به نظرم به خاطر توهین به مقدسات منتظر عذاب باش
ظاهرا من هر چی بگم دوباره همون سوال رو می پرسی!آرتیست و هنرمند های برتر اون دهه ها رو نام ببر........![]()
تغییر خیلی خاصی نمی کنه و من فقط باب دیلن ، الویس پریسلی ، جیمی هندرکیس و اریک کلپتون رو هم اضافه می کنم...
نسخه ریمستر فرقش اینه که کیفیت اون نسبت به آلبوم اصلی بالاتره و از طریق های مختلف گروه ها این کارو انجام میدن که این آلبومای ریمستر طرفدار هم داره.این آلبوما که نسخه ریمستر هم دارن،در کل چه تفاوت های خاصی دارن با نسخه اصلیو قدیمی آلبوم؟
مثلا با کمال تاسف آلبوم سال 2008 متالیکا یعنی Death Magnetic که یه سری ضعف ها داشت که شاید با نسخه ریمستر برطرف میشد ولی اونا همچین کاری نکردن. این در حالیه که یه آدم خلاقی پیدا میشه که خودش با استفاده بازی گیتار هیرو 3 در اصل نسخه ریمستر این آلبوم رو منتشر می کنه که می تونم بگم که فوق العاده ست و من از موقعی که اونو گرفتم نظرم نسبت به این آلبوم صد و هشتاد درجه برگشته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به طور کامل در مورد این آلبوم توضیح داده شده...
آره کلا تنهایی رو دوس دارم.اصولا آدم تنهایی هستی؟
هر جفتش خوبه.دوست داری بیشتر بیرونباشی یا تو خونه؟
اگه بخوام یه دونه رو انتخاب کنم خب قاعدتا خونه رو انتخاب می کنم ولی خب همیشه همه چی به دلخواه ما که نیست
هوا چند روزه که توی تهران خیلی سرد شده مخصوصا جمعه که دیگه به شدت سرد بودش. همین جوری پیش بره آره ممکنه برف بیاد...به نظرت پس فردا تهران برف میاد؟
روز خاصی نیست که بدم بیاد و بستگی به شرایط مختلف دارهاز چه روزی از هفته خیلی بدت میاد؟
مثلا اون موقع هایی که دانشگاه می رفتم از روزایی که باید صبح خیلی زود پا می شدم بدم میومد
نه به هیج وجهاز اینک هریو صندلی نشستی پشیمونی؟!
می تونستم یه بازی بسازمبه نظرت با وقتی که صرف جواب دادن به سوالات کردی،چه کار مفیدتری میتوسنتی انجام بدی؟
خب مسلما شبکه های ماهواره ای برنامه های متنوع تری دارن به خصوص در مناسبت های خاص که تی وی خودمون که کلا دیگه هیچی نداره...TV جمهوری اسلامی ایران یا شبکه های ماهـــواره ای؟
256 نامحدود دارمسرعت اینترنتت چقدره؟
قبلا 1 مگ داشتم ولی چه فایده که زود تموم میشد و دانلود شبانه رو هم بعضی وقتا وقت نمی کردم
ولی الان میشه 24 ساعته دانلود کنم و به مراتب خیلی بیشتر از قبل دانلود می کنم!
سرعت دانلودم معمولا بین 30 تا 40 کیلوبایت در ثانیه ست
نمی تونم بگم صد در صد راضیم ولی خب با توجه به اینترنت قبلیم و وضع ایران آرهراضی هستی ازش؟
شاید به نظر برسه که نمیشه دانلود هایی با حجم بالا داشت ولی خب اکثر اون چیزایی که نیاز دارم رو می تونم به یه شکلی دانلود کنم...
در اون صورت من دو کار رو دوس داشتم دنبالش برماگه توی یه کشور اروپایی یا کلا کشوری که آدم توش جای پیشرغت بیشتر داشت،دنبال چه کاری میرفتی؟
یکی در زمینه بازیسازی و یکی هم در زمینه موسیقی
در اون صورت شاید اصلا می شدم یه میاموتو و دیوید گیلمور جدید!
انتخاب بین یه کدوم سختهموسیقی یا فوتبال؟
ولی از نظر کلی موسیقی شاید بر همه چیزها ارجحیت داشته باشه و شاید تاثیرگذارترین چیز در توی طول عمر هر آدمی باشه!
خب اگه مثلا آهنگای باکلام گوش کنی که مسلما درس رو یاد نمی گیرینظرت در مورد درس خوندن موقع آهنگ گوشی کردن چیه؟!
(بزرگترین دروغی که امسال به خودم گفتم:اگه آهنگ گوش کنم و همزمان درس بخونم،بهتر یاد میگیرم.............نتیجه: سر امتحان نه تنها سوالا یادم نمیومد همش ریتم آهنگا و متنشون تو ذهنم بود!)
حالا اگه آهنگ بی کلام و ملایم باشه شاید بتونه کمک کنه که درس رو بهتر یاد بگیری
ولی خودم تا حالا امتحان نکردم
به نظرم کارشون درسته و بهتره تا حد ممکن از کلمه های اصیل در زبان مادری استفاده بشه...نظرت در مورد دوستانی که سعی میکنن از گفتن کلمات عربی اجتناب کنن و تا حد ممکن از کلمات فارسی استفاده کنن چیه؟
انگلیسیبعد از فارسی چهزبانی رو دوست داری؟
چون واقعا پرکاربردترین و مفیدترین زبان حال حاضره...
باشه اگه وقت کردم می بینمفیلم Django Unchained رو حتما ببین.......
ولی کلا برای دیدن هر فیلم من نیاز به پروسه طولانی مدت دارم و کلا چند وقته کم فیلم می بینم
حالا این فیلم رو شاید به خاطر ژانر اون و همین طور حضور لئوناردو دی کاپریو دیدم...
در دنیای فعلی یکی از بهترین وسیله ها ستنظرت در مورد گوشی موبایل چیه؟
ولی خب باید از اون درست استفاده کرد و اسیر اون هم نشد!
من خودم زیاد استفاده نکردم ولی خب مسلما خیلی خوبه و باید بالاخره به دنیا برسیم و این 200-300 سال عقب بودن رو جبران کنیمنظرت در مورد بانکداری اینترنتی چیه؟
بیشتر موقع ها رک هستم و حرفم رو راحت می زنم و خیلی هم برام اهمیتی نداره که چه کسی مقابلم قرار داره...آدم رُکی هستی یا اینکه اهل تعارف و اینا هستی؟
نمی دونمتوی 10 سال آینده خودتو چجوری میبینی؟
شاید اون موقع یه کار خیلی عالی داشته باشم به اضافه زن و بچه و این حرفا
دین به طور کلی بد نیستنظرت در مورد دین چیه؟ازت میخوام که کاملا وارد جرئیات بشی..............(بالاخره باید چند تاسوال کلیشه ای هم بپرسم دیگه!)
ولی خب زمان فعلی ما جوری شده که چیزای دیگه رو به اسم اون نام گذاری کردن و شاید خیلی ها نسبت به اون دید خیلی منفی پیدا کردن که میشه به اونا حق داد چون واقعا یه سری آدما یه کارایی در عصر حاضر کردن که اصلا نمیشه در مورد اون چیزی گفت...
در این مورد فکر می کنم در سوال های قبلی توضیح دادم...
توی سوال های قبلی در مورد اون کامل گفتمنظرت در مورد انجمن بازی؟
به طور خلاصه در کل توی این انجمن تاپیکای خوبی وجود داره و گاهی اوقات هم بحث های خوبی در زمینه بازی شکل می گیره...
این سوال هم مثل سوال قبلی یه دفعه کامل در موردش گفتمنظرت در مورد انجمن موسیقی؟
انجمن موسیقی رو من خیلی دوس دارم و جوریه که واقعا من همیشه انگیزه دارم که اون جا فعالیت کنم...
اینجا که فکر نکنم همچین انجمنی داشته باشیم و اگه باشه هم که من تا حالا بهش سر نزدمنظرت در مورد انجمن ماهواره؟
نظری ندارمنظرت در سایت ناسا؟
فکر کنم تا حالا فقط یه بار بهش سر زده باشم!
کشوری که خیلی از بزرگان تاریخ در اون بودننظرت در مورد ایران؟
ولی الان متاسفانه بیشتر افتاده دست کوچک مردان کوچک
اگه فکری به حال آلودی اون نکنن کم کم نابود میشه!نظرت در مورد تهران؟
یه کشور عربی که در موردش هیچ نظر خاصی ندارم...نظرت در مورد سوریه؟
فکر نکنم هیچ جایی به جز ایران از اون اینقدر استفاده بشه!نظرت در مورد آمریکا؟
ما رو وارد سیاست نکننظرت در مورد سیاست های آمریکا؟![]()
در مورد خود کشورش نظری ندارم ولی مردمان خوب و خوش چهره ای داره مثل ناتالی پورتمننظرت در مورد اسرائیل؟
در این مورد هم نظری ندارمنظرت در مورد سیاست های اسرائیل؟
یه دفعه به صورت تخیلی بالا رفتش و الان هم فکر نکنم دیگه پایین بیاد!نظرت در مورد قیمت سکه؟
یکی از بدترین چیزا الان همینهنظرت در مورد قیمت دلار؟
قبلا مثلا می خواستیم پی سی رو ارتقا بدیم دیگه می دونستیم با یه قیمت نسبت معقولی میشه این کارو انجام داد ولی الان دیگه قیمت ها تخیلی شده و کلا برای خرید همه چی کار سختی پیشرو هست!
نظرت در مورد قیمت یورو؟نظرت در مورد قیما پوند؟نظرت در مورد قیمت دلار استرالیا؟مگه من کارشناس ارز و سکه و ... هستم؟!نظرت در مورد کرون سوئد؟
شاید بعضی وقتا قیمت دلار رو دنبال کنم ولی قیمت اینا رو اصلا دنبال نمی کنم....
بچه خوبی هستی و اگه پارسال برای گوتی نامزد می شدی من به تو رای می دادم!نظرت در مورد من چیه؟
خب بستگی داره که منظور از بهترین چی باشه.بهترین کاربر انجمن بازی؟حق نداری بگی خیلی ها خوبن و نمیشه یه نفرو اسم بر و از اینجور چیزا!
کلا کاربرای خوب زیادی اون جا هستن ولی اگه بخوام یه دونه رو بگم که هم فعالیتش در انجمن بازی خوب باشه هم حاشیه و از این حرفا کمتر داشته باشه ، من halflife g یعنی مراد رو انتخاب می کنم و بعدش هم City 17 و کلا یه ضرب المثل هست که همیشه در همه جا پای half life در میان هست
اینم خیلی سختهبهترین کاربر کل انجمن؟ مورد بالا برا این سوال هم صدق میکنه.....
ولی من Kurosh رو انتخاب می کنم یعنی مدیر انجمن موسیقی و هنر هفتم که از خیلی وقت پیش می شناسمش و کلا یه ضرب المثل دیگه هم هست که میگه همیشه در هر انجمنی پای کوروش در میان هست
همچنین زننده همین تاپیک هم کاربر بسیار خوبیه
ولی کلا فکر می کنم کاربر خوب زیاد داریم و اینکه بگیم دقیقا کدوم کار بهترینه یه چیز نسبیه...
حتی به نظرم بگی تاپ 100 در این زمینه بگو هم باز تا حدودی اشتباهه...
اینترنتاینترنت یا دنیای واقعی؟
بازیبازی یا دنیای واقعی؟
بازی و اینترنتبازی یا اینترنت؟
خوبه که خودت اعتراف می کنیاحساس میکنم سوالاتم خیلی مضخرف شدن.......
شاید دلیلش این باشه که فرد مورد نظر رو اون قدر سوال پیچ می کنن که دیگه حسابی داغ میشهچرا میگن صندلی داغ؟
به شخصه اصلا احساس خاصی بهش ندارم و اسمش وبعضی چیز هاش خیلی لوسن!
نمی دونم واقعا هدفت چیهمن چرا اینجام الان؟!
مسلما نوروز رو انتخاب می کنم و برای ما ایرانی ها اهمیت بالایی داره...کریسمس یا نوروز؟
آمریکاSweden یا 'Merica؟
نه. کلا اون سوال ها ، جواب های کوتاهی داشتتوی جواب هات این دوستمون orochi بنده خدا رو خیلی پیچوندی........
سقوط مطمئنا بیشتر ترس دارهاز بلندی و ارتفاع میترسی یا از سقوط؟
اگه ترس از سقوط نباشه که بلندی ترسی نداره
بستگی داره که اهل دل بودن به چه معنایی باشهاصولا اهل دل هستی؟!
زیاد میونه خوبی ندارم و کلا زمان مدرسه هم عربیم زیاد خوب نبودبا کمبود سوال مواجه شدم الان........
میونت با زیان عربی چطوره؟
دقیق آمار ندارمروزی چند آهنگ گوشی میدی؟
شاید بین 50 تا 100 ترک رو گوش کنم...
موهاش منو کشتهنطرت در مورد آواتار من؟
ظاهرا کلا زدی تو خط لدزپلین
شاید استانداردش همینه و برای اینه که فضای زیادی رو نگیرهچرا اندازه پروفایل پیکچر اینقدر کوچیکه؟
کلا اندازه عکس آواتار هم خیلی بیشتر از عکس پروفایل نیست
دوس داشتم اونو دنبال کنم ولی متاسفانه تا حالا که نشدهبه نجوم علاقه داری؟
به طور کلی ولی مشتاقم که اونو دنبال کنم...
آره روی همه تاثیر می ذارهآلودگی هوای تهران روت تاثیر داشته؟
ولی اون روزایی که هوا خیلی آلوده بودش من سعی کردم کمتر بیرون برم
خدا رو شکر بد نیستاز محلتون راضی هستی؟
شرقکدوم سمت تهرانی؟
از مترو بیشتر استفاده می کنممترو یا ماشین؟
هر جفتشدنیا یا آخرت؟
علی دیگه سمت این مدل سوال ها نرو که من اصلا حسشو ندارم و مدت ها ست که درس و مشق رو گذاشتم کنار!حدیث ثقلین رو با معنی بنویس،بگو این حدیث از کیه و توی کدوم کتابه(حق نداری بنویسی توی کتاب دینی،کاری که خودم همشه توی امتحانا میکردم!) و پیام این حدیث رو هم باید بنویسی.
به نظرم یه اکشن ماجرایی فوق العاده میشه و احتمالا می تونه میانگین امتیازی بالای 90 داشته باشهTomb Raider چقدر میتونه خوب عمل کنه؟
کلا چند وقته که اکشن ماجرایی به این شکل بازی نکردم و واقعا منتظرم که منتشر بشه...
اگه می خواستم تهیه کنم هم که اون قدر گفتی که ازش زده شدم!Django Unchained رو حتما تهیه کن.......
اینقدر انرژی که برای این سوال ها گذاشتی برای درس و مشقت گذاشته بودی الان شاگرد اول کلاستون بودیمن الان خسته شدم......
ولی انسان تا هست باید به تلاش ادامه بده......
خوبهنظرت در مورد نام کاربری من؟
ولی من قبلی رو بیشتر دوس داشتم
در کل اسم علی از لئون یا لیان بهتره...
یعنی این کجا می تونه باشهنظرت در مورد سواحل آزاد قطب جنوب؟
نهایت تلاشمو می کنم و از خدا هم کمک می خوام...توی کارهات چقدر به خدا اتکا میکنی و چقدر تلاش میکنی؟
هر چند که جواب دادن به سوالاتت خیلی سخت نبود ولی تو رفتی توی لیست صندلی داغ های آیندهامیدوارم روزی برسه بتونی تلافی این سوال ها رو در بیاری...............
راستشو بگم که خیلی زیاد!چقدر اهل خوردن هستی؟
اونجوری نیستم که حتما باید زیاد غذا بخورم و حتی شده یه روز هیچ شام و ناهاری نخوردم
ولی خب اگه بخوام بخورم تا یه حد زیادی ظرفیت دارم!
هر چند که چاق هم نیستم
نه بهش می رسمبه کامپیوترت میرسی یا اینکه سال به سال بهش دست نمیزنی؟!
از لحاظ تمیزی که حداقل هفته ای یه بار کل اونو با میزش تمیز می کنم
از لحاظ ارتقا دادن هم سعی می کنم هر موقع پول دستم بیاد این کارو کنم
درود بر شماموفق و پیروز باشی..........
مشخص بود که اون حرف بالات سر کاریه
خوبه بازم ادامه بدهالان چقدر دوست داری سوالا تموم بشه؟
به نظرت هدف این سوال ها چیه؟دقیقا هیچ هدفی نداشتنآیا اصلا هدفی وجود داره؟
آره می تونم بگم که تقریبا رسیدم...میگن 2 روز توی زندگی آدم خیلی مهمه،اولی روزیه که به دنیا میای و دومی روزیه که میفهمی چرا به دنیا اومدی.
به مورد دوم رسیدی؟
از این لحاظ گروه خاصی به نظرم نمی رسهگروهی که لیریکساشون خیلی سنگینن و معنای حقیقیشون با معنای ظاهریشون خیلی فرق داره به نظرت کدومه؟میتونی چند تا گروه مخنتلف رو نام ببری.
ولی به نظرم لیریک آهنگ های پینک فلوید خیلی مفهومی هستن...
این حمله فضایی و زامبی و این جور چیزا که فکر می کنم دیگه خیلی تخیلین و اتفاق نمی افتندوست داری دنیا چطور تموم بشه،یا اینکه یه اتفقا عجیب بیفته؟
مثلا یه چیزی شبیه فال آوت بشه،خمله فضایی ها،قضیه زامبی ها و ............
شبیه فال اوت رو بیشتر دوس دارم و فکر می کنم اینجوری که داره پیش میره تقریبا همین هم اتفاق بیافته!
خیلی دوس دارمبیدار موندن توی شب ها رو چقدر دوست داری؟!
به خصوص اینکه پای کامپیوتر باشم و در عین حال که دارم آهنگ گوش میدم ، نت گردی هم کنم...
خدا رو شکر راضیم...از زندگی الانت راضی هستی؟
آرهاگه موقعیتش روداشتی،حاظر بودی آلبوم های گروه مورد علاقت رو اورجینال بخری؟
مسلما اگه توی کشور دیگه ای زندگی می کردم اکثرا موقع ها همین کارو می کردم...
در آینده وضعیت اون ممکنه امیدوار کننده تر باشهآینده ایران رو چطور میبینی؟
یه سری افراد امیدوارم در آینده دیگه نباشن تا وضع یکمی بهتر بشه...
خلاصه ببخشید که برنامه فیلم دیدنت رو خراب کردمالان واقعا دارم به خودم فشار میارم تا سوال های جدید به ذهنم بیان...........
قرار بود ساعت 11:30 فیلم ببینم که صندلی داغ تو برنامم رو خراب کرد..........
خودم ندارم ولی ممکنه توی خونه عروسک باشهعروسک داری؟
آره می زنمعینک میزنی؟اگه نه دوست داری عینک بزنی؟
به تیپ اهمیت میدم ولی مد زیاد برام مهم نیست...چقدر به مد و تیپ و اینا اهمیت میدی؟
نه فکر نمی کردم10 سال پیش فکر میکردی که الانت اینجوری که هست باشه؟
اون موقع شاید خیلی چیزا رو در نظر داشتم که الان بهشون نرسیدم
حتی یه اشتباه کوچیک هم می تونه توی زندگی هر انسانی تاثیر زیادی داشته باشه...
زیاد تعریفی نداره و به نظرم خیلی می تونه بهتر بشه...نظرت در مورد فرهنگ کنونی جامعه چیه؟
با تشکر...خسته نباشی
شوخی کردم........
واقعا خسته نباشی........