من از اونجایی که ۱. از سامسونگ خوشم نمیاد و ۲. از دیوایس های اندرویدی فقط با نکسس ها کنار میام ٬ این رو ترجیح میدم. هر چند از نظر باطری و صفحه نمایش و دوربین اس ۳ بهتره. ولی از نظر من ظاهر این ۱۰۰ تای اس ۳ ارزش داره. :| خیلی جیگره پشتش.![]()
من از اونجایی که ۱. از سامسونگ خوشم نمیاد و ۲. از دیوایس های اندرویدی فقط با نکسس ها کنار میام ٬ این رو ترجیح میدم. هر چند از نظر باطری و صفحه نمایش و دوربین اس ۳ بهتره. ولی از نظر من ظاهر این ۱۰۰ تای اس ۳ ارزش داره. :| خیلی جیگره پشتش.![]()
منم با صفحش مشکل دارم ، چون زیاد از موتورولا خوشم نمیاد بیخیال نکسوس بعدی میشم و احتمالا همینو بگیرم
اس3 اگه بیفته کار ال سی دیش تمومه ، این که اونقد ظریف نیست؟؟؟؟
و اینکه میگن سامسونگ ساپورت نرم افزاری و... داره و روت کردنش و ... آسونه مشکلی پیش نمیاد؟چون نکسوسه![]()
به نظر من! پشت گوشی خودش استایلیش هست.اون بیل بیلک ها( دیجیت ها) بیریختش میکنن
پشتشم GSMARENA نوشته بود گلاس گوریلیداره
اینجوری باشه خیلی عالیه
آخ گفتی ! مخصوصا اون برق برقیاولی از نظر من ظاهر این ۱۰۰ تای اس ۳ ارزش داره. :| خیلی جیگره پشتش.
----------------------------------------
صفحه هم gsmarena گفته از s3 بهتره !
نکسس 5 فعلا در کار نیست منتظرش نباشین شاید در ماههای آینده همین مدل به ورژن 32 گیگ ارتقا پیدا کنه
در مورد صفحه نمایش سخت در اشتباهیفقط میشه گفت بی نظیره ، حیف نیست رنگهای طبیعی و واقعی رو بخوای با کیفیت رنگ دستکاری شده و مصنوعی عوض کنی ؟ ( اصلا تابلو نیست امولد منظورمه ها !! )
شیشه پشت گوریلا گلاس هست ولی باز هم شیشه اس و اگه ضربه شدید بخوره میشکنه ، فقط در مقابل خط و خش در امانه
اینا بنچمارکن یا.... ؟ :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معیارای من برای انتخاب گوشی:
1.صفحه بزرگتر : اس3
2.دوربین بهتر : اس3
3.اینترفیس خوب : اس3 ( این امر سلیقه ایه ، ویدئو های زیادی دیدم از اس3 بیشتر خوشم اومد )
4.باتری بهتر : همه میگن اس3
و اینکه اصلا با 13.7 گیگ فضا نمیتونم کنار بیام ، فکر کنم آخرش انتخابم همون اس3 بشه ، قیمتشم پایین تره
تنها مزیت نکسوس اندروید استاک بودنشه ، ولی همین اس2 که دوسال پیش اومده JB براش اومد !!! فکر نکنم ساپورت اندروید گوشی های غیر نکسوس انقد افتضاح باشه !
با این شرایط برو همون s3 رو بخر !!! ( نکسوس رو باید کسی قدرشو بدونه نه اینکه شما از الان به خاطره دوربین داری میزنی تو سرش ! )
یکی از دوستان حرف خوبی زد ! همون قیافه و کیفیت ساختش 100 تای s3 ارزش داره !
نکسوس بعدی هم احتمالا ال جی میزنه پس برو همون S3 بگیر![]()
بله سامسونگ مشکل کیفیت ساخت و ظاهر داره ولی ظاهرش در حد خیلی خیلی افتضاحم نیست ، ظاهر نسبتا متوسط رو به بالایی داره
خودم یه زمانی گلکسی نکسوس میخواستم ! اندروید استاک بودنشم برام خیلی مهمه ( قبلا یه پست توی همین تاپیک دادم در همین مورد ) ولی اس3 برام بهتره ، مهم ترین دلیلشم صفحه بزرگتره بقیشون فرعی هستند و قابل اغماض...!
پس قضیه Motorola X چیه؟
من مشکلی با ال جی ندارم الانم گوشیم LG KC910ــهغول هشت مگاپیکسلی های زمان خودش ...!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)