هری پاتر رو کامل ندیده باشی نصف عمرت بر فناست باور کن ...

باید دید تغییراتی که میده به جذاب تر شدن فیلم کمک میکنه یا نمیکنه
    به نظر من دست بردن کارگردان تو هری پاتر کمکی به جذاب تر شدنش نکرد
    ولی مثلا اگه ارباب حلقه ها رو بخونی،جکسون خیلی از فصل ها رو کلا حذف کرد و بعضی شخصیتا رو جایگزین کرد با بعضی شخصیتای دیگه و هیچ کدوم آسیبی به فیلم نزدن
    حالا فرصت بکنم میبینم،5و6 رو دارم ولی 7 رو ندارم که بخوام ببینم

2 : من کاری به شناسنامه و شخصیت یه نفر ندارم . امثال ده نمکی که خودشون تابع و خم شوی این حکومت هستند با ساختن این فیلمهای به اصطلاح سیاسی فقط دارن مردمو گول میزنن . وگرنه وزارت ارشاد مجوز این فیلمها رو نمیده ! فیلمهایی نظیر قلاده طلا و مستندهای ده نمکی و این اخراجی ها همه و همه تظاهره . وقتی تو به کارهای هنری شخصیت های بزرگ نگاه میکنی واقعا میبینی ده نمکی اصلا قابل قیاس با اونها نیست و با 3 تا مجموعه ده برابر اونها سود برده ! کیمیایی . بیضایی . مهرجویی ... حالا نه فقط این سبک کارگردان ها . طنز هم بگیم . مهران مدیری موهاش توی این کار سفید شد ! من با همچین شخصیت های دو رو نمیتونم کنار بیام

خب همیشه کارگردانای صاحب سبک فیلماشون پرفروش نیست و این تو تمام دنیا صادقه
    مثلا تو آمریکا بخوای مایکل بی رو با مثلا دارن آرنوکوفسکی مقایسه بکنی،مایکل رو هیشکی قبول نداره ولی فیلماش همیشه فیلمایی هستن که فروششون 9 رقمی به بالا هستش همیشه

3 : ترسناک ترین فیلم هم یکم به روز تر بگو بردیا جاننه من چندشی دوست ندارم فایده نداره اونا فیلمه واقعا ترسناک . حداقل از سال 2008 به اینور باشه جنگیر و اینا دیگه خیلی قدیمیه

The Awakening هم خوبه،تو سبک the others هستش

4 : حالا که بحث کارگردانا شد به نظرت چرا قهوه تلخ پایان نداشت؟مهران مدیری قدرت به پایان رسوندنش رو از لحاظ داستانی نداشت؟یا یه سری مسائل پشت پرده باعث شد این فیلم دیگه تولید نشه؟کما اینکه دیدیم بارها و بارها با وزارت ارشاد در جنگ بودن و هفته ها فیلم توقیف شده بود !

یه بحثایی علیهش مطرح شد درباره اینکه تو سریالش از نمادای فراموسونری استفاده کرده و مدیری یه میسون هستش و ازین حرفا که درست بعد مطرح شدن این حرفا بود که مشکلاتش شروع شد و آخرشم نتونستن تمومش بکنن
    هر چند همه چیز رو گردن عدم توانایی تهیه کننده هاش انداختن ولی به نظرم پشت پرده خبرای بیشتری بوده

5 : چرا فکر میکنی فوتبال اسپانیا مقطعی بوده و هست ؟ اسپانیا روی یه اوج قرار گرفت . و هنوزم هست و میانگین سنی بازیکنا هم نشون میده تا 5 6 سال دیگه هم خواهد بود . به چه دلیل میگی دورانشون تموم شده؟حالا گیریم این بازیکنا برن به چه دلیل باز میگی که بازیکنای نسل بعد ضعیف هستن و نمیتونن مثل این نسل باشن؟هنوز که چیزی مشخص نیست ! یعنی با این تفاسیر شما فکر میکنی جام جهانی 2014 جز اسپانیا تیم دیگری قهرمان میشه؟

خب چون فراز و فرود لازمه زندگی بشر هستش،تو طول تاریخ فوتبال هیچ تیمی همیشه رو اوج نبوده و اسپانیا هم خارج ازین قضیه نیستش
    بخشیش هم به کل کل برمیگرده

6 : به نظرت امسال قهرمان جام حذفی و لیگ برتر ایران چه تیمی میشه؟

قهرمانی بین تیمای پایتخت به نظرم تقسیم میشه

18. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاسخ به سوالات کسرای عزیز
    ببخشید یه لحظه یادم رفت به موقع جوابشو بدم

سلام خدمت بردیا'ی عزیز.

و علیکم

1.فقط طرفدار تیم های آلمانی هستی، یا ملت آلمان رو هم دوست داری؟

از آلمانی جماعت خوشم میاد به خاطر نظم و اراده آهنینی که بعد جنگ از خودشون نشون دادن و کشور ویران شدشون رو دوباره ساختن و تبدیلش کردن به یه ابر قدرت
    ولی خب این احساس دو طرفه نیست و آلمانیا از ایرانیا خوششون نمیاد

2. چقدر درباره تاریخ و تمدن آلمان میدونی و تحقیق کردی؟

درباره پروس و موضع گیری هاش تو زمان ناپلئون خوندم و همچنین درباره بیسمارک
    درباره آلمان زمان جنگ هم که خب جای خودشو داره

3. مشخصاً درباره هیتلر چقدر اطلاعات داری؟ آیا کتابش رو خوندی؟

دوران دبیرستان دربارش چندتا کتاب جیبی خوندم
    یه بارم رفتم نبرد من رو بگیرم که وقتی قیمتش رو خوندم گفتم گور پدر خودت و کتابت

4. نظرت درباره حزب نازی چی هست؟

آلمان تو دوره حزب نازی تونست خودشو از نظر صنعتی و نظامی تو دنیا مطرح بکنه و از زیر بار شکست سنگین جنگ جهانی اول خارج بشه ولی خب اونا هم جنایات زیادی رو کردن
    در کل حکومتی که دیکتاتوری باشه دستش به خون آلوده هستش

5. آیا به نظرت اکثریت مردم آلمان از گذشته ی خود (دوره ی حکومت نازی ها) شرمسار هستن، یا نه.

راستش من با هیچ آلمانی برخورد نزدیک از نوع سوم نداشتم که بخوام بدونم عقیدشون چیه ولی تبلیغاتی که صورت میگیره اینه که شرمسارن!
    رفیق اسرائیلی داشتم ولی خب با آلمانی جماعت صنمی نداشتیم

20. 8 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •