منظور از بیت ریت بالا چه کیفیتی هست من آواتار سه بعدی به حجم 14 گیگابایت فایل mkv رو تونستم ببینم.اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید.ممنونم
منظور از بیت ریت بالا چه کیفیتی هست من آواتار سه بعدی به حجم 14 گیگابایت فایل mkv رو تونستم ببینم.اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید.ممنونم
دقیقا همین فیلم آواتار که 14 گیگ هست رو پخش نمیکنه قک کنم بیت ریتش 12000 باشه
با توجه به اینگه من توانستم با یک فلش 32 گیگ USB2 سریع، بدون مشکل ببینمش ،دو پیشنهاد :الف)از فلش سریعتر یا هارد دیسک استفاده کنید ب) فلش را به ورودی USB مخصوص هارد دیسک متصل کنید
میدونم خیلی گذشته ولی دیدم جای یک نکته خالیه اونم اینکه: همونطور که میدونید MKV یک بسته صوتی تصویری است که حد اقل شامل یک فایل صوتی و یک تصویری می باشد. تلویزیون شارپ قادر به پخش برخی فرمت های صوتی مانند dts نیست بتابراین باید ابتدا با یک نرم افزار demuxer فایل صوتی و تصویری را جدا، سپس فایل صوتی را به صورت فایل قابل پخش مانند AC3 تبدیل وسپس دوباره با نرم افزار دیگری بنام Muxer به هم پیوند داد.
دوستای عزیز خواستم ببینم که تلویزیون شارپ مدلSharp LC-46LE8400X LED TV دقیقا تفاوتش با این مدل چی و این مدل هم که 2014 هست مشکل زیرنویس داره یا نه ؟
سلام
من تی وی Sharp LC-46LE8400X LED TV خریدم ... می خواستم بدونم روش جدیدی کشف نشده برای نشون دادن زیرنویس فارسی ........
یه موردی که هست . موقعی که یک تصویر سیاه پخش می شه پشت این زمینه سیاه ، نور هایی مثل هاله سفید زیر و سمت چپ تلویزیون دیده میشه ..... مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه حوصله کردین جواب بدین ....... متشکرم
ببخشید کیفیت تصویر این تلویزیون چطوره ؟ پنل ژاپنی هست ؟
علی جان کیفیت تصویر در مقایسه با سامسونگ و ال جی، در حد لالیگا با لیگ خلیج فارسه،من خونمون و خواهرم اینا سامسوگ و ال جی دارن،واقعا همشون قبول دارن در فیلمهای کیفیت اچ دی و فول اچ دی مال اونها هیچ حرفی برا گفتن نداره،از نظر صدا هم به خاطر موتور یاماها واقعا محشره بخصوص بیس های عالی داره
اما از نظر امکانات رفاهی و سرگرمی این تلویزیون هیچ حرفی پیش اونا نداره و بزرگترین مشکلش اینه که وقتی فیلم با زیرنویس رو یو اس پی وصل میکنی زیرنویس رو نشون نمیده،که من از مادران زنگ زدم گفتم هیچ راهی نیست و با اپدیت مشکل حل نمیشه چون سخت افزارش رو نداره
ولی در کل من از خریدم خیلی راضیم و واقعلا پنلش هم ژاپنیه و البته قیمتشم به نسبت سامسونگ و ال جی گرونتره
ممنون ازتون
البته شما میتونی مشکل پخش فیلم با زیرنویس رو با یک پخش کننده وسترن ویا گیرنده دیجیتال و یا رسی.وری که تمام فرمت ها رو ساپورت میکنه حل کنی . سایر اون امکانات هم که الکیه
توی تصاویر معمولی و کانالهای اس دی ما.ه.واره هم با کیفیت نشون میده ؟ چون من این تاپیک رو میخوندم ادعا شده بود که توی تصاویر اس دی بی کیفیت و ابرنگی نشون میده .البته 8300 رو گفته بودن
اون پخش کننده ها فیلمهای فول اچ دی رو نمیتونن پخش کنن مگر این سینما خانگیهای بلو ری بتونن پخشش کنن،که باز مطمین نیستم زیرنویس رو نشون بدن
اما تو تصاویر اس دی ، من بازم شارپ رو به خاطر زنده تر بودن تصاویر میپسندم ولی از نظر کنتراست اول سامسونگ و دوم شارپ و سوم ال جی
تو کانالهای دیجیتال ایران تصاویر بدون لگ و مشکلی نشون میده و در این مورد گیرنده داخلیش خوب عمل میکنه
من 8300دارم و نمیدونم تفاوتش با 8400 در چی هستش
یه چیز جالب هم که مطمین نیستم ولی در مورد شارپ به عینه میبینم اینه به راحتی صفحش خش نمیگیره چون دخترم چندین و به وفور روش نقاشی کرده و ضربه زده،حالا سامسونگ و ال جی و نمیدونم شاید اونام همینجورین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)