تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 31 اولاول ... 1925262728293031 آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 302

نام تاپيک: تاپیک تخصصی ال ای دی شارپ LC-4xLE8300x

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان متاسفانه فیلم های بیت ریت بالا هم پخش نمیکنه
    می نویسه کیفیت بالا نمیتونم پخش کنم
    راه حلی هست ؟
    منظور از بیت ریت بالا چه کیفیتی هست من آواتار سه بعدی به حجم 14 گیگابایت فایل mkv رو تونستم ببینم.اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید.ممنونم

2. این کاربر از aha7120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirakbari00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

منظور از بیت ریت بالا چه کیفیتی هست من آواتار سه بعدی به حجم 14 گیگابایت فایل mkv رو تونستم ببینم.اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید.ممنونم
    دقیقا همین فیلم آواتار که 14 گیگ هست رو پخش نمیکنه قک کنم بیت ریتش 12000 باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با توجه به اینگه من توانستم با یک فلش 32 گیگ USB2 سریع، بدون مشکل ببینمش ،دو پیشنهاد :الف)از فلش سریعتر یا هارد دیسک استفاده کنید ب) فلش را به ورودی USB مخصوص هارد دیسک متصل کنید

5. این کاربر از aha7120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دقیقا همین فیلم آواتار که 14 گیگ هست رو پخش نمیکنه قک کنم بیت ریتش 12000 باشه
    میدونم خیلی گذشته ولی دیدم جای یک نکته خالیه اونم اینکه: همونطور که میدونید MKV یک بسته صوتی تصویری است که حد اقل شامل یک فایل صوتی و یک تصویری می باشد. تلویزیون شارپ قادر به پخش برخی فرمت های صوتی مانند dts نیست بتابراین باید ابتدا با یک نرم افزار demuxer فایل صوتی و تصویری را جدا، سپس فایل صوتی را به صورت فایل قابل پخش مانند AC3 تبدیل وسپس دوباره با نرم افزار دیگری بنام Muxer به هم پیوند داد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستای عزیز خواستم ببینم که تلویزیون شارپ مدل
    Sharp LC-46LE8400X LED TV دقیقا تفاوتش با این مدل چی و این مدل هم که 2014 هست مشکل زیرنویس داره یا نه ؟

در آغاز فعالیت AGBAFMH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من تی وی Sharp LC-46LE8400X LED TV خریدم ... می خواستم بدونم روش جدیدی کشف نشده برای نشون دادن زیرنویس فارسی ........
    یه موردی که هست . موقعی که یک تصویر سیاه پخش می شه پشت این زمینه سیاه ، نور هایی مثل هاله سفید زیر و سمت چپ تلویزیون دیده میشه ..... مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟
    لطفا اگه حوصله کردین جواب بدین ....... متشکرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من تی وی Sharp LC-46LE8400X LED TV خریدم ... می خواستم بدونم روش جدیدی کشف نشده برای نشون دادن زیرنویس فارسی ........
    یه موردی که هست . موقعی که یک تصویر سیاه پخش می شه پشت این زمینه سیاه ، نور هایی مثل هاله سفید زیر و سمت چپ تلویزیون دیده میشه ..... مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟
    لطفا اگه حوصله کردین جواب بدین ....... متشکرم
    ببخشید کیفیت تصویر این تلویزیون چطوره ؟ پنل ژاپنی هست ؟

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

علی جان کیفیت تصویر در مقایسه با سامسونگ و ال جی، در حد لالیگا با لیگ خلیج فارسه،من خونمون و خواهرم اینا سامسوگ و ال جی دارن،واقعا همشون قبول دارن در فیلمهای کیفیت اچ دی و فول اچ دی مال اونها هیچ حرفی برا گفتن نداره،از نظر صدا هم به خاطر موتور یاماها واقعا محشره بخصوص بیس های عالی داره
    اما از نظر امکانات رفاهی و سرگرمی این تلویزیون هیچ حرفی پیش اونا نداره و بزرگترین مشکلش اینه که وقتی فیلم با زیرنویس رو یو اس پی وصل میکنی زیرنویس رو نشون نمیده،که من از مادران زنگ زدم گفتم هیچ راهی نیست و با اپدیت مشکل حل نمیشه چون سخت افزارش رو نداره
    ولی در کل من از خریدم خیلی راضیم و واقعلا پنلش هم ژاپنیه و البته قیمتشم به نسبت سامسونگ و ال جی گرونتره

11. این کاربر از aban366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

علی جان کیفیت تصویر در مقایسه با سامسونگ و ال جی، در حد لالیگا با لیگ خلیج فارسه،من خونمون و خواهرم اینا سامسوگ و ال جی دارن،واقعا همشون قبول دارن در فیلمهای کیفیت اچ دی و فول اچ دی مال اونها هیچ حرفی برا گفتن نداره،از نظر صدا هم به خاطر موتور یاماها واقعا محشره بخصوص بیس های عالی داره
    اما از نظر امکانات رفاهی و سرگرمی این تلویزیون هیچ حرفی پیش اونا نداره و بزرگترین مشکلش اینه که وقتی فیلم با زیرنویس رو یو اس پی وصل میکنی زیرنویس رو نشون نمیده،که من از مادران زنگ زدم گفتم هیچ راهی نیست و با اپدیت مشکل حل نمیشه چون سخت افزارش رو نداره
    ولی در کل من از خریدم خیلی راضیم و واقعلا پنلش هم ژاپنیه و البته قیمتشم به نسبت سامسونگ و ال جی گرونتره
    ممنون ازتون
    البته شما میتونی مشکل پخش فیلم با زیرنویس رو با یک پخش کننده وسترن ویا گیرنده دیجیتال و یا رسی.وری که تمام فرمت ها رو ساپورت میکنه حل کنی . سایر اون امکانات هم که الکیه
    توی تصاویر معمولی و کانالهای اس دی ما.ه.واره هم با کیفیت نشون میده ؟ چون من این تاپیک رو میخوندم ادعا شده بود که توی تصاویر اس دی بی کیفیت و ابرنگی نشون میده .البته 8300 رو گفته بودن

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

اون پخش کننده ها فیلمهای فول اچ دی رو نمیتونن پخش کنن مگر این سینما خانگیهای بلو ری بتونن پخشش کنن،که باز مطمین نیستم زیرنویس رو نشون بدن
    اما تو تصاویر اس دی ، من بازم شارپ رو به خاطر زنده تر بودن تصاویر میپسندم ولی از نظر کنتراست اول سامسونگ و دوم شارپ و سوم ال جی
    تو کانالهای دیجیتال ایران تصاویر بدون لگ و مشکلی نشون میده و در این مورد گیرنده داخلیش خوب عمل میکنه
    من 8300دارم و نمیدونم تفاوتش با 8400 در چی هستش
    یه چیز جالب هم که مطمین نیستم ولی در مورد شارپ به عینه میبینم اینه به راحتی صفحش خش نمیگیره چون دخترم چندین و به وفور روش نقاشی کرده و ضربه زده،حالا سامسونگ و ال جی و نمیدونم شاید اونام همینجورین

14. این کاربر از aban366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •